Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Her ögün karbonhidratli. 0 salata. Neden ama?
Su ve adim sayin guzel
15 dk dans cezasi veriyorum. En gec yarin bildirim isterim, yaptim diye. Spor puanina hesaplanmiyor ceza
Hastayım. Yemek bile yapamadım. Eşim yumurta kırdı onu yedik akşam. Yediklerimin miktarı çok az zaten. İyileşince yaparım dans

Selam canlar.

Kahvaltı

Sahanda 2 yumurta
1 dk tb ekmegi
Domates salatalık
Peynir
1 ince dl salam

Ogle
1 kase ayran aşı

Aksam.
Yogirtlu tavuklu salata.

2 lt su bugun biraz az oldu
2 sade turk kahvesi
4 5 bardak sekersiz cay.

A Arrietty_

10.600 adim 318 puan
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan

Toplam 468 puan

Eki Görüntüle 2866988

Su az olmuş gerçekten, gerisi iyi..

17 nisanda başlayıp geçen hafta 4. seansını yapmış olduğum dermapen sonucumu bildiriyorum kızlar. yüzümü maske gibi kaplayan lekelerim suratımın %80 i lekeliydi, %10 seviyesine düştü. kırışıklık %5 yanak kenarlarındaki gülme çizgilerim kalmadı, alnımda tam ortada enine bir çizgi var o duruyor. sanırım o hiç gitmez çocukluktan beri orada. iki kaş arası kırışıklık kalmadı. sivilce izleri sıfırlandı. siyah nokta vs kalmadı. şimdi bunu neden buraya yazdın diyebilirsiniz aklınızda bulunsun bir gün ihtiyacınız olabilir. onunla bununla şununla uğraşacağınıza direk bunu yaptırır yada yaparsınız. Asi Matmazel Asi Matmazel c vitamini serumlarınıda uyguluyorum. onlarında aydınlatıcı parlatıcı bir etkisini gördüm. hala düşünüyorsan. tüm karışımları ve isimlerini özelden mesaj atacağım sana. reklama girmesin. kullandıklarımın çoğu eczaneden zaten.
CEYDOS CEYDOS um istemez olur muyum? Çok sevinirim. Şahane etkileri olmuş gerçekten 💖💖

kurt.png

matilda34 matilda34 vampirler kanını emsin inşallah. zombiler etlerini parçalasın, periler 100 yıllık uykuya yatırsında masumlar apartmanı izleyeme emi. bu saat oldu menü yok. geçti gitti artık.
E English_teacherrr aedenli aedenli hep iyisiniz zaten bir bozunda fırçalama hakkım olsun.
Huhuki Huhuki dün karboluydu onun üstüne bugün bol sebze olur dedim ama yok olur mu illaki sokuşturacaksın araya. 2 gün kaldı basküle yarın bol salatalı proteinli karbosuz menü bekliyorum. kaptanımdan özendim ceza veriyorum sana 50 jamping jack yapacaksın .

kalın bacak dediğin ölçüler bunlarsa benimde kalınmış. kız ince bizim bacaklar deme öyle.
Yok cidden kalın benimkiler ceydoş ya
baldırlar incelmiyor zaten bütün diyet süresinde 2 cm gitmiş sadece
Yüksel Ak bacaklarına hasta olduğumdan mütevellit benimkileri odun gibi görüyorum

Anaam ne uyumuyor minik. Bu saat de cocuk mu kalirmis ayakda. Sor yarin derdi neymis 🤪

Haha. Ay uykum geldi napam. Sabah pc olmuyor. Yapmam icin pc evden ayrilmadan sabah sporumu ekmeliyim 😁
Sen de haklısın hepimiz haklıyız inşallah :KK53:
Menü yazmakla derdim yok da sayenizde matematik doktorası vereceğim yok 10 tanesi 3 puan çıktığım 5 katın her katında 8+8 16 merdiven çarp 5 e sonra böl 10 a sonra tekrar çarp 3 e bezdüm daa :KK70:

X