- Konu Sahibi yenigelinolmus
Kayınvaliden ile aynı şehirdesin sanırım, onlarla zaten sürekli görüşüyorsun. Arefeden bir gün önce kv git daha sonra eşinde gelsin kalın oradan da annenlere geçin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar evlendiğim ilk günden beri kayınvalide ile sorunlar yaşıyoruz. Gelmiyorsunuz etmiyorsunuz aramıyorsunuz diye. Hep bi trip surat. En son geçen ay da patlak verdi. Yüzüme çat çat lafları söyledi. eski konularımı okuyabilirsiniz. O günden beri de hep soğuk bana karşı. Bu arada haftada 1 mutlaka görüşürken 2-3 güne 1 ararken oldu bunlar. Şimdi hiç aramıyorum. Görüşme sıklığımız da 10 güne 2 haftaya çıktı. Ne yapsam yaranamadım ve aslında beni hiç sevmediğini bencil olduğunu düşünüyorum. Her neyse yüzüme çat çat laf söylerken dedem hastanedeydi bu olayın bi hafta sonrasına da vefat etti. Cenazeye gittik ertesi gün defnedip geri döndük. Annemi tek basına bırakıp geldik yani iş dolayısı ile. Üstüne Ramazan girdi eşim oruçlu oruçlu yol çekip yorulmasın diye memlekete gidelim demedim. Ama aklım annemde hep. Bu süreçte eşim de eskisi gbi anneme gidelim baskısı yapmadı ve 2 haftaya 1 görüştük. Ama onlar baskıyı laf sokmayı bırakmadı. Suratlar tripker ne zaman işiniz bitecek lafları . Ama cenazeden sonra gitmediğimizi düşünen yok. Oraya gidin anneni bıraktın geldiniz filan demek Zaten yok. Bize gelin baskısı devam.
Her neyse şimdi Ramazan bitecek. Arefe dahil sadece 4 gün tatilimiz var. Kurban bayramında da burda olamayacağız. Eşimin yıllık izni olmadığından tatile çıkacağız. Yani ilk yıl için geçireceğimiz ilk ve tek bayram. (Hoş Zaten toplam 2 bayram var) şimdi 1. Ve 2. Günün yarısını burda geçirsek öğlen çıksak akşam memlekette olup ertesi gün de dönmemiz gerekir ki dönüş trafiği tam bir ölüm . En az artı 2-3 saat demek bize tam bir yorgunluk. Annem de anlayışlı yorulmayın der onun yerine bi sonraki hafta sonu2 günlüğüne gitmek daha mantıklı. Ama şuan tek tek tek düşündüğüm böyle birşey yaparsam ailemi saydırmamış olur muyum ? Bayramda gitmiyorlar başka bayram da gitmeseler olur deyip hep aynı fedakarlığı beklerler mi.
Tecrübesizim ve ailemi ezdirmiş olmak istemiyorum. Hata etmek istemiyorum, sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum[
valla canım bzde bu ikileme düşmemek için eşimle başbaşa tatile gideceğiz :)3 günlük bayram iznimiz var istabula gitmeye değmez bide kafa dinlemek istiyorum açıkcası o yüzden tercihimiz baş başa tatil . Bu arada dipnot olarak yaklaşık ailemi 1 yıldır görmüyorum ama bursaya gidip istanbula niye gelmedin olayını yaşamamk için her iki tarafa da gitmemek olacak sanırım .Arkadaşlar evlendiğim ilk günden beri kayınvalide ile sorunlar yaşıyoruz. Gelmiyorsunuz etmiyorsunuz aramıyorsunuz diye. Hep bi trip surat. En son geçen ay da patlak verdi. Yüzüme çat çat lafları söyledi. eski konularımı okuyabilirsiniz. O günden beri de hep soğuk bana karşı. Bu arada haftada 1 mutlaka görüşürken 2-3 güne 1 ararken oldu bunlar. Şimdi hiç aramıyorum. Görüşme sıklığımız da 10 güne 2 haftaya çıktı. Ne yapsam yaranamadım ve aslında beni hiç sevmediğini bencil olduğunu düşünüyorum. Her neyse yüzüme çat çat laf söylerken dedem hastanedeydi bu olayın bi hafta sonrasına da vefat etti. Cenazeye gittik ertesi gün defnedip geri döndük. Annemi tek basına bırakıp geldik yani iş dolayısı ile. Üstüne Ramazan girdi eşim oruçlu oruçlu yol çekip yorulmasın diye memlekete gidelim demedim. Ama aklım annemde hep. Bu süreçte eşim de eskisi gbi anneme gidelim baskısı yapmadı ve 2 haftaya 1 görüştük. Ama onlar baskıyı laf sokmayı bırakmadı. Suratlar tripker ne zaman işiniz bitecek lafları . Ama cenazeden sonra gitmediğimizi düşünen yok. Oraya gidin anneni bıraktın geldiniz filan demek Zaten yok. Bize gelin baskısı devam.
