anam bunlar ne yaaa
süper seyler var offf keske katilmasayim
bu arada kime verecegimi sasirdim bakip düsüneyim tekrar
di miii hulimmmmm şaşırıpp kalıo insan ilk gördüğünd bülee hattaa hala bakıomm ara araaa:1shok:demee öleee iiki katıldın yoksam benlee sonunculugu kim paylaşcaktııŞenizkafamçokkarıştı
oda dogru ya
cak moruk sondan birinciyiz:teytey:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
arkdaslar ozur dılerımde ben ıdtedım dıye vercek deılya mıllet herkesın kendı hur dusuncesı var yanı ama ozur yınede dusunmeden yapılmıs bı hareket ozur tekrr herkezden
vereliniortakkaydirigubbakcemile5
biz yarismalarin makarasi olalim kiz zaten sansimiz yok roxi arzu artez kedi vs gibi kisilerin yaninda
bencede resim kalitesi çok etkilemiş. çok daha güzel durabilecek çalışmalar resim kalitesinden sönük kalmış.ama birbirinden güzel makyajlarvar. bayıldım bu defa:) isim yazmaması bana garip geldi zaten isminden dolayı oy alır düşüncesiyle yazılmadıysa zzaten sevilen ve makyaj konusunda popüler olan kişileri ben bile tanıyorum artık resimlerden:) sadece diğerlerini merak ettiğimle kaldım:)
ii eğlenceler. oyumuda verdim. bakalım kim kazanacak:)
evet dogru buda bir marifet degilmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bundan sonrakine de katılcannnn mutlakaaaakaydirigubbakcemile3ama bu sefer sondakine hedayee verinn yaaaakaydirigubbakcemile3
merakli, huli kuslarim niye oyle diiniz ya
nesi varmis bence hepsi de gayet iyi :))))
ebis tamam sorun cozuldu bir daha olmasin lutfen...
valla benimki onların yanındaa cin ali resimleri gibi kalıoooo kendii adıma konuşursammm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?