4 senedir evliyim çocuk sahibi olamadık sizce tüp bebek mi olmalıyım

Devlette tüp bebek aşamasına gelmen için baya zaman harcamak gerekiyor. Yaşınızı bilmiyorum ama zaman sorununuz yok ise devlette yaptırabilirsiniz

Devlette tüp bebek aşamasına gelmen için baya zaman harcamak gerekiyor. Yaşınızı bilmiyorum ama zaman sorununuz yok ise devlette yaptırabilirsiniz
25 yaşındayım polikistik over var dendi çarşamba günü devlette randevu almıştım oraya görüneceğim özele de gideceğim buradaki arkadaşlar özeli önerdi inşallah bir çözüm bulunur buna

Bayadır adette olmadım test yapmıştım ama negatif çıkmıştı bu polikistik over da düzensizlik oluyormuş dendi ama sol tarafımda bugün bir ağrı var ya adet olacağım ya da üşüttüm bilemiyorum

25 yaşındayım polikistik over var dendi çarşamba günü devlette randevu almıştım oraya görüneceğim özele de gideceğim buradaki arkadaşlar özeli önerdi inşallah bir çözüm bulunur buna
Devlet gerçekten zaman kaybı. Devletin tek iyi yönü ayrıntılı araştırtırıyorlar. Ama o kadar uzun sürüyor ki her şey. Ben iki yıl devlette tedavi gördüm. İki yıldır da özelde uğraşıyorum. Polikistik olup kalan çok üstelik yaşınız da çok ideal

Evet yaştan kurtarıyorum çok şükür bakalım nasip kısmet Allahım banada anne olmayı nasip eder inşallah ikisine de gideceğim bakalım mutlaka bir hal çaresine bakarlar inşallah

Ben de pcos'um. 4 sene kadar hiç korunmadığım halde hamile kalmadım. 4 sene sonra hamile kaldım. Bazı tedaviler var. Vitaminler. Bir müddet onları kullanmak yumurtanı arttırır. Doktorun illaki önce onları denettirir. Biraz uzun sürüyor ama hamile kalma şansın hep var. Halan 7 sene sonra çocuk sahibi olmuş mesela. Pcos engel değil.

Ahh inşallah canım böyle duyunca bir nebze de olsa içim rahatlıyor kilo engel dediler ama bakıyorum bende çok çok kilolu insanlar hamile bu nasıl oluyor peki hiç anlamıyorum dualarınıza benide katarsanız çok sevinirim

Seni çok iyi anlıyorum ben de öyle hayaller ile yaşıyorum şimdi tüp bebeğe başladık biz Rabbim tez vakitte isteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlat ile doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…