4 kilo vermek isteyen kızıma yardım edin :)

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
29
Arkadaşlar bnm kızım var. :) 4 kilo verse ideal kiloya inecek.
yardımcııı çay veya bi kür var mı?
çok taktı zayıflamayı. eğer siz yardımcı olmassanız ağır diyetlre başlayacak ve hastalanacak diye çok korkuyorum

lütfen yardım edin :/

Son düzenleyen: Moderatör:
yemeğini sakın kesmesinnn:18::18: belli başlı şeylerden uzak dursun; asitli içeceklerden, cipslerden, çikolata, kızartma..ki zaten bunlar zararlı şeyler..normal ekmek yerine kepekli yesin..

form çayı içsin , ne de olsa içinde çeşit çeşit bitki var, zararlı birşey değil..çayında kahvesinde şekeri azaltsın..

bol bol su içsin, yürüyüş yapsın, güzel havalarda varsa bisikletiyle tur atsın..

VE SABRETSİN :90::90: bizler çok sabırsızız hemen olsun istiyoruz hemen olmayacağı konusunda uyarın,1buçuk ayda verir bence...

Kesinlikle öğün atlamasın,mutlaka kahvaltı etsin,akşam yemeğini geç saate bırakmasın,akşam yemeğinden sonra sadece meyva yesin.Diyet listelerini hepimiz ezberledik,tekrar yazmaya gerek yok sanırım.Bu yaşlarda daha çok meşrubat,abur cubur,çips,gofret gibi yiyecekler kilo yapıyor.Öğlen yemeğini okulda yiyorsa,yanına diyet ekmekli sandviç verebilirsiniz.Meyva,salata ve yoğurdu eksik etmeyin,bunları ara öğün olarak da kullanabilir.
Tek tip besin diyeti gibi abuk sabuk mucizevi listeler uygularsa mutlaka engel olun.Kızınız gelişme döneminde olduğu için vitaminsiz kalma riski var.Ayrıca spora teşvik edebilir,gerekiyorsa siz de ona eşlik ederek tempolu yürüyüş yapmasını sağlayabilirsiniz.

kesinlikle yeşil çay içsin ve bol su tüketsn.sabah kavhaltısını güzel yapsın ama dier ögünlerde ekmek yemeden normal yesin fastfood, cola,cips ve çikolata yemesin.bide roka yag yakan bi ottur yemeklerde roka yiyebilir.

yeşil çay daha önce bnde kullanmadım, kzıımda.
nasıl bir şey? kilo vermede etkili oluyor mu?

hımm demek yeşilçay etkili oluyor benimde 4 kilo vermem şart bende dediğiniz gibi yapayım kızlar teşekkürler

dediklerinizi yapıyorum. 1 hftaa ama yarım kilo bile vermediii ....... :/

Spor yapıyor mu??
Bence yemekten kısmayın 1 saat yürüyüş yapsın

Spor yapıyor mu??
Bence yemekten kısmayın 1 saat yürüyüş yapsın

spor yapcak vakti yok. okulu falan var. sabahçı ama eve geldiğinde çok yorgun oluyor. ders çalışıyor. yemek yiyiyor. sonra biraz dinlenip uyuyor.

spor yapcak vakti yok. okulu falan var. sabahçı ama eve geldiğinde çok yorgun oluyor. ders çalışıyor. yemek yiyiyor. sonra biraz dinlenip uyuyor.
O zaman iş sana düşüyor akşam yemeğinde salata veya meyva veya cornflakes ile geçirmesini sağlayacaksın. Okulda muhakkak bir şeyler atıştırıyordur. Hani şöyle çok kilolu olsa daha çabuk verir ama 4 kg biraz zor verilir. Sana extra önerebileceğim Liptonun form çayları limonlusu ve orman meyvalısı çok güzel.

Son düzenleme:
Bencee güzel bir yürüyüş ve evde yapacağı eğzersizler en güzeli diyete başlamasın çünkü o daha büyüme çağında ve ileride zarar görür

Bencee güzel bir yürüyüş ve evde yapacağı eğzersizler en güzeli diyete başlamasın çünkü o daha büyüme çağında ve ileride zarar görür

arkadasa kesinlinkle katiliyorum ,o yaslarda yaptigim araliksiz diyetlerin sonucunu cok agir oldu dengemi bozmusum ve uzun sure tedavi gormek zorunda kaldim Kesinlikle saglikli beslensin evde pisen yemekten az da olsa yesin diyet falan yapmasin

Size tavsiyem kahvaltida az da olsa maydonoz tuketebilir,diger arkadaslarinda onerdigi gibi yesilcayda kullanabilir,hem bunlarin bir suru faydasi var ogrencilik zor zanaat tabi strese girip biseyler atistirmak istediginde bol bol su icsin,ayrica elma sirkesi kurunu de deneyebilir forumda bahsedilmis zaten sicak su 1 kasik bal bir kasik elma sirkesi,sabah ve aksam yatmadan once. hem temposu sirasinda kolay yag yakmasini saglar hem bagisiklik sistemini duzenler, ikinci porsiyonlari seven bir yapisi varsa da ikincileri hayatindan cikarsin . OO fistik gibi oldu bilee

papatça çayı içirebilirsin kızına canım 2 fincan papatya çayı 200 kalori götürürmüş.. ve mutlaka yeşil çay.. akşamları çok ağır yemesin, beyazlar yerine esmerleri tercih etsin( ekmek, şeker) hı bide okulda abur cubur yok :)

kızlar bu konuyu açalı 1buçuk ay falan oldu. kızımaa uyguladımm dediğiniz şeyleri. öncelikle abur cuburu kesti. sadece ekmek yiyordu ama daha küçük onuda yemesi lazım. amaa sonuççç: 1 kilo verdi sadece. bu kadar sürede 1 kilo verdiysee işimizz zorr.

Canım bir doktora görünmeyi deneyin belki kilo vermesini etkileyen faktörler vardır.
Bir insan 1 aç dolaşsa zaten 1,5 kilo verir.

sadece 4 kıloysa 1 ay duzenlı yuruyus mekık vs. spor yapsın şeker yağ tuz u tamamen kessın verır cok rahat

sadece 4 kıloysa 1 ay duzenlı yuruyus mekık vs. spor yapsın şeker yağ tuz u tamamen kessın verır cok rahat

hani yağ ve tuzun alınması gerektiğini düşünüyo olabilirsin tabi ama şekeri cidden azaltsın ve spor yapabilir.çocukların gelşiminde ve okuldaki derslerinde çok etkili en ideali yüzme.boyuda uzar süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…