4 lü tarama riskli çıktı lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!!!

Herkese merhaba , 2 gündür kendimde değilim yorumlarınıza ihtiyacım var , 18 haftalık gebeyim 2 Li tarama temizdi 4 lü taramada down sendromu yüksek çıktı 1/33 baya yüksek , Amerika’ya kan gönderdik sonuçları bekliyoruz , böyle durumla karşılaşan var mı desteğinizi bekliyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah iyi haberler alırsınız 1 hafta 10 güne çıkıyor sonuç

Kızlar benim sonuç çıktı ama yetersizmiş haftaya cumartesi tekrar kan vericem araya bayram girdiği için iyice yıkıldım , neden sonuçlar yetersiz bişey mi var offfff
Bişey olduğundan değildir cnm yeterli DNA bulunamadığından sonucu öyle veriyorlar tekrar ver inşallah hayırlı sonuçlar alıcaksın

Kızlar benim sonuç çıktı ama yetersizmiş haftaya cumartesi tekrar kan vericem araya bayram girdiği için iyice yıkıldım , neden sonuçlar yetersiz bişey mi var offfff
Benim testim temiz çıktı fakat sonucun çıktığı gün kalbi durmuş kaybettim bebeğimi..

Temiz çıkacaktır korkmayın benim 37/1 idi

Kızlar benim bugün detaylı ultrasonda ense sınırdan fazla çıktı sanırım gerçekten down sendromu 😔

İkili tarama da nasıldı, detaylı da zaten ensesi kalınlasmaz mi
İkili taramada hiç risk çıkmadı , 4 lü taramada risk 33/1 Amerika’ya kan göndermiştim sonuç çıkmadı ikinci kez kan verdim bugün devlet hastanesinde ayrıntılıya girdim 5 mm olması gerekirken 6 yı geçmiş

İkili taramada hiç risk çıkmadı , 4 lü taramada risk 33/1 Amerika’ya kan göndermiştim sonuç çıkmadı ikinci kez kan verdim bugün devlet hastanesinde ayrıntılıya girdim 5 mm olması gerekirken 6 yı geçmiş
Bence test sonucunu bekle canım detaylıda hafta ilerlediği için ense kalınlığına çok bakılmıyor. Sen kaçıncı haftada yaptırdın

Back
X