- 9 Mayıs 2020
- 215
- 87
- 13
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2 yıllık evliyim canım bir kimyasal oldu bir dış gebelik geçirdim 3 ay oldu stres çok etkili bence çok düşünmemek lazım birşeyi çok isteyince olmuyor maalesef Allah'a bırakmak lazımMerhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim 2 yıl içinde 4 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim her hangi bir problem yok çok hastane çok doktor gezdim sağlıkli gebelik olana kadar deneyin diyorlar benim gibi olan var mı aranızda nasıl bir yol izlediniz tecrübelerinizi paylaşın lütfen
Zor ama dış gebelik te 9 gün yattım hastanede neler var neler bı dert bizde değil dha kötüleri var dün bı tanıdığım 8 aylık karnında ölmüş bebeği düşün beterin beteri bundada vardır bir hayır öyle düşünmek lazımÖyle evet ama insan çok üzülüyor sizde bilirsiniz sebepsiz yere Allah büyük illaki bi kapı açacak ama sabır etmek çok zor
Evet her şer de bir hayır var bende 2.kez dış gebelik geçirme durumum vardı meğer içimde parca kalmış ilaçla düştü ama çok geçtim ben bu durumlardanZor ama dış gebelik te 9 gün yattım hastanede neler var neler bı dert bizde değil dha kötüleri var dün bı tanıdığım 8 aylık karnında ölmüş bebeği düşün beterin beteri bundada vardır bir hayır öyle düşünmek lazım
Gelen Allah'tan imtihan dünyası sabredicez pes etmek yok nasipte varsa olur hiçbir şey canından önemli değil kimseyi de takmamak lazım bu dünyada evlat sahibi olamasakta ahirette olur inşallahEvet her şer de bir hayır var bende 2.kez dış gebelik geçirme durumum vardı meğer içimde parca kalmış ilaçla düştü ama çok geçtim ben bu durumlardano yüzden çok kötüyüm yaralıyım bu konuda ben 5 defa yaşadım
4 kimyasaldan sonra doktor hicbir araştırma yapmadı mı? Ben 2 kez geçirdim akabinde genetik test yapıldı bana ve eşime.Merhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim 2 yıl içinde 4 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim her hangi bir problem yok çok hastane çok doktor gezdim sağlıkli gebelik olana kadar deneyin diyorlar benim gibi olan var mı aranızda nasıl bir yol izlediniz tecrübelerinizi paylaşın lütfen
bende 2 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim ancak dış gebeliğim çok ağır geçti iç kanmaya kadar gitti ama bunlardan sonra genetik testler falan yapıldı şükür eşimdede bendede çok aşırı önemli biişey çıkmadı sadece trombositlerime baktırdı heterozigot çıktı ama en düşük olanı ve düşüğe ve kimyasal sebep olmuyormuş bir başka doktora gittim kimyasal ssebep ne olabilir dedim eşinizin sperm hızıyla ve çekliyle alakalıdır dedi bilmiyorum çok karştı kafam şuan sadece femara kullandım yumurtladım değerlendirdik bakalımMerhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim 2 yıl içinde 4 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim her hangi bir problem yok çok hastane çok doktor gezdim sağlıkli gebelik olana kadar deneyin diyorlar benim gibi olan var mı aranızda nasıl bir yol izlediniz tecrübelerinizi paylaşın lütfen
Kan sulandirici hap ya da iğne denendi mi pekiMerhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim 2 yıl içinde 4 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim her hangi bir problem yok çok hastane çok doktor gezdim sağlıkli gebelik olana kadar deneyin diyorlar benim gibi olan var mı aranızda nasıl bir yol izlediniz tecrübelerinizi paylaşın lütfen
hayır 3 ayrı doktor ve genetik uzmanıyla görüştüm bu alel bozukluğunda kan sulandırıcılara gerek yokmuş protein S ve Protein C homosistein seviyerlermede baktırdım bişey çıkmadıKan sulandirici hap ya da iğne denendi mi peki
