evet aynen öyle canım anlamadım sizce başka doktora gitmeli miyim ?folik asit yazmasi lazim ..
cok tuhaf dutumunu anlatmissin tahli yapmadan ? 2 hafta sonra gel demis
evet ama bende b12 eksikliği var doktor tavsiyesi olması gerekmez mi ?Evet folik asit yazıyorlar. Yazmadıysa kendinde alabilrsin zaten ozel ilaç doktor yazsada ücretli ben folidoce kullanmıştım.birde sağlık ocagına bildir hamile oldugunu onlarda yazar folik asit ve kan surubu ya da hapını
Dahiliyeye de git ben de gidicemevet ama bende b12 eksikliği var doktor tavsiyesi olması gerekmez mi ?
B12 benım sınırdaydı onun için ilaç yazmadılar d vitamimde aynı sekildeydi.evet ama bende b12 eksikliği var doktor tavsiyesi olması gerekmez mi ?
Kız hamilemisin sen :)Dahiliyeye de git ben de gidicem
Keseyi görmeden boşuna ilaç vermek istememiş 69 gebesib ama % 100 değil canımKızlar merhaba,
Ben yeni gebe olduğumu öğrendim. 2 gün önce beta 69 du. dün sultangazi bahat hastanesi hamza bahat'a gittim bilen vardır belki nasıl bir doktor bilmiyorum. aşırı bir gribim var ağır geçiriyorum çok fazla b12 eksikliğim var 1 hafta önce iğne tedavisine başlamıştım. hamilelik oluşunca kestim ilaçları .adet tarihim gelmeden hamile kaldığımı anladım. son Adet tarihim 3 ocak 2018. dün gittiğim doktor tansiyonuma baktı kilomu ölçü daha 4 haftalık olmasına rağmen karından ultrasona baktı. sonra ben durumu anlattım. ilaç filan yazmıcam günlük hayatına devam edebilirsin yasak filan yok dedi. 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi. folikait filan yazması gerekmiyor muydu. yada b12 için vitamin filan. sanki biraz başından mı sağdı anlamadım? ne yapmam lazım başka bi doktora gitmelimiyim?
EvetttKız hamilemisin sen :)
Cok sevındım vAllaha Allah sağlıcakla kucagına almayıda nasip etsin.AMİNNN❣Evettt
Aminn canım çok teşekkür ederimCok sevındım vAllaha Allah sağlıcakla kucagına almayıda nasip etsin.AMİNNN❣
bugün sağlık ocağına gittim orda gebelik kaydı için onlarada aynı durumu anlattım ama onlarda kalp atışlarını duy öyle gel ilaçları öyle verebiliriz dedi şimdi 2 hafta sonraya güneşli erdem hastanesinden randevu aldım oraya gidicem 5+3 haftalık olmuş olcak o zamana kadar da heralde çok geç kalmış olmamHemen Folik Asit Kullanmaya Başlamalısın Başka Bi doktora Görün Bence Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?