- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
hıı ben de spor sandım afilli afı var nerden bileyim ceydos 3 kg m var gıdım gıdım gidiyor zaten, yarışta beni yerler
gel gel,
benim de son 2.9 kilom,
gidim gidim da olsa verecegiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıı ben de spor sandım afilli afı var nerden bileyim ceydos 3 kg m var gıdım gıdım gidiyor zaten, yarışta beni yerler
şaka yapıyorum dersem sende evet diyeceksen tmm şaka yapıyorum valla dağıldım listelerden bu hafta yeni oluşumlar oluyor malum beni mazur gör pleaseNolur saka yapiyorum de
buldum ve aldımSelam canlar
gecen hafta 115
Bu hafta 113,8
Fark 1,2
Yuzde 1,04
Hedef 113
klana varim
Seni yerimm kizzz emeginizi goruyoruz. Cansiniz 4unuzdeşaka yapıyorum dersem sende evet diyeceksen tmm şaka yapıyorum valla dağıldım listelerden bu hafta yeni oluşumlar oluyor malum beni mazur gör please
Ozaman superr. O daha iyi kizz insallah senin klanina cikarimda seni bi yiyimBen didim demi bende secebiliyom diye Ben kurt klanini seçiyorum CEYDOS Um kim gelirse buyursun gelsin
tamam hemencecik yazdımBen didim demi bende secebiliyom diye Ben kurt klanini seçiyorum CEYDOS Um kim gelirse buyursun gelsin
Hadi görelim bakalım inşallah benim klan da olursun hodri meydanOzaman superr. O daha iyi kizz insallah senin klanina cikarimda seni bi yiyim
Gayet iyi niyetli biriyimdir. Okuduğumu anlamak konusunda da sıkıntım yok. Tamda olması gerektiği gibi cevap verdim.Fazla alıngan konudan uzak ve iğneli bir yazı olmuş hiç gerek yok halbuki iyiniyet belirtmiştim tabi herkes kendince anlar okuduğunu size bunu anlatmam zor iyi niyet esas olmalı çünkü. sanırım kendinizce had bildirmek istemişsiniz nerdeyse hasta olduğum için özür dileyecegim
Ben odulumu yaptım ama solemıcemm. Yaptım dıye yazılsın yeter kımse bılmesın ıcımde kalsınodul iyidir,
vucudu hem sasirtir hem de tolerasyonunu artirir,
odulunu erken yap,
ustune fazladan yuru,
oldu bitti
Yıyorlar canım gıdım gıdım gıdınce kazanma şansımız yokhıı ben de spor sandım afilli afı var nerden bileyim ceydos 3 kg m var gıdım gıdım gidiyor zaten, yarışta beni yerler
Kız senın boyun kaç. Daha ne kadar erıycen acabagel gel,
benim de son 2.9 kilom,
gidim gidim da olsa verecegiz
Noluuurrr soyleee ne yedin??Ben odulumu yaptım ama solemıcemm. Yaptım dıye yazılsın yeter kımse bılmesın ıcımde kalsın
Yıyorlar canım gıdım gıdım gıdınce kazanma şansımız yok
Kız senın boyun kaç. Daha ne kadar erıycen acaba
Siz bilirsiniz ama yine yazdıklarımı yanlış yorumlamissiniz.siz neye inanmak istiyorsaniz ona göre yorum yapıyorsunuz demek istedim yine çok had bildirici bir yazı olmuş sanırım sizin tavrıniz ve tarzınız bu yapacak birşey yokGayet iyi niyetli biriyimdir. Okuduğumu anlamak konusunda da sıkıntım yok. Tamda olması gerektiği gibi cevap verdim.
Had bildirme yada iyiniyet yoksunluğu konusunda da yazdıklarınızı tekrar okuyun.
Size bir daha cevap vermek istemiyorum.
Hadı bırını soylıyeyım 5 adet cips ama otekını soylemem cok zararlı bı içecek olur kndılerıNoluuurrr soyleee ne yedin??
Redbull dersen vururum kendimiHadı bırını soylıyeyım 5 adet cips ama otekını soylemem cok zararlı bı içecek olur kndılerı
Cola olmasında o 1 tane cips neyine yetmedi kız esmeriiimRedbull dersen vururum kendimi
Cok ozledim onu
Sen 1de durabilirmisin?Cola olmasında o 1 tane cips neyine yetmedi kız esmeriiim
Paket değil di me bu Ben 5 paket olarak canlandırdım gözümdeSen 1de durabilirmisin?