Devlette tüp bebek aşamasına gelmen için baya zaman harcamak gerekiyor. Yaşınızı bilmiyorum ama zaman sorununuz yok ise devlette yaptırabilirsinizMerhaba 4 senedir evliyiz bebek sahibi olamadık 1 sene korunduk yani yaklaşık 3 senedir çocuk olması için mücadele ediyoruz ama malesef olmuyor. Kadın doğuma gittiğimde polikistik over sendromu olduğunu söyledi bu bebek olmasına engel olmadığını söyledi ama benim anlamadığım neden 3 senedir olmuyor eğer engel değilse. Rahim filmine kadar herşeye de bakıldı üstelik. Size sorum tüp bebek mi denemeliyim? Devlette yapılıyormuş ama çok kararsızım.
25 yaşındayım polikistik over var dendi çarşamba günü devlette randevu almıştım oraya görüneceğim özele de gideceğim buradaki arkadaşlar özeli önerdi inşallah bir çözüm bulunur bunaDevlette tüp bebek aşamasına gelmen için baya zaman harcamak gerekiyor. Yaşınızı bilmiyorum ama zaman sorununuz yok ise devlette yaptırabilirsiniz
Devlet gerçekten zaman kaybı. Devletin tek iyi yönü ayrıntılı araştırtırıyorlar. Ama o kadar uzun sürüyor ki her şey. Ben iki yıl devlette tedavi gördüm. İki yıldır da özelde uğraşıyorum. Polikistik olup kalan çok üstelik yaşınız da çok ideal25 yaşındayım polikistik over var dendi çarşamba günü devlette randevu almıştım oraya görüneceğim özele de gideceğim buradaki arkadaşlar özeli önerdi inşallah bir çözüm bulunur buna
Evet yaştan kurtarıyorum çok şükür bakalım nasip kısmet Allahım banada anne olmayı nasip eder inşallahDevlet gerçekten zaman kaybı. Devletin tek iyi yönü ayrıntılı araştırtırıyorlar. Ama o kadar uzun sürüyor ki her şey. Ben iki yıl devlette tedavi gördüm. İki yıldır da özelde uğraşıyorum. Polikistik olup kalan çok üstelik yaşınız da çok ideal
İnşallah sana da bana da isteyen herkese nasip olurEvet yaştan kurtarıyorum çok şükür bakalım nasip kısmet Allahım banada anne olmayı nasip eder inşallahikisine de gideceğim bakalım mutlaka bir hal çaresine bakarlar inşallah
Ben de pcos'um. 4 sene kadar hiç korunmadığım halde hamile kalmadım. 4 sene sonra hamile kaldım. Bazı tedaviler var. Vitaminler. Bir müddet onları kullanmak yumurtanı arttırır. Doktorun illaki önce onları denettirir. Biraz uzun sürüyor ama hamile kalma şansın hep var. Halan 7 sene sonra çocuk sahibi olmuş mesela. Pcos engel değil.Merhaba 4 senedir evliyiz bebek sahibi olamadık 1 sene korunduk yani yaklaşık 3 senedir çocuk olması için mücadele ediyoruz ama malesef olmuyor. Kadın doğuma gittiğimde polikistik over sendromu olduğunu söyledi bu bebek olmasına engel olmadığını söyledi ama benim anlamadığım neden 3 senedir olmuyor eğer engel değilse. Rahim filmine kadar herşeye de bakıldı üstelik. Size sorum tüp bebek mi denemeliyim? Devlette yapılıyormuş ama çok kararsızım.
Ahh inşallah canım böyle duyunca bir nebze de olsa içim rahatlıyor kilo engel dediler ama bakıyorum bende çok çok kilolu insanlar hamile bu nasıl oluyor peki hiç anlamıyorum dualarınıza benide katarsanız çok sevinirimBen de pcos'um. 4 sene kadar hiç korunmadığım halde hamile kalmadım. 4 sene sonra hamile kaldım. Bazı tedaviler var. Vitaminler. Bir müddet onları kullanmak yumurtanı arttırır. Doktorun illaki önce onları denettirir. Biraz uzun sürüyor ama hamile kalma şansın hep var. Halan 7 sene sonra çocuk sahibi olmuş mesela. Pcos engel değil.
Aminnnn inşallah canımİnşallah sana da bana da isteyen herkese nasip olur
Seni çok iyi anlıyorum ben de öyle hayaller ile yaşıyorum şimdi tüp bebeğe başladık biz Rabbim tez vakitte isteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlat ile doldursunÖzele de giderim yeterki olsun yani gerçekten çok çok istiyorum hayaller kuruyorum sürekli çocuğum olursa böyle yaparım vs. diye hayırlısı tabiki biz elimizden geleni yapalım da gerisi Rabbimin takdiri. Bu arada malesef Ankara’da oturmuyorum teşekkür ederim bu arada
Aminnn inşallah canım Allah razı olsun hepinizdenSeni çok iyi anlıyorum ben de öyle hayaller ile yaşıyorum şimdi tüp bebeğe başladık biz Rabbim tez vakitte isteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlat ile doldursun