4 kedi - Hintli arkadasim - Delirmek uzereyim

Anlatamıyorum sanırım yorum yapan kişi arkadaşınız nezdinde bütün kedi sahiplerine sallamış ona tepki gösterdim ay
Bende siz yanlış anlamışsınız yapılan yorumu.
Neden 4 tane kedi demek istemiş.
Bir odanın içinde 4 kedi bence de inanılmaz saçma yazık hayvanlar çaresizlikten kapı açmayı öğrenmiş.

Kedilerin sahibi arkadaşın tek göz odada yaşamıyor değil mi… sen kolaylık olsun diye mi odaya kapandın? İki kedi besleyen tanıdıklarım dubleks evde ya da 4+1de falan oturuyor da, kediler rahat ediyormuş

Hayvanları istiflemek güzel bir şey değil, arkadaşınız bunu yapmış sanırım ki kediler enerjilerini atamadıkları için kapıları açmayı öğrenmişler. Kedi başına 20 m2 sanırım ideal alan yani minimum 90 m2 bir ev -ki bence o da küçük- ideal dört kedi için.

Ayrıca arkadaşınız acaip sorumsuzmuş kediler uçakla gelmiş strese girmişler ama o tatile gidiyor. Off sevmedim konuyu ya kedilere çok üzüldüm.

Kabul ederken evde başka insanların yaşadığından haberiniz yok muydu? Kaç gün daha bu sekilde bakmaniz gerekiyor? Arayıp zorlandığınızı, başka birisiyle yer değistirme şansınızın olup olmadığını sorabilirsiniz.

Korkunçsunuz. İnşallah sizi de bir odaya kapatırlar. Rahatsız oluyorsanız gitmeyeceksiniz. Orası o kedinin de evi siz misafirsiniz. İğrenç.

Ama korkuyorum sebebini açıkladım
Alışan insan farklıdır tabi ki ama
Ben dokunamıyorum bile bide gitmeme olayı pek mümkün değil aynı binada oturduğumuz için kaynanam böyle buldu çözümü kızına al evine götür diyor oda yok diyor muş şimdilik .Bende bakabilecek birine verseniz daha iyi olabilir dedim onada belki dediler

O hayvanlara yazık 4 kedi bir oda da kafayı yerler yazık ya evin içinde gezmeliler bir oda yetmez ki

Yeni eve çıkınca bizim çocuklarda kedi istiyor hem onların biraz daha büyütmesini hemde evin küçüklüğü bahane ettim çünkü gerçekten kedilere gereken ortam olmazsa mutlu olmazlar

Kedi sahiplenmek

Stresi azaltır kalp krizi riskini azaltır
Yalnızlıga ve depresyona bire bir

Kedi sahiplenmek işsizlik değildir ama bir odada 4 kedi sorumsuzzluktur

Ben korkunç değilim hamile olduğum için de huylandım enfeksiyon olur mu kedi ısırır mi beni diye tedirginim onlarda o zaman yarım saat odada kalabilir karnı tok tuvaletini yaptı dediler.

He ısırır yer hatta kopartır 3 kg kedi kolunuzu falan mazallah. Kedi bokunu alıp yemediğiniz sürece kedilerden toksoplazma kapmazsınız. Bayıla bayıla yediğiniz çiğköftelerin yeşilliklernde daha çok var ama sizin dert illa kedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…