- 17 Temmuz 2018
- 157
- 285
- 23
- 33
arkadaşlar merhaba. 4 yıla yakın bir süredir sürmekte olan bir ilişkim vardı. 2 yıl aynı sehirdeydik. sonraki 2 yıl ise farklı şehirlerde fakat ayda 3 4 günde olsa mutlaka görüşüyorduk. ilişkimizin son 2 ayında devamlı olarak işinin gücünün iyi olmadığını kafasının dalgın olduğunu bahane ederek beni daha az aramaya başladı. beni sevmediğini ve aldattığını düşündüm ve her defasında bi baskasinin olmadigina dair yemin etti. ki yemin etmeyi gerçekten çok önemli bulur ve ağzından çok zor yemin çıkar. bundan 3 hafta önce yine beni aramadı öğle 15.00 civarıydı aradım kızdım bi başkası varsa yakarım seni dedim ve kapattim. aramadı sinirim gecince tekrar aradım ve "ne var kızım ne arıyorsun ayrildik" sözünü duydum. ayrıldık fakat 2 hafta boyunca hergun günde 1 defa konuştuk. ben aradım o açtı. işi varsa işi bitince aradi vs. 22 martta yine aradım alkolluydu ki normalde içmez. alkollü olduğunu konusamicagini söyledi. beni sevip sevmediğini sordum. sevmiyorum dedi. ne duymadım dedim bu kez bilmiyorum dedi sevmiyorum dedin dedim bilmiyorum yarın konusuruz bilmiyorum bilmiyorum demeye başladı açıkçası sarhoş gibide değildi az alkol almış belli bende bugüne kadar ne yapıyorsam beni sevdiğini düşündüğüm için yaptim dedim biliyorum dedi. bugün konuşcaz ve ben yarın yeni hayatıma baslicam bir daha aramicam seni dedim kendin bilirsin dedi. sonra döndü yarın konusuruz dedi görüşürüz dedi vs. vs. derken dedim ki inşallah çok mutlu olurum ne dedi inşallah çok mutlu olurum dedim ve kapattim suratına. bir daha ne ben ne o aradi. devam etseydik 15 nisanda 4 yilimiza girecektik hiç birşey olmadan bu hale geldik
aramıyorum aramicamda çünkü biliyorum ki sevmiyorum diyen bir adam aranmaz ama yinede bir umut sizce sadece kafası karışmış olabilir mi birde bi erkek arkadaşı var onla takılmaya başladıktan sonra aramız açıldı ve alkolde o başlattı tekrardan. kıskandığı için o doldurarak ayırmaya çalıştı diye de düşünüyorum. bide boyle anlattim diye ergenmi ki doldurusa gelsin diye dusunmeyin 30 yasinda kocaman adam ama arkadaslar malum onemli fesat bi insan yapar yapicagini. kisacasi bi kaç ay sonra döner mi ne oluruz sizce var mi benzer durumları yaşayan uzun oldu biliyorum ama sabrettiniz okudunuz teşekkür ederim.
aramıyorum aramicamda çünkü biliyorum ki sevmiyorum diyen bir adam aranmaz ama yinede bir umut sizce sadece kafası karışmış olabilir mi birde bi erkek arkadaşı var onla takılmaya başladıktan sonra aramız açıldı ve alkolde o başlattı tekrardan. kıskandığı için o doldurarak ayırmaya çalıştı diye de düşünüyorum. bide boyle anlattim diye ergenmi ki doldurusa gelsin diye dusunmeyin 30 yasinda kocaman adam ama arkadaslar malum onemli fesat bi insan yapar yapicagini. kisacasi bi kaç ay sonra döner mi ne oluruz sizce var mi benzer durumları yaşayan uzun oldu biliyorum ama sabrettiniz okudunuz teşekkür ederim.