- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
gunaydın kızlarrr
herkese gunaydin.irem ozge ben katilmak isteyenlere yazmistim ısım belırtmemissin ama 4. Takima gelebilirmiyin?bu takim benim onceki takimimda oldugu icin ozel benim ıcın.
Günaydın kızlar :))
Günaydınlarrr..
günaydınlar
iremcim onaya sadece acil durumlarda şebnemle birbizimizi haberdar ederek yapıyoruz.
dediğin gibi bundan sonra en geç 14 de onaya sunalım listelerimizi.
opuyorumnanaktan
Ramazanda napıcaz. :2:
pandomincigim yarin diyetisyen randevum var.ozel ramazan diyeti veriyormus.tabiki sizinle paylasacagim.umarım guzel ve saglikli bır ramazan geciririz
İrem&Özge haklısın opuyorumnanaktan afiyet olsun =)
Ben sabah Yarım simit yedim. 1 Kalper peynirle.
Şimdi tavuklu salata söyledim. Soda içicem bi şişede =)
irem ozge tesekkurler karsilaman icin.kendimi tanitayim.1.70 boyunda 78 kiloyum.2008 temmuzunda evlendım.inat ettım zayif bi gelin olacagım dıye:) 7 ayda 10 kilo vererek amacima ulastim.malesef koruyamdim kiloları ve geri aldim.simdi yine başarmak ıstıyorum.o zamanda 4. Takımdaydım.uguruna ınaniyorum.
selam kızlar nasılsınız ...
diyetler nasıl gidio ..
selam kızlar nasılsınız ...
diyetler nasıl gidio ..
irem ozge surekli paylasimda bulunmaya calisacagim ve cumalarıda erkenden kilomu bıldirecegim.fakat su an icin 2 sorunum var.1. Carsambadan pazartesine kadar istanbulda olacagım.bu cuma orda tartılamayacagim icın bildirim yapamayacagim.onun ıcın benı haftaya listeye alirsan sevinirim.2.sıde telefondan ınt baglandigim ıcın yuzde hesabi yapamayacak olmam.kilomu yazsam ark dan herhangi biri yardimci olabilirmi?
selam bayanlar
bugün doğru düzgün bişey yemedim
sıcaklar çok fena hiçbişey istemiyo canım
ramazan geldi bu cuma kaç kilo çıkarsam ramazanda onu korumak istiyorum umarım kilo almam ramazanda
bugun yediklerimi yazayim.sabah ac karinla kocaman 1 bardak ilik sekersiz cay. Saat 10 gibi 1 tane seftali 2 tane erik.13 de de 2 kasik pilav ve 2 tane kofte.biliyorum bunlar az ama diyetisyene gidecegim diye midemi kucultmeye calistim 1 haftadir.yarindan sonra daha da duzene gecmıs olacagim.
kızlar bu günde baslayamadım diyete güye misafir gelcektibi sürü hazırlık yaptık gelmediler deli oldum 1 günüm gitti neyse yarın kesin baslıyorum misafir falan dinlemicem ..
annem ayıp olur falan dedi ama olursa olsun artık napayım böyle devam ettikce kilo alıyorum..
ramazanda ii kilo vericem gibimegelio tabi annemler yanıma gelmezseonlar gelrse yine cok zorlanırımm..
ırem ozge verirken ne zorluklar cektim.geri alirken nasil oldugunu anlamadım bilebende senın gibi dusunuyorum ve bu defa koruyacagim.sen kac ayda 69 a indin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?