Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala bekliyorumSonucu çıkan yokmu arkadaşlar
İnşallah iyi haberler alırsınız 1 hafta 10 güne çıkıyor sonuçHerkese merhaba , 2 gündür kendimde değilim yorumlarınıza ihtiyacım var , 18 haftalık gebeyim 2 Li tarama temizdi 4 lü taramada down sendromu yüksek çıktı 1/33 baya yüksek , Amerika’ya kan gönderdik sonuçları bekliyoruz , böyle durumla karşılaşan var mı desteğinizi bekliyorum![]()
Senin nereye gönderilmiştiSenin Amerika on günü bulur cnm
İnşallaj canım baya uzunİnşallah iyi haberler alırsınız 1 hafta 10 güne çıkıyor sonuç
İstanbul genoksSenin nereye gönderilmişti
Kızlar benim sonuç çıktı ama yetersizmiş haftaya cumartesi tekrar kan vericem araya bayram girdiği için iyice yıkıldım , neden sonuçlar yetersiz bişey mi var offfffİstanbul genoks
Bişey olduğundan değildir cnm yeterli DNA bulunamadığından sonucu öyle veriyorlar tekrar ver inşallah hayırlı sonuçlar alıcaksınKızlar benim sonuç çıktı ama yetersizmiş haftaya cumartesi tekrar kan vericem araya bayram girdiği için iyice yıkıldım , neden sonuçlar yetersiz bişey mi var offfff
Benim testim temiz çıktı fakat sonucun çıktığı gün kalbi durmuş kaybettim bebeğimi..Kızlar benim sonuç çıktı ama yetersizmiş haftaya cumartesi tekrar kan vericem araya bayram girdiği için iyice yıkıldım , neden sonuçlar yetersiz bişey mi var offfff
Temiz çıkacaktır korkmayın benim 37/1 idiKızlar benim sonuç çıktı ama yetersizmiş haftaya cumartesi tekrar kan vericem araya bayram girdiği için iyice yıkıldım , neden sonuçlar yetersiz bişey mi var offfff
Kaç haftalık?Çok üzüldüm, Rabbim dayanma gücü versinBenim testim temiz çıktı fakat sonucun çıktığı gün kalbi durmuş kaybettim bebeğimi..
Ay çok üzüldüm cnm kaç haftalıktınBenim testim temiz çıktı fakat sonucun çıktığı gün kalbi durmuş kaybettim bebeğimi..
Canımm başın sağolsunBenim testim temiz çıktı fakat sonucun çıktığı gün kalbi durmuş kaybettim bebeğimi..
15 haftalık olması gerekirken 13 haftalık olarak gözüküyordu son gördüğümde..Kaç haftalık?Çok üzüldüm, Rabbim dayanma gücü versin
Allah razı olsun..Canımm başın sağolsun…
![]()
İkili tarama da nasıldı, detaylı da zaten ensesi kalınlasmaz miKızlar benim bugün detaylı ultrasonda ense sınırdan fazla çıktı sanırım gerçekten down sendromu![]()
İkili taramada hiç risk çıkmadı , 4 lü taramada risk 33/1 Amerika’ya kan göndermiştim sonuç çıkmadı ikinci kez kan verdim bugün devlet hastanesinde ayrıntılıya girdim 5 mm olması gerekirken 6 yı geçmişİkili tarama da nasıldı, detaylı da zaten ensesi kalınlasmaz mi
Bence test sonucunu bekle canım detaylıda hafta ilerlediği için ense kalınlığına çok bakılmıyor. Sen kaçıncı haftada yaptırdınİkili taramada hiç risk çıkmadı , 4 lü taramada risk 33/1 Amerika’ya kan göndermiştim sonuç çıkmadı ikinci kez kan verdim bugün devlet hastanesinde ayrıntılıya girdim 5 mm olması gerekirken 6 yı geçmiş