Benim kimyasalim yok ama burda cok kimyasal gecirip sonra igne ya da hapla saglikli gebelik elde edenler okudum,bende de mthfr c677t heterozigot cikti onemi yok dediler ama hapla ikinci gebeligim de ayni sekilde sonlandi ben de 2 genetikci 1 hematolog 2 kadin doğumcuyla gorusmustum ama artik kimseye inancım kalmadıhayır 3 ayrı doktor ve genetik uzmanıyla görüştüm bu alel bozukluğunda kan sulandırıcılara gerek yokmuş protein S ve Protein C homosistein seviyerlermede baktırdım bişey çıkmadı
benimkinin aynısı banda öyle dediler önemsiz dediler rahim filmide çektirdim oda temiz ama anlamsızca olmuyorBenim kimyasalim yok ama burda cok kimyasal gecirip sonra igne ya da hapla saglikli gebelik elde edenler okudum,bende de mthfr c677t heterozigot cikti onemi yok dediler ama hapla ikinci gebeligim de ayni sekilde sonlandi ben de 2 genetikci 1 hematolog 2 kadin doğumcuyla gorusmustum ama artik kimseye inancım kalmadı
Kaç aydır deniyorsunuz peki? Şu anda coraspirin kullanıyor musunuz?benimkinin aynısı banda öyle dediler önemsiz dediler rahim filmide çektirdim oda temiz ama anlamsızca olmuyor
Ilk basta %60 yeterli sonra tekrar baktirmiyorlar aslinda, size niye baktirdilar acaba? Belirli bir gunden sonra artış yavaşlıyormuş, önemli olan ultrason takibi diyor doktorlar, umarim sağlıklı gebeliktirKızlar merhaba ben adet olacağım gün beta hcg tahlili 112 çıktı 2 gün sonra 183 tekrar 2 gün sonra 312 585 ve 767 çıktı düşük artttı doktorum da bana sağlıksız gebelik yada dış gebelik dedi ultrason la baktı içde kanama yok cuma gel dedi adet geçilmesini 9.günü korkuyorum valla kendi kendine düşermi acaba İnş dış gebelik değildir ilk zamanlar yüzde 60 80 artış vardı son tahlilde yüzde 30 artış adüştü varmı böle olup kendi kendine değeri düşen daha önce Bi kimyasal geçirdim
Hayır canım yüzde yüz artması gerek dedi oyüzden istedi yüzde atmış sağlıksız gebelik olduğunu gösterir dedi gerçekten de öyle gözüküyorKaç aydır deniyorsunuz peki? Şu anda coraspirin kullanıyor musunuz?
Ilk basta %60 yeterli sonra tekrar baktirmiyorlar aslinda, size niye baktirdilar acaba? Belirli bir gunden sonra artış yavaşlıyormuş, önemli olan ultrason takibi diyor doktorlar, umarim sağlıklı gebeliktir![]()
hiç bişey kullanmıyorum sadece folbiol ve glifor başka yokKaç aydır deniyorsunuz peki? Şu anda coraspirin kullanıyor musunuz?
Ilk basta %60 yeterli sonra tekrar baktirmiyorlar aslinda, size niye baktirdilar acaba? Belirli bir gunden sonra artış yavaşlıyormuş, önemli olan ultrason takibi diyor doktorlar, umarim sağlıklı gebeliktir![]()
Biz bütün tahlilleri yaptırdık hiç bi sorun çıkmadı ne eşim de ne de benden bisey yokbende 2 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim ancak dış gebeliğim çok ağır geçti iç kanmaya kadar gitti ama bunlardan sonra genetik testler falan yapıldı şükür eşimdede bendede çok aşırı önemli biişey çıkmadı sadece trombositlerime baktırdı heterozigot çıktı ama en düşük olanı ve düşüğe ve kimyasal sebep olmuyormuş bir başka doktora gittim kimyasal ssebep ne olabilir dedim eşinizin sperm hızıyla ve çekliyle alakalıdır dedi bilmiyorum çok karştı kafam şuan sadece femara kullandım yumurtladım değerlendirdik bakalım
Denedim canim en son gebeliğim de kan sulandırici iğne kullandım yine düşükle sonuclandiKan sulandirici hap ya da iğne denendi mi peki
Acaba dozu mu düşük geldi....pıhtılaşma sonuçlarına göre doz seçiyorlarmışDenedim canim en son gebeliğim de kan sulandırici iğne kullandım yine düşükle sonuclandi