- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.502
-
- Konu Sahibi Papatya129
Aynen. Tatile gittiğimizde arkadaşa anahtar bırakıyoruz iki günde bir gelip bakıyor su ve mama tazeliyor biraz oynayıp gidiyor. Acayip bi kafaymış arkadaşınki.1 gece yalnız kalabilirlermiş bence.
Abartmasına gerek yok. Azman mı yetiştiriyor ne? Mamasını suyunu koy tamadır. Ha eğer ki serenomi illa gerekiyorsa ayrı iki odaya koyup gitseymiş. Sizi tutsak etmiş hintli
Tabi kic kadar odada yatagi ignore et napican tezgaha mi tüniycen vxvxvxgDokunmadim yatagi ignore ediyorum gagagagagshdh
Ben de anlamadim ya cidden ne alakaAynen. Tatile gittiğimizde arkadaşa anahtar bırakıyoruz iki günde bir gelip bakıyor su ve mama tazeliyor biraz oynayıp gidiyor. Acayip bi kafaymış arkadaşınki.
Tabi kic kadar odada yatagi ignore et napican tezgaha mi tüniycen vxvxvxg
Ben o kısmı atlamış mıyım acaba? Günlük taze mama hazırlanması gereken bir rahatsızlıkları mı var?Ben de anlamadim ya cidden ne alaka
Yani mamalarini anlik taze hazirlamak gerekiyo bunu anlayabiliyorum ama 1 gunde kuru mama yesinler nolcak sanki
Ya kendimi bildim bileli kedi kopek baktim. Hic birisine de taze hazirlanmis, sicak servis edilmis a la carte mama falan vermedim. Hilton'un dining salonu mu lan burasi diyip atarim kuru mamayi önüne. Acikinca yiycek mecbur. Bi gunde sicak suya karişmiş tozunu emmemis kuru mama yiyiversin pasamin sol koşwsiBen de anlamadim ya cidden ne alaka
Yani mamalarini anlik taze hazirlamak gerekiyo bunu anlayabiliyorum ama 1 gunde kuru mama yesinler nolcak sanki
Ben o kısmı atlamış mıyım acaba? Günlük taze mama hazırlanması gereken bir rahatsızlıkları mı var?
Kiz 1 i olsa anlarim hepsinin olamaz amaBen o kısmı atlamış mıyım acaba? Günlük taze mama hazırlanması gereken bir rahatsızlıkları mı var?
Ya kendimi bildim bileli kedi kopek baktim. Hic birisine de taze hazirlanmis, sicak servis edilmis a la carte mama falan vermedim. Hilton'un dining salonu mu lan burasi diyip atarim kuru mamayi önüne. Acikinca yiycek mecbur. Bi gunde sicak suya karişmiş tozunu emmemis kuru mama yiyiversin pasamin sol koşwsi
Ay kiyamam. Taam o zaman sen de dirdir yapip durma. Kalk islat cocuun mamasiniEvet kedilerden birisi bi virus gecirmis yurumesi falan bozuk. Dusuyor surekli norolojik olarak etkilenmis galiba.
Kuru mama uzerine sicak su dokup yas mama ile karistirip ozel bi toz dokup veriyorum. Bir de kedilerden birinin daha az ve susuz yemesi gerekiyomus
Ay kiyamam. Taam o zaman sen de dirdir yapip durma. Kalk islat cocuun mamasinivxvsvx
Bir gece idare edinEvet kedilerden birisi bi virus gecirmis yurumesi falan bozuk. Dusuyor surekli norolojik olarak etkilenmis galiba.
Kuru mama uzerine sicak su dokup yas mama ile karistirip ozel bi toz dokup veriyorum. Bir de kedilerden birinin daha az ve susuz yemesi gerekiyomus
Bunu şimdi söylemeniz de bi garipAga onu gectim tatile gitme 4 kedin varsa ve ozel diyet gereksinimleri varsa mesela
Bunu şimdi söylemeniz de bi garip
Bir gece idare edinpis yerlerde ben de kalamıyorum çok iyi anlıyorum sizi ama artık olan olmuş.
Kiz tamam istw hepi topu 1 gece. Hasta cocuk var diyosun.Yok mecbur zaten. Umarim parami da verir ne diyeyim. Vermezse de sadakam olsun artik hayir islemis oldum
Kesinlikle biz de öyle yapıyoruz. Bu yaz kardeşim baktı. Suyu, maması, kumu hepi topu bu..Aynen. Tatile gittiğimizde arkadaşa anahtar bırakıyoruz iki günde bir gelip bakıyor su ve mama tazeliyor biraz oynayıp gidiyor. Acayip bi kafaymış arkadaşınki.
Iki kedim var, biri çük prensim, digeri piremses.
Ama kusura bakmasinlar da bir gun de yalniz kalsin haspalarim. O kadar el bebek yapmaya da gerek yok.
Ha sizin arkadasinizin durumunda da sizi bu abuk sabuk durumlara sokana kadar pet sitter ayarlayıp verdirsin mamalarini madem.
Yaramazliklari falan ayri da cisli yatakta da yatirilmaz yani