• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo vermek isteyen kızıma yardım edin :)

bende okula giderken uygulamıştım. lisede mankenlik yapmaya başladığım için kiloma dikkat etmek zorundaydım. caddebostan'da oturuyorduk ve gelince haftada 2 ya da 3 gün yürüyordum ve mümkün olduğunca çok su içiyordum ayrıca da evden sandviç götürüyordum. çikolata da yiyordum gayet :)
size tavsiyem bol su içsin çünkü sanıldığından çok etkisi var. yengem böylece 15 kilo verdi. tabii ki onun kilosuyla sizin kızınızın kilosu bir olmaz. o neden inanılmaz etkisini görecektir. :)

Arkadaşlar bnm kızım var. :) 4 kilo verse ideal kiloya inecek.
yardımcııı çay veya bi kür var mı?
çok taktı zayıflamayı. eğer siz yardımcı olmassanız ağır diyetlre başlayacak ve hastalanacak diye çok korkuyorum :(

lütfen yardım edin :/

:kkk:

ben ikizlerimden sonra baya zor kilo verdim ama sabahlari ac karnina yesil cay limonlu ve elmasirkesi ilik su ile bi cay kasigida bal ilave ediyoruz ve gece yatmadan oncede ayni sekilde iciyoruz bu sekilde saglikli kilo verdim ama puf noktasi yediden sonra yemek yememek ve yapabiliyorsaniz yarim saat bisiklet surmek umarim sizlerdede ise yarar:46:

bence hap turu seyleri kullanmayin cunku kana karisan seylerin bi kac sene sonra yan etkisi cikabilir bana gore hersey beyinde biter istek ve irade bol su ve dogal yontemler ben haplara ve satilan hicbi ilaca guvenmiyorum :18:

Back