4 kedi - Hintli arkadasim - Delirmek uzereyim

Telefon denen birşey var.
Para konusunda mesaj atarsın.

Aaaaa ne kadar akıllısınız ya nasıl dusunemedim
Lutfen bundan sonra ikinci beynim olun ve bana surekli akil verin

Yani düşünseydiniz konu yazacağınıza ona mesaj yazar paranızı alırdınız. Burdakilere ukala ukala cevap verirken maşallah sıkıntı yok ama arkadaşınızdan hakkınızı isterken pısırıksınız

Madem evde başka insanlar var sen neden ebesinin nikahından kalktın gittin. Bence o parayı unut

Bu Kediler geçmiş hayatlarında insan olabilir ya kilidi açmak nedir yuh
Bazı kediler açabiliyor, yavruyken sokakta bulduğum bir kedi vardı arkadaşım sahiplendi, odada kapalı kaldıysa tuvaleti de geldiyse kapıyı açıp bahçede wc yapıp geri dönerdi, çocukları oldu aynı zekada olurlar dedik ama onlar şapşikti :)))

Ya çok güzel amcamın köpekleri de açıyorlar

Ya ciddiyim once ziplayip kapi kolunu indiriyo. Acilmayinca kilitli oldugunu anlayip masaya cikip uzanarak anahtari ceviriyo patisiyle INANILMAZ. Su an odadan zor bela ciktim anahtar cebimde
Kedi beslemiyorum ama kedilere bayılırım kardeşim besler hep sorarım sağlığı nasıl diye. Siz anlatırken gözümde canlandı yaptıkları da(sürekli kedi videoları izliyorum) çok güldüm çok hoş şeyler bence ama bakmasi zor tabi. Kolay gelsin size.

Ya bence alinganliga hic gerek yok. Uzgunum ama yorum sahibi hakli 4 kedi zaten cok. Bi de bu kisinin odasi kucuk yetmezmis gibi. 4 kedi ust uste yasiyo yazik gunahtir ya
Benim de dört kedim var evim tertemiz hepsi bebek gibi akıllı uslular. Yapılan iyi bakım, gösterilen yeterli özenle gayet iyi yaşıyoruz. Tabi benim evim kocaman yani dar ve pis bir alana tıkılmış halde değiller. Sizin arkadaşınızın kedileri o pis ortamdan kaçabilmek için öğrenmişlerdir kapı açmayı..

Ev arkadaslarina niye baktirmiyor da size baktiriyor madem o kadar insan kalıyorlar niye sen bakiyon

Sizin meraklarinizla biz ilgilenmiyoruz siz de bizimkilerle ilgilenmeyin. Sizin uğraşılarınız için de biz ay işiniz gücünüz yok mu diyelim.
Siz bakıyorsunuz sorun yok. Konudaki Hintli bakamıyormuş belli. Senin neyine kedi almak demek normal değil mi… Neden bütün kedi sahipleri üzerine alınmış anlamadım. Bir de biz doğurmalıydık tabii falan muhabbeti yapılmış bakamayana neden doğurdun deniyor zaten burda

Kedinin aşılarını yaptırmışlar mı? Yoksa işleri bitince sokağa mı yollayacaklar yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…