Ne zaman verdin ki , ben çarşamba verdim kanı belki benimde geç gider bilmiyorum ABD ye gidecekmişDaha benimki bugün ulaşacak merkeze
Çok sevindim canımkızlar benimde 2lide riskli çıkmıştı fetal dna güzel çıktı lütfen kendinizi üzmemeye çalışın suan can taşıyorsunuz bunuda unutmayın o sizden etkileniyo allah büyük hepimiz inşallah sağlıcaklar bebişleri kucağımıza alırızz :)
pazartesi vermiştim cuma öğleden sonra çıktı canım :)Çok sevindim canım, kaç güne gelmişti sonucun
Çok sevindim canım çok şükür okudukça içim biraz daha rahatlıyor alalh razı olsunMerhaba benimde 1/50 cikmisti ikili testim ultrason gayet iyiydi fetal dna yaptirdim sonuclar temiz geldi allaha şükur icinizi rahat tutun insallah temiz gelir sonculariniz
10 14 gün içinde dediler bize , inşallah sonuçlar güzel çıkarda güzel bayram geçiririzpazartesi vermiştim cuma öğleden sonra çıktı canım :)
inşallah içinizi rahat tutun10 14 gün içinde dediler bize , inşallah sonuçlar güzel çıkarda güzel bayram geçiririz
Kombine riskmi bu değerdeydi cnm benimde 1/53Merhaba benimde 1/50 cikmisti ikili testim ultrason gayet iyiydi fetal dna yaptirdim sonuclar temiz geldi allaha şükur icinizi rahat tutun insallah temiz gelir sonculariniz
Kombine 1/209, ikili test 1/50 ,yaş 1/614 tü benimKombine riskmi bu değerdeydi cnm benimde 1/53
Hepsi bir yorumlanıyormuş ama benim doktorum kombine risk yazan yerin altını çizdi riskin var dediBenim anlamadığım kombine risk falanmı önemli Mom değerlerimi önemli
Siz bir üst teste gittinizmi kombine risk kaç sizde benim 1/53 zaman geçmiyor fetal DNA verdikHepsi bir yorumlanıyormuş ama benim doktorum kombine risk yazan yerin altını çizdi riskin var dedi
Kombine risk 1/418 orta riskli dedi doktor. Bir üst testi vermedim benden de fetal dna istedi doktorum ama çok maliyetli nasıl olacak bilmiyorumSiz bir üst teste gittinizmi kombine risk kaç sizde benim 1/53 zaman geçmiyor fetal DNA verdik
Haklısın ama değerin bence iyi ben yüksek risk grubumdayımKombine risk 1/418 orta riskli dedi doktor. Bir üst testi vermedim benden de fetal dna istedi doktorum ama çok maliyetli nasıl olacak bilmiyorum
Bana orta risk dedi ama bilmiyorum amniyosentez önermedi doktorum plesanta aşağıdaymış o yüzden önermiyorum onu dedi plesantayı da takip etmemiz lazım dedi üst üste geldi hepsi hayırlısı olsun hakkımızda. Yarın gideceğim hastane pandemiden önce fetal dnayı ücretsiz yapıyordu sorcam bakalım hala yapıyoruz derse yaptırıcam oradaHaklısın ama değerin bence iyi ben yüksek risk grubumdayım
Bir arkadaş yazmıştı Ümraniye araştırma hastanesinde yapılıyor diye bir bak istersenBana orta risk dedi ama bilmiyorum amniyosentez önermedi doktorum plesanta aşağıdaymış o yüzden önermiyorum onu dedi plesantayı da takip etmemiz lazım dedi üst üste geldi hepsi hayırlısı olsun hakkımızda. Yarın gideceğim hastane pandemiden önce fetal dnayı ücretsiz yapıyordu sorcam bakalım hala yapıyoruz derse yaptırıcam orada
Ben izmirdeyim canım bana zor olur orası ama yine de bakıp araştırayım çok teşekkür ederimBir arkadaş yazmıştı Ümraniye araştırma hastanesinde yapılıyor diye bir bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?