4 yaş kız çocuğu kaç numara ayakkabı giyer ?

ilhytzehra

Akademisyenkız🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
876
591
103
Merhaba internette de araştırdım ama farklı farklı şeyler yazıyor benim yeğenim dört yaşında ve kız ona ayakkabı almak istiyorum annesine sorarsam alma der😁 kaç numara giyiyor dört yaşındaki kız çocukları.

Her çocuğun ayagi ayni degilki burda yazılanlara göre almayın boşa gider . Benim kizimla ayni yas olan çocuklar arasında 2 3 numara fark var

Her çocuğun ayagi ayni degilki burda yazılanlara göre almayın boşa gider . Benim kizimla ayni yas olan çocuklar arasında 2 3 numara fark var
Hmm ne bileyim kız 14 kilo 84 cm boyu ne olur ki acaba 27 küçük mü olur büyük mü acaba

Aldığın yerden değiştirme garantili al. Olmazsa değiştirirsin

Ezbere almayın yazık olur. Yaşıtları 29 giyerken oğlum 33 giyebiliyordu. 🤪

birgün bir araya geldiginizde yegeninizin ayakkabisinin altına bakın ve orada yazan numardan 1 2 numara buyugunu alın. cunku cabuk buyuyorlar ayakkabisi olmamaya baslayinca sizin aldıgınizi giydirir annesi.

Benim kızım 16 kilo 103 cm 25 numara giyiyor spor ayakkabı ayak numarasi boya kiloya pek bakmiyor

28 numara al bence benim oğlum temmuzda 5 e girecek 30 giyiyor 20 kilo 115 cm

Vicco nun numara kalıpları uyumlu. Metre veya cetvel ile ayaklarını ölçmesini iste ona göre bir no büyük al .
Adidas nike gibi marka alacaksan buçukşu al. Her çocuğun ayak yapısı numarası vs farklıdır ortalama numarayı ancak cm ile öldürüp bilgilendirme yaparak sağlayabilirsiniz

Back