4 lü tarama riskli çıktı lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!!!

Çok sevindim canım , kaç güne gelmişti sonucun

Merhaba benimde 1/50 cikmisti ikili testim ultrason gayet iyiydi fetal dna yaptirdim sonuclar temiz geldi allaha şükur icinizi rahat tutun insallah temiz gelir sonculariniz

Merhaba benimde 1/50 cikmisti ikili testim ultrason gayet iyiydi fetal dna yaptirdim sonuclar temiz geldi allaha şükur icinizi rahat tutun insallah temiz gelir sonculariniz
Çok sevindim canım çok şükür okudukça içim biraz daha rahatlıyor alalh razı olsun

Benim anlamadığım kombine risk falanmı önemli Mom değerlerimi önemli

Siz bir üst teste gittinizmi kombine risk kaç sizde benim 1/53 zaman geçmiyor fetal DNA verdik
Kombine risk 1/418 orta riskli dedi doktor. Bir üst testi vermedim benden de fetal dna istedi doktorum ama çok maliyetli nasıl olacak bilmiyorum

Haklısın ama değerin bence iyi ben yüksek risk grubumdayım
Bana orta risk dedi ama bilmiyorum amniyosentez önermedi doktorum plesanta aşağıdaymış o yüzden önermiyorum onu dedi plesantayı da takip etmemiz lazım dedi üst üste geldi hepsi hayırlısı olsun hakkımızda. Yarın gideceğim hastane pandemiden önce fetal dnayı ücretsiz yapıyordu sorcam bakalım hala yapıyoruz derse yaptırıcam orada

Bir arkadaş yazmıştı Ümraniye araştırma hastanesinde yapılıyor diye bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…