- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.144
-
- Konu Sahibi Papatya129
Siz bizim kedişlerimizin tek tüyüne kurban olun be. Bu ne nefret biz sizin şımarık çocuklarınıza laf söylüyor muyuz canavar gibilerAy bu kedi merakı nedir millette, ay işiniz mi yok bir de değil dört tane
Asko yine kuduruksun hayırdırAy bu kedi merakı nedir millette, ay işiniz mi yok bir de değil dört tane
Patır patır doğurmamız lazımdı galiba kedi beslediğim için de işsiz ilan edileceğim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdiAsko yine kuduruksun hayırdır
Bende siz yanlış anlamışsınız yapılan yorumu.Anlatamıyorum sanırımyorum yapan kişi arkadaşınız nezdinde bütün kedi sahiplerine sallamış ona tepki gösterdim ay
Benim de aklıma geldi kültür farkı sözkonusuKedilerin hintlisi bile farklı
O öyle ya bosver onuPatır patır doğurmamız lazımdı galiba kedi beslediğim için de işsiz ilan edileceğim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Kafesi var kediyi kafese koyun dedim .
Ay bu kedi merakı nedir millette, ay işiniz mi yok bir de değil dört tane
Kabul ederken evde başka insanların yaşadığından haberiniz yok muydu? Kaç gün daha bu sekilde bakmaniz gerekiyor? Arayıp zorlandığınızı, başka birisiyle yer değistirme şansınızın olup olmadığını sorabilirsiniz.Kizlar selam
Bi tane arkadasim var, Hindistan’dan 4 tane kedisini Avrupa’ya yasadigimiz ulkeye getirdi. 1 gunluk bir tatile cikacakti ailesiyle, gelip kalir misin odamda bakabilir misin 1 geceligine dedi. Tabii seve seve dedim. Benim de 2 kedim var bu arada cok severim kedileri.
Geldim buraya sabahtan ve kendisi ebesinin nikahinda oturdugu icin ve toplu tasima buraya gelmedigi icin beni kendi alacakti arabayla. Sonra cikmasi gerekti anahtari birakti ve bana dedi ki taksiye bin evime gel ben oderim. Taksi 54 euro tuttu ve hala param gelmedi kendisi su an tatilde.
Kediler, inanamiyorum, bana kafayi yedirtmek uzereler. Kapiyi acmayi falan biliyorlar odadan her ciktigimda kacmaya calisiyorlar tuvalete bile zor cikiyorum. Odasinin carsafi pis, degistirmemis abi, allahtan yanimda carsaf getirmistim ama yataga kedi isemis carsafimi serip burada yatmak istemiyorum. Guya kedi ucakla geldigi icin strese girip isiyomus. Salonda yatayim desem evin diger odalarinda tanimadigim ev arkadaslari var ve salon ortak alan. Kizlar inanilmaz gerginim. Mamalarini verirken bile kedileri 2 ayri odaya 2ser kedi seklinde ayirip vermem falan gerekiyomus resmen seremoni seklinde mama hazirliyorum kuru mama uzerine su, ustune yas mama, ustune toz biseler, yarim saat bekle suyunu emsin bilmem ne. Ve kedilerden biri canavar gibi surekli bana tisliyo. Delirmek uzereyim!!
Korkunçsunuz. İnşallah sizi de bir odaya kapatırlar. Rahatsız oluyorsanız gitmeyeceksiniz. Orası o kedinin de evi siz misafirsiniz. İğrenç.Kedi ev ortamında zor oluyor..
Görümcem de kızı biraz oyalansin
Diye dışarda bi yerde bulmuş
Eve getirdi , geri kızı kediyle çok aşırı oynayınca bu defa kayinvalidemin evine getirdi bende korkarım kediden alışık değilim her yere gidiyo kaçıyor sıçrıyor
benim yukarıya çıkacağım zaman ( kayınvalidemle aynı binadayız ama evler ayrı o besin katta ben birinci katta)
Kediyi bi odaya kapatyolar biz orda yemek çay faslını bitirene kadar kedi Orda duruyor . Tam macera ya
Ben korkunç değilim hamile olduğum için de huylandım enfeksiyon olur mu kedi ısırır mi beni diye tedirginim onlarda o zaman yarım saat odada kalabilir karnı tok tuvaletini yaptı dediler.