Her neyse şimdi Ramazan bitecek. Arefe dahil sadece 4 gün tatilimiz var. Kurban bayramında da burda olamayacağız. Eşimin yıllık izni olmadığından tatile çıkacağız. Yani ilk yıl için geçireceğimiz ilk ve tek bayram. (Hoş Zaten toplam 2 bayram var) şimdi 1. Ve 2. Günün yarısını burda geçirsek öğlen çıksak akşam memlekette olup ertesi gün de dönmemiz gerekir ki dönüş trafiği tam bir ölüm . En az artı 2-3 saat demek bize tam bir yorgunluk. Annem de anlayışlı yorulmayın der onun yerine bi sonraki hafta sonu2 günlüğüne gitmek daha mantıklı. Ama şuan tek tek tek düşündüğüm böyle birşey yaparsam ailemi saydırmamış olur muyum ? Bayramda gitmiyorlar başka bayram da gitmeseler olur deyip hep aynı fedakarlığı beklerler mi.
Tecrübesizim ve ailemi ezdirmiş olmak istemiyorum. Hata etmek istemiyorum, sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
şimdi 1. Ve 2. Günün yarısını burda geçirsek
Arkadaşlar evlendiğim ilk günden beri kayınvalide ile sorunlar yaşıyoruz. Gelmiyorsunuz etmiyorsunuz aramıyorsunuz diye. Hep bi trip surat. En son geçen ay da patlak verdi. Yüzüme çat çat lafları söyledi. eski konularımı okuyabilirsiniz. O günden beri de hep soğuk bana karşı. Bu arada haftada 1 mutlaka görüşürken 2-3 güne 1 ararken oldu bunlar. Şimdi hiç aramıyorum. Görüşme sıklığımız da 10 güne 2 haftaya çıktı. Ne yapsam yaranamadım ve aslında beni hiç sevmediğini bencil olduğunu düşünüyorum. Her neyse yüzüme çat çat laf söylerken dedem hastanedeydi bu olayın bi hafta sonrasına da vefat etti. Cenazeye gittik ertesi gün defnedip geri döndük. Annemi tek basına bırakıp geldik yani iş dolayısı ile. Üstüne Ramazan girdi eşim oruçlu oruçlu yol çekip yorulmasın diye memlekete gidelim demedim. Ama aklım annemde hep. Bu süreçte eşim de eskisi gbi anneme gidelim baskısı yapmadı ve 2 haftaya 1 görüştük. Ama onlar baskıyı laf sokmayı bırakmadı. Suratlar tripker ne zaman işiniz bitecek lafları . Ama cenazeden sonra gitmediğimizi düşünen yok. Oraya gidin anneni bıraktın geldiniz filan demek Zaten yok. Bize gelin baskısı devam.
Tecrübesizim ve ailemi ezdirmiş olmak istemiyorum. Hata etmek istemiyorum, sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
annemde aklım kalıyor bayramda görmek istiyorum ama annemle konuştum gelmemizi istemedi yalnız kalmayı tercih etti bayramdada yemek gelenler falan halinin olmadıgın söyledi dersin.böylelikle saygısızlık durumu ortadan kalkar. kayınvalideye gelelim istemedigin ve mutsuz oldugun bir yere gitmek zorunda değilsin sen ne kadar iyi olursan ol bilinçaltında etkileniyorsun farