4 lü tarama riskli çıktı lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!!!

Ben çarşamba günü verdim testi , sizler ne zaman verdiniz , çabuk çıkar inşallah sonuçlar ve temiz çıkar Allah’ın izniyle
Geçen hafta cumartesi verdim bende bir hafta oluyor , Rabbim yar ve yardımcımız olsun evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde bağışlasın bizlere inşAllah

Benimde çıkmadı bişey canım ben 15 +3 üm dua edelim cnm çok zor beklemek ama duadan başka bir şey gelmiyor ki elden

Gebeliğin her türlü olumsuzluklarını yaşamış biri olarak ( 5 gebelik geçirdim 2 tanesi şükür sağlıkla kavuşabildim) , nacizane tek tavsiyem şudur , siz ne kadar üzülürseniz üzülün ya da nekadar sevinirseniz sevinin , sonuç nasıl olması gerekiyorsa öyle olacak.üzülüo kendinizi yıpratsanızda , olmayacaksa olmuyor.riskli gelen çoğu test sonuçları ,genelde temiz çıkıyor.lütfen yapmanız gerekeni yapın gerisi Allahtan en hayırlısı diye dua edin.

kızlar benimde 2lide riskli çıkmıştı fetal dna güzel çıktı lütfen kendinizi üzmemeye çalışın suan can taşıyorsunuz bunuda unutmayın o sizden etkileniyo allah büyük hepimiz inşallah sağlıcaklar bebişleri kucağımıza alırızz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…