- 14 Nisan 2022
- 68
- 8
- 8
- 28
Riski bu civarda olup DNA sonucu temiz çıkan çok örnek görmüştüm , Rabbim şifa versin tüm yavrulara.. insanın aklı ne yaparsa yapsın hep aynı yerde kalıyor umarım rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
Geçen hafta cumartesi verdim bende bir hafta oluyor , Rabbim yar ve yardımcımız olsun evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde bağışlasın bizlere inşAllahBen çarşamba günü verdim testi , sizler ne zaman verdiniz , çabuk çıkar inşallah sonuçlar ve temiz çıkar Allah’ın izniyle
Senin yaklaşmış zamanı benim haftaya cuma çıkar ancaGeçen hafta cumartesi verdim bende bir hafta oluyor , Rabbim yar ve yardımcımız olsun evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde bağışlasın bizlere inşAllah
Aynen bende kafamı dağıtmaya çalışıyorumKızlar napıyosunuz kafamı dağıtıyorum öyle böyle
Hangi şehirdesinizKızlar napıyosunuz kafamı dağıtıyorum öyle böyle
Çok yorum okudum bu şekilde olupta sonucu temiz çıkan , ultrasonda sizinde bişey çıkmadı değil mi kaç haftalıksınız ben yarın 19 haftaya giriyorumKızlar napıyosunuz kafamı dağıtıyorum öyle böyle
Benimde çıkmadı bişey canım ben 15 +3 üm dua edelim cnm çok zor beklemek ama duadan başka bir şey gelmiyor
İyi pazarlarİyi pazarlar
Cnm selamlar gelmedimi sonuçlarınİyi pazarlar
As canım , yok gelmedi geçen çarşamba verdim daha 1 hafta olmadı , sen ne zaman vermiştinCnm selamlar gelmedimi sonuçların
Senin ikili test elinde varmı beta hcg kaç canm sendeCnm selamlar gelmedimi sonuçların
Üstteki mesajı sana yaZdım cnmAs canım , yok gelmedi geçen çarşamba verdim daha 1 hafta olmadı , sen ne zaman vermiştin
292440 çıkmış canımSenin ikili test elinde varmı beta hcg kaç canm sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?