• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 4. levent civarı çocuk doktoru arıyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cemremmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
13
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar. bebeğim 3 aylık bir kaç doktoru ( özel hastane) denedik ama memnun kalmadık. özellikle bu gün gittiğimiz bir bizi dövmediği kaldı. 4. levent civarında her zaman arayabileceğim, güleryüzlü işinin uzmanı bir çocuk doktoru arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,

Benim de 26 aylık oğlum var. Biz de çok doktor denedik.Ben size birkaç doktor önerebilirim.
Ben evlenmeden önce ÖZEL LEVENT HASTANESİnde çalışmıştım. Orada çocuk doktoru İmre Hn var. Çok iyi ve güleryüzlü bir doktor, yıllardır da orada.Ben oğlumu en çok ona götürdüm.( Muayene sanırım 55 tl)

Bir da Makbule Kabadayı var, Şişki Apex Tıp Merkezinde. O da Levent SSK'nın doktoruydu yıllardır, şimdi emekli oldu. Ve buranın da BAŞHEKİMLİĞİNİ yapıyor. Ben oğlum geçenlerde bronşit olduğunda ona götürdüm.15 gün içinde iyileşti. Bundan sonra da ona götürmeyi düşünüyorum. (muayene 100 tl.ama ilaç v.s sskdan oluyor:)

Eşimin teyzesi de kızını bebekliğinden beri ona götürüyor, çok da memnun.

Bebeğiniz için her daim götürebileceğiniz ve arayabileceğiniz bir doktor.

teşekkür ederim ilginize. sanırım özel levent hastanesini sonrada diğer doktor deneyeceğiz.. konu insanın bebeği olunca oldukça hassas davranıyor. bebeğinize ve size sağlıklı günler

Rica ederim.Dediğim gibi Özel Levent'in doktoru çok iyidir. Ama böyle zor hastalıklarda Makbule Hn'ı tavsiye ederim.

Kendinize ve bebeğinize iyi bakın.

Back