- 6 Ekim 2008
- 2.064
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 numara süper gerçektende yüz hatları mükemmel
hahaha valla annemler uyancak gülüomm:):)babanemm gelmiş azarladı bi dee yat dyince yatmazsın sabahda kalk dyincee kalkmazsın diee.çişee gidip gelen bi azar çekioo hahaha offf:):):)
pandanın reklamı geldii aklımaa donduymaa var mı donduymaa hahahahah
olm sus allah aşkına yüzüme maske yaptım onlar döküldü gülmekten:roflol:ayrıca yanlış anlaşılma olmasın çok beğendik biz pandayı:lepi:yarın ilk işim o tarzda bi poz vermek olcak:CüvCüv:msn de zaten yarıldım burda iyice mafettiniz beni allahın cezaları:roflol:
sahur edemiycem sizin yüzünüzdenkaydirigubbakcemile3hadi size iyi makara ay pardon muhabbetleropuyorumnanaktan
ben 10 numarayı seçtim makyaj çok yakışmış..kızlar size bol şanslar başarılar :)
tadli cim 1., 3.,15., ve 16. yarışmacıların resimlerini küçültür müsün ekranı dağıtıyorlar da
Yarışmacı arkadaşlara başarılar :)
ahandaaa davulcuu geçiooooo.balkona mı çksam ne dayk yiycem birazdan takırtı yapıom die galibaa:)
canim bana bu sekilde atildilar, kucultemem
gene de bir deneyim...
:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeyciddi emek var burda ellerinize sağlkl kızlar:)) gidip bambumu ısırıp yatıcam:))) herkese başarılar..
katıldığından yoktu incim:)aman haber verme zaten:dilcikar:bileğinin hakkıyla kaybettin demek deli:roflol: