öğle yemeğine çıktım geldim.
bugün ki yediklerimi yazayım.
Sabah 8.30 2 grisini.
Öğlen 1 Porsiyon ızgara tavuk, salata, ayran.
Ara 16.00 da Mısır gevreği aldım sodayla onu yicem. 3 tane falan yerim heralde.
Akşam yemeği de Kabak sote var. Yanına yoğurt.
h.g fatoscum..
kızlar ben öğlen sebze yemedim canım hiç onu yemek istemediyulaf ezmesi yedim zorla yoğurtlu.
ahh ahh bi gitseydi su kilolarımm.. bıktım artık 60 lı bi kiloda olmakta sevgilim bile dio hala 60 lardasın düşemiyorsun die :sinifsinif:
kızlar kilosu bana yakın kimsecikler yok mu takımda
Yarın öğlen bende yoğurt yulaf ezmesi yicem. bugün yulaf ezmesi bulursam eğer. =))
Fatoş yok galiba. ama sen bize yetişicen inşallah.
kaç yaşındasın bu arada.
yaş 26 canım :roflol:
sizler çalışıyorsunuz herhalde
Ben buralardayım =)
bugün amma su içtim. şimdiye kadar 2 litreyi geçmiştir. karnım şişti iyicene.
başıma ağrı girdi açken oluyor daha doğrusu aç değilimde abur cubur istiyo canım biraz önce salatalık yedim ama bu canımın istemesini bastırmadı ve bende baş ağrısı yaptı dayanmalıyım kızlar 2,5 saat sonra zaten eve gidicem
başıma ağrı girdi açken oluyor daha doğrusu aç değilimde abur cubur istiyo canım biraz önce salatalık yedim ama bu canımın istemesini bastırmadı ve bende baş ağrısı yaptı dayanmalıyım kızlar 2,5 saat sonra zaten eve gidicem
hiç içmemekden iidirr iç iç su son zamnlarda bende ödem yapıo p yüzden içmiom fazla hatta hiç içmiom die bilirim öncden 3 litre içiyordum...
dayanmalısın banucumm az kaldı eve gidince yemek yiyebilirsinn..hatta ev gitmeden direk iş cıkısında bile yersin ama sakın kacamak yapmaa..
yok yemicemmm bide burdaki bi arkadaş baya kilolu benim rejimimi sabote etmeye çalışıyor geldi yanıma ye falan dedi canım istemiyo dedim daha bi sinir oldum yemicem..inadına kilo vericem
yok yemicemmm bide burdaki bi arkadaş baya kilolu benim rejimimi sabote etmeye çalışıyor geldi yanıma ye falan dedi canım istemiyo dedim daha bi sinir oldum yemicem..inadına kilo vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?