4 kedi - Hintli arkadasim - Delirmek uzereyim

Gerçekten alınganlık etmişsiniz. Yağmur yağdı diye bana ördek dedi hikayesine dönmüş. Kedi besleyenlere sallamamis. İşiniz mi yok 4 kedi demiş. Tıpkı 4-5 çocuklara sasirmamiz gibi. Gerçekten 4 kedi ciddi zordur. Bir de birbirleri ile kavga ederler. Kedi sahiplerine falan sallamamis.
Dönüp tekrar okudum gayet doğru anlamışım.

Hahahahhahahaha
Video cekip aticam ya valla aciyor diyorum
Gerci inanamamaniza kizamiyorum ben benim saftirikler gibi sanardim her kediyi bu cingozleri gormeden once
Yok inanirim bende de var kedi. Kendi kendine cikip klozete işeyen arkqsindan tuvalete tuvalet kagidi atan kedim vardi bi zamanlar . Her türlü cinlik kapasitesi mevcuttur bilirim

ay alirlarsa sonsuza dek kafes cezasi hayvanlara. Birak otursunlar odada

Belki birileri sahiplenirdi. 🙄 bir de yurtdisinda oyle minicik kafese sokarak tutmuyorlar odaya koyuyorlar yine. Her ulkede ayni degildir ama duruma gore ben olsam bulundugum yeri arastirip şikayet ederdim EGER hayvanlara pis bakip kucuk odada yasatiyorsa. Konu sahibi daha iyi bilir arkadaşini.

Belki birileri sahiplenirdi. 🙄 bir de yurtdisinda oyle minicik kafese sokarak tutmuyorlar odaya koyuyorlar yine. Her ulkede ayni degildir ama duruma gore ben olsam bulundugum yeri arastirip şikayet ederdim EGER hayvanlara pis bakip kucuk odada yasatiyorsa. Konu sahibi daha iyi bilir arkadaşini.

Iste stresten isiyorlar normalde asla isemezler kum disina dedi. Hayvan 15 saat yoldan sonra stres olmustur herhalde dogru soyluyordur
Temizlemis cisini de kimbilir neyle sildi ya
Yataga islemistir o asla yatmak istemiyorum o yatakta

Abi keske ya. Basip gidesim geliyo hayvanlara acimam olmasa dk durmam. Ben turkiyede annemlerle kaliyo diye kedilerimi cok ozluyorum. Gider kedi severim keyfim ywerine gelir dedim de kabus gibi bi gece olacak
1 gece yalnız kalabilirlermiş bence.

Abartmasına gerek yok. Azman mı yetiştiriyor ne? Mamasını suyunu koy tamadır. Ha eğer ki serenomi illa gerekiyorsa ayrı iki odaya koyup gitseymiş. Sizi tutsak etmiş hintli

Ya sunlari cok merak ettim kizim yatiyo yanimda acamadim sesini. Olay ne bunlqrda
Hintçe konuşuyorlar, yorumlardan anladığım kadarıyla ortadaki adam Sikhi'yi kuranın annesini selamlıyor. O sırada sağdaki adam da kameranın arkasındaki arkadaşına bakıp bakıp gülmemek için bir hallere giriyor. Adam Sikhi dedikçe bizimki coşuyor 😁

X