60ı görürmüyüm acaba yaen son 10 yıl önce gördüm.Hedefim 65ti ama sizleri böle incecik görünce daha da devam edesim geliyor.
Velevki gördüm hamura gömülcem
Ahh nerdee kız64.5i gördüm bu sabah yarın 63.9 olsam keşke
Son öğünümü yiyorum şimdi evde en sevdiğim şeylerden var(hamur kızartma) ama yarın tartı günü nasıl yiyemhatta diyet boyunca yiyemem sanırım
Mezun olup tekrar esas listeye girmek isteyen kizceler
Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.
Gayet iyiyiz canım, maşaallah diyeyim. 10:50'de dükkanı kapattım bakalım.Nasil gidiyor omadcilar ?
Ben suan bitki cayi iciyorum aclik vs yok.
Aclik cok olursa hcli kahve icecegim.
Bu durum benim için de geçerli mi? Ben esas listede hiç yarışmadım çünkü free idim.Mezun olup tekrar esas listeye girmek isteyen kizceler
Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.
Yok canim ,senin icin gecerli degil. 6ay suren dolmaliydi ,eski takim kapandiginda. Oda cokdan dolmustu bileBu durum benim için de geçerli mi? Ben esas listede hiç yarışmadım çünkü free idim.
Baya erken kapamissin gunuGayet iyiyiz canım, maşaallah diyeyim. 10:50'de dükkanı kapattım bakalım.
Neden uzgun ifade biraktin kaptanimMemnun degilim hic bugunden. Sabahtan beri bir haller.. Asiri sinirlilik, inatci bas ve bel agrisi. Surudum resmen kendimi. Neden ki diye dusunurken uygulamaya bir baktim, dongunun 25. gunundeyim. Benim misafirin eli kulaginda yani. Hala gecmedi bel agrisi
Selam kızlar..
Öğlen oldu ancak uğrayabildim.. Oğlum fırsat vermiyor ki hiç, telefonu elime aldım mı hemen yanımda dikiliyor, konuşmaya da yeni başladı ya sorgu sual hiç bitmiyor
Uyudu şimdi ben de uzandım dinleniyorum.. O sırada size bakayım dedim..
Ben de bugün tek öğün yapmak istiyordum ama başım çok ağrıyordu, dayanamam diye 2 öğünle kapattım günü.. Bugün eksi de gördüm haftalar sonra, yarın çok güzel bir eksi görürüm umarım
Turkce konusunNasil gidiyor omadcilar ?
Nasil gidiyor omadcilar ?
bu benim lusim olamaz,
kiz ben yokken yemek vermediler mi sana, ne bu menu boyle, ac kalmis kuzum benim
zalim kaptandan korkmuştur
hem daha ne yesin 15'te 6 kepçe çorbayı gömmüş
akşamda leblebi ile mantarıda yemiş
fit hatun olmak kolay değil
unuttun mu 40 saat aç kaldığın günleri
Mezun olup tekrar esas listeye girmek isteyen kizceler
SuperGayet iyiyiz canım, maşaallah diyeyim. 10:50'de dükkanı kapattım bakalım.
Alirim hemen. Bekletmeye gerek yok diye dusunuyorum56 ile mezun olmustum.
Yarin 55.9 gelirsem mi alacaksın, yoksa haftaya cuma mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?