4 kedi - Hintli arkadasim - Delirmek uzereyim

1 gece yalnız kalabilirlermiş bence.

Abartmasına gerek yok. Azman mı yetiştiriyor ne? Mamasını suyunu koy tamadır. Ha eğer ki serenomi illa gerekiyorsa ayrı iki odaya koyup gitseymiş. Sizi tutsak etmiş hintli
Aynen. Tatile gittiğimizde arkadaşa anahtar bırakıyoruz iki günde bir gelip bakıyor su ve mama tazeliyor biraz oynayıp gidiyor. Acayip bi kafaymış arkadaşınki.

Aynen. Tatile gittiğimizde arkadaşa anahtar bırakıyoruz iki günde bir gelip bakıyor su ve mama tazeliyor biraz oynayıp gidiyor. Acayip bi kafaymış arkadaşınki.
Ben de anlamadim ya cidden ne alaka
Yani mamalarini anlik taze hazirlamak gerekiyo bunu anlayabiliyorum ama 1 gunde kuru mama yesinler nolcak sanki

Ben de anlamadim ya cidden ne alaka
Yani mamalarini anlik taze hazirlamak gerekiyo bunu anlayabiliyorum ama 1 gunde kuru mama yesinler nolcak sanki
Ya kendimi bildim bileli kedi kopek baktim. Hic birisine de taze hazirlanmis, sicak servis edilmis a la carte mama falan vermedim. Hilton'un dining salonu mu lan burasi diyip atarim kuru mamayi önüne. Acikinca yiycek mecbur. Bi gunde sicak suya karişmiş tozunu emmemis kuru mama yiyiversin pasamin sol koşwsi

Ben o kısmı atlamış mıyım acaba? Günlük taze mama hazırlanması gereken bir rahatsızlıkları mı var?

Evet kedilerden birisi bi virus gecirmis yurumesi falan bozuk. Dusuyor surekli norolojik olarak etkilenmis galiba.
Kuru mama uzerine sicak su dokup yas mama ile karistirip ozel bi toz dokup veriyorum. Bir de kedilerden birinin daha az ve susuz yemesi gerekiyomus

Aga onu gectim tatile gitme 4 kedin varsa ve ozel diyet gereksinimleri varsa mesela

Ay kiyamam. Taam o zaman sen de dirdir yapip durma. Kalk islat cocuun mamasini vxvsvx

Bir gece idare edin pis yerlerde ben de kalamıyorum çok iyi anlıyorum sizi ama artık olan olmuş.

Bunu şimdi söylemeniz de bi garip

Kedilerden birinin hasta oldugunu ve ozel yemeleri gerektigini bana ben eve gelene kadar soylemedi?

Ve kedilerin boyle problem cikaracaklarini bilmiyordum kendi kedilerim gibi sandim

Bana tahsis edilen yatagin cisli olacagini da bilmiyordum

Kesinlikle biz de öyle yapıyoruz. Bu yaz kardeşim baktı. Suyu, maması, kumu hepi topu bu..

Kediler yalnızlıģı da sever ayrıca..

Hintlinin işi gücü yok galiba 7/ 24 bu ejderleri bekliyor

Iki kedim var, biri çük prensim, digeri piremses.
Ama kusura bakmasinlar da bir gun de yalniz kalsin haspalarim. O kadar el bebek yapmaya da gerek yok.

Ha sizin arkadasinizin durumunda da sizi bu abuk sabuk durumlara sokana kadar pet sitter ayarlayıp verdirsin mamalarini madem.

Yaramazliklari falan ayri da cisli yatakta da yatirilmaz yani

Aynı şekilde düşünüyorum. Ki taksi param 54€ tuttu onun yerine catsitting yapacak birini bulabilirdi. Paramı verirse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…