merak edilcek bi yanım yok be anam. gara gaşlı gara gözlü tipik memleket kızıyım :))
yav şu fotoşopla yapsam da kendimi sarışın yeşil gözlü yapıp öle makyaj etsem nolur be abla :ecrin_bebek:
bacım asıl sen otur oturduğun yerde :mymeka:döverim haalaa otur oturdugun yereee:mymeka:bizz sarışın yeşil gözlüyüzde noliyyyymafoldumben
merak ediyom derken
ortaya nasi bisi cikarcani merak ediyom:roflol:
bu vesileyle seni de gormus oluruz:jeyyar:
bakin kizlar 5. yarismaya simdiden bir aday cikti,
sozunu aldik,
pilavdan donenin kasigi kirilsin delikafadulden
sağolasın cnm sanada geçmiş olsun:gitmeHoofff ii bilirim o yirmiliklerin agrisini,
ben uc tane birden cektirdim
ameliyatla,
elim yuzum morardi 3 haftadan kendime geldim,
sana da gecmis olsun su'cum:teselli:
Evet 5. yarismanin sorumlulugunu "bambusi" ustlenecek,
detaylari aksam konusucaz,
duyurucaz zaten,
6. yarismanin organizesi de Nilbera' da simdiden
hayirli olsunhihoyyythihoyyyt
meraklım sağolasın cnma.s.saol suopuyorumnanaktansana da geçmiş olsun canımmmmm dua etcem geçsin die:Saruboceq:Şeniz
yarismanin sorumlulugunu üstelenecek kisiyi kim belirliyor kizlar?
ben fantastik e katilmam sanirim(
aaaaa olmaz hulimm benii yalnızz bırakmaaa sonra rakipsiz kalırım vallaaakaydirigubbakcemile3Şeniz
:sm_confused::sm_confused:sanırım teklif üzerine ya da kendilerinin isteğiyle oluyorr canım.bende asoya sormuştum
ıs huli nıe katılmıon daha kolay olcak aslında özgür özgür çizittircess.onca iş varr ev toplanıyooo bn daha yarışma için resım bakıommm.kocamm bnı boşasa haklı vallaaakaydirigubbakcemile3
kim teklif ediyorki
ıs huli nıe katılmıon daha kolay olcak aslında özgür özgür çizittircess.onca iş varr ev toplanıyooo bn daha yarışma için resım bakıommm.kocamm bnı boşasa haklı vallaaakaydirigubbakcemile3
valla nilbera kendi istemişti bambusiya belki tadli teklif etmiştir ya da kendi üstlenmiştir bilmiorumki:sm_confused:
vildangel evt canım hepiciğii kk üyelerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?