- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Eh kaptan istediyse yapılırKatıldık yuru yuru evde dışarıda bol bol keser seni kaptanlarim10 bini yok sayıyorlar ona gore
Sen yaparsın bebegemEh kaptan istediyse yapılır
Yarış bi günlük mü ya iyiymiş o zaman 10 bin doldu şimdi ölmez sağ kalırsam 20 bin hedefliyorum yok mu artıranHosgeldin canim
Tabii kidaha sIki yönetim var. Bugun adim yarisi var 6 takim ile. Tam gununde geldin
Nasil gecti sinavlar?
Katıldık tabi kız kalk hadi durmak yokBiz adım yarışına katıldık mı yakaptan sövecek bana
Sicak mi carpti seniYarış bi günlük mü ya iyiymiş o zaman 10 bin doldu şimdi ölmez sağ kalırsam 20 bin hedefliyorum yok mu artıran
ÇarpmıştırSicak mi carpti seni
1 günlük Yaris mi olurmus
lennn geçen hafta niye dönmedinDönüyorum kuzum günlük hedef 20.000 fazlası da gelir diye umuyorum adım yarışında bu hafta kazanacaz başka yolu yokoda başlayacaktı dün konuştuk ama bakalım
vayyy tam zamanında geldin
Ben yeni gördüm bu mesajı uygulama bana bildirim göndermiyor sanırım. Su miktarım mı eksik kaptanım 2.5 lt ay benim kafam çorba olduKizlar tablo aksama kaldi
@caroline84 @matilda34 @_Vera_ @emell_ aksam gec olmadan paylasir misiniz kizlar?
Yarin de yogun olacagim gunduzden
kuafördeyimmmBugun grup neden sessiz insallah herkes yürüyüş yaptığı icindir
MerhabaMerhaba herkese, ben eski üyelerden. Dönmeye karar verdim, yer var mı bana?
Yuruyerek gittin ama demikuafördeyimmm
Kac adim atardi arkadaşım cok muvayyy tam zamanında geldin
adım sayarın ve sana ihtiyacımız var bu hafta
hatta sen içeri girmeden direkt yürü biraz öyle gel
bu hafta 6.takım adım yarışı lanetini kırıcaz hep beraber
20 km yürüseydim gece ulaşırdım sanırımYuruyerek gittin ama demi
en kötü günü 10.000 olurdu diye kalmış aklımdaKac adim atardi arkadaşım cok mu
Evet yavrucum bugün başladı ve tüm hafta adım yarışı devam edecekkızlar ben misafirlerime daldım kaç gündür adım yarışındayız dimi bugün
HosgeldinMerhaba herkese, ben eski üyelerden. Dönmeye karar verdim, yer var mı bana?