- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.514
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl adamlar var ya...bayanlar 4 yıldır sevgilim var ailelerimiz olsun tanıştı ciddiyiz de ilişkimiz de her şey iyi güzel gidiyor da şöyle bir sıkıntım var kendisi hiç romantik değildir bana doğum günlerimde bile hediye alırken beni götürür beğen sen ben alayım der.4 yıldır 2 kere falan süpriz yapmıştr. Kıskançlığı ise beni çok bunaltıyor kızlar ya o hayatıma girdiğinden beri etrafımda hiç erkek arkadaşım yok facebook yok twtter yok hepsini kapattırdı benim kız arkadaşlarıma dahil kısıtlar kafeye gidecek olurum izin vermez neymiş efendm kafede çok erkek olurmuş bakarlarmış halbuki parmağımda tektaş yüzük var hiç çıkarmam şuan öğrenciyim üniversitede sınıfımdaki hiç bir erkekle konuşmuyorum o istemediği için, kendmi çok garip yalnız hissetmeye başladım benim psikolojmi bozmuş sanki bu adam evleninc ede aynı şekilde devam edeceğini ondan izinsiz bakkala dahi gidemiceğimi sölüyor zaten sürekli dediği şey sen boşuna okuyosun zaten evlenince çalştırmıcam seni gibi sözlerine siniri oluyorum sürekli bunun kavgasını ediyorum ben boşuna mı okudum bunca sene diye ama yok(bu arada kendisi servis çekiyo fabrikaya liseye kadar okudu benim ondan üstün olmamı mı istemiyo aceba) laftan anlamıyor ben çalştırmam karımı diyor inanın şimdiden çok bunaldım. 4yıllık ilişkim sonuçta bitirmekde istemiyorum konuşyorum ben böleyim beni kıskanç halimle kabul etceksin DEĞİŞMEM diyor çokta seviyorum napcğımı bilemedim sanki üstümde bir yük var offffffffffffffffffff
Bu adam Müslümansa fikrindekini zikrediyordur tatlım Demek ki beyimiz cafelerde karı-kız kesiyor ya da çok çirkin kendine güvenemeyip seni dip köşe saklamaya çalışıyorbayanlar 4 yıldır sevgilim var ailelerimiz olsun tanıştı ciddiyiz de ilişkimiz de her şey iyi güzel gidiyor da şöyle bir sıkıntım var kendisi hiç romantik değildir bana doğum günlerimde bile hediye alırken beni götürür beğen sen ben alayım der.4 yıldır 2 kere falan süpriz yapmıştr. Kıskançlığı ise beni çok bunaltıyor kızlar ya o hayatıma girdiğinden beri etrafımda hiç erkek arkadaşım yok facebook yok twtter yok hepsini kapattırdı benim kız arkadaşlarıma dahil kısıtlar kafeye gidecek olurum izin vermez neymiş efendm kafede çok erkek olurmuş bakarlarmış halbuki parmağımda tektaş yüzük var hiç çıkarmam şuan öğrenciyim üniversitede sınıfımdaki hiç bir erkekle konuşmuyorum o istemediği için, kendmi çok garip yalnız hissetmeye başladım benim psikolojmi bozmuş sanki bu adam evleninc ede aynı şekilde devam edeceğini ondan izinsiz bakkala dahi gidemiceğimi sölüyor zaten sürekli dediği şey sen boşuna okuyosun zaten evlenince çalştırmıcam seni gibi sözlerine siniri oluyorum sürekli bunun kavgasını ediyorum ben boşuna mı okudum bunca sene diye ama yok(bu arada kendisi servis çekiyo fabrikaya liseye kadar okudu benim ondan üstün olmamı mı istemiyo aceba) laftan anlamıyor ben çalştırmam karımı diyor inanın şimdiden çok bunaldım. 4yıllık ilişkim sonuçta bitirmekde istemiyorum konuşyorum ben böleyim beni kıskanç halimle kabul etceksin DEĞİŞMEM diyor çokta seviyorum napcğımı bilemedim sanki üstümde bir yük var offffffffffffffffffff
dile kolay canım 5 yıl bitmiş ben nasıl bitiricem 4yıllık ilişkmi nasıl unutucam insan bağlanıyo ya
hiiiiiç de değişmez...bosuna bekleme. ayrıl ev mutlu ol. sonra çoook vurursun kafanı duvarlaraşölede bişey var daha yaşımız 21 yaş ilerledikçe fikirleri değişir diye umut ediyorum yoksa bu şekilde hayat mı geçer öffff
bayanlar 4 yıldır sevgilim var ailelerimiz olsun tanıştı ciddiyiz de ilişkimiz de her şey iyi güzel gidiyor da şöyle bir sıkıntım var kendisi hiç romantik değildir bana doğum günlerimde bile hediye alırken beni götürür beğen sen ben alayım der.4 yıldır 2 kere falan süpriz yapmıştr. Kıskançlığı ise beni çok bunaltıyor kızlar ya o hayatıma girdiğinden beri etrafımda hiç erkek arkadaşım yok facebook yok twtter yok hepsini kapattırdı benim kız arkadaşlarıma dahil kısıtlar kafeye gidecek olurum izin vermez neymiş efendm kafede çok erkek olurmuş bakarlarmış halbuki parmağımda tektaş yüzük var hiç çıkarmam şuan öğrenciyim üniversitede sınıfımdaki hiç bir erkekle konuşmuyorum o istemediği için, kendmi çok garip yalnız hissetmeye başladım benim psikolojmi bozmuş sanki bu adam evleninc ede aynı şekilde devam edeceğini ondan izinsiz bakkala dahi gidemiceğimi sölüyor zaten sürekli dediği şey sen boşuna okuyosun zaten evlenince çalştırmıcam seni gibi sözlerine siniri oluyorum sürekli bunun kavgasını ediyorum ben boşuna mı okudum bunca sene diye ama yok(bu arada kendisi servis çekiyo fabrikaya liseye kadar okudu benim ondan üstün olmamı mı istemiyo aceba) laftan anlamıyor ben çalştırmam karımı diyor inanın şimdiden çok bunaldım. 4yıllık ilişkim sonuçta bitirmekde istemiyorum konuşyorum ben böleyim beni kıskanç halimle kabul etceksin DEĞİŞMEM diyor çokta seviyorum napcğımı bilemedim sanki üstümde bir yük var offffffffffffffffffff
hele anlasam o yaşadığı devri sölüyorum geri kafalılık yapma diye ben geniş bi insan değilim diyorSenin bu sevgilin hangi devirde yaşıyor?
ya baştan konuşmuştum tabiki sesini çıkarmıyodu ben üniversiteyi kazanınca önce okuma diye tutdurdu dinlemedim tabiki şimdide boşuna okuyosun çalıştırmm diyoZor olabilir belki.
Ama ayril gitsin.
Bu iliskinin sonu belli malesef bu adam da duzelmez.
Ne demek karimi calistirmam ya, kendisi de is olarak yuksek bir mevkide degilmis ne guzel okuyorsun karsiligini gun gelince almak elbet hakkin.
Ha maddi durumunuz iyi olur calismak istemezsin anlarim ama bu farkli bir sey.
Sen bebek misin aciz misin ki calismayacaksin sana bakacak. Kendine bir kiyafet almak isteyeceksin ondan para mi isteyeceksin her seferinde..
Bu cok buyuk bir sorun ve asilmaz.. keske bastan konussaydin da ona gore yon verseydin iliskine.. 4 senede baglilik olusmustur aranizda ayrilmak zor olur ama malesef sevgilinin zihniyeti korkunc.. cagin cok gerisinde..
Hakkinda hayirlisi.
askere gidicek daha ben düzelir olgunlaşır diye düşünüyodumhiiiiiç de değişmez...bosuna bekleme. ayrıl ev mutlu ol. sonra çoook vurursun kafanı duvarlara
aldatcak tip yok ya pek özgüveni olan biri değil tabi asla aldatmaaz diyememnedense sevgilinde bana cok masum gibi gelmedi.
genelde halt karıştıranların taktigidir bu.
tabi onada kısaca g.t korkusu diyoruz
saol canım ya inscok zor bi hayat değişebilme sansi olsaydi belki devam ettir derdim ama... su çalıştırma mevzuu filan disinda benim erkek arkadaşımda oyle.. ama zamanla daha esnek hala geldi degisiyo.. umarim seninde oyle olur..mutluluklar canım
şölede bişey var daha yaşımız 21 yaş ilerledikçe fikirleri değişir diye umut ediyorum yoksa bu şekilde hayat mı geçer öffff
offf bizim tek kavgamız bu aptal kıskançlıkları ben çok bunaldım yıprandm ya tşk ederim yorumun içinHaklısın insan alışıyor ama evlenince hergün ölüp dirilip mutsuz olacağıma şimdi bir kaç ay uzulurum dedim ve ayrıldım canım. Bi elinde mutluluk bi elinde hüzün var seninde iyi düşün karar ver arkadaşım.
deymezfikirleri değişir belki ama onun fikirleri değişene kadar senin ömründen ömür gider be güzelim değer mi?