Merhaba , yarışmaya Ankaradan katılıyorum :)
11 aylık bir oğlum var , ne yazık ki 8. aydan sonra süt faslımız kapandı. Çok zayıf hamile kalmadım , hamileliğimde 23 kilo aldım şu an hamile kaldığım kiloya 5 kilo var ama görüntüm sinir bozucu , sanki hamile gibiyim ve tatile gittim geldim kesin karar aldım kilo vermek için .Boyum 1.63 , kilom 69 3 gündür yediklerime dikkat ediyorum ve mekik çekiyorum , bunun dışında spor yapma şansım yok , mesleğim gereği sürekli oturuyorum ve bilgisayarın karşısındayım . Akşam da afacanı babanneden almaya gidiyoruz geç evde oluyoruz . Katılımdan kastınız sürekli burada konuşmak mı ?
kızlar valla bende cok sasırdım ..
hiç böyle olmamıstı yeni kilo olduğundan oldu heralde montiye hızla devam annemler ramazan yufkası yapıyorlar yağlı tuzlu yeniyo yeni pişmişken ama yemedimm dayanıcamm sıkıyorumm kendimi aldığım kiloyu bi lilseniz kafamı kırarsınız dünene kadar vermem lazım onları...
kilo çizelgesi yaptım ama kilo çıkarak yapamadım unutmusum.vermem gereken kilo çıktı fisfisfis
Teşekkür ederim prensesperi ... Tatil de hamile muamelesi görmek çok canımı sıktı , ve ben bu değilim kendime gelmem gerekiyor diye düşündüm . İlk defa eşimin başka bayanlara gözünün kaydığını gördüm hem de benim yanımda kendimden işte o zaman o kadar utandım ki ...
Evde olsam yapardım cnm sana ama işyerimden giremiorum o siteye.
Sizler diyetisyene gidiyormusunuz yaklaşık ne kadar süredir , kilo vermeye çalışıyorsunuz , çok faydasını gördüğünüz bir şeyler var mı? Ard ardarda bu kadar soru çok oldu ama boşum dedim ya :)
Sizler diyetisyene gidiyormusunuz yaklaşık ne kadar süredir , kilo vermeye çalışıyorsunuz , çok faydasını gördüğünüz bir şeyler var mı? Ard ardarda bu kadar soru çok oldu ama boşum dedim ya :)
Aslında eşimi 10 senedir tanıyorum , bir kere gözünün kaydığını görmedim sanırım ben biraz saplantı yaptım ve kendimi çok çirkin hissettiğim için komplekse kapıldım bir de eşim kilodan hiç hoşlanmaz doğal bir fit aileden geliyor metebolizmaları süper ailecek , bir öküzü yeseler bir gr yağları yok ...
özgecim montide mısır serbestmiydi haslama mısır yemek istiyorum öğlen yoğurtla...
Selam kızlar ben geldim hiç yakalayamıyorum artık ben sizi(
Test sonuçlarımı aldım,sorun yokmuş bebişim normal olarak gelişimine devam ediyormuş teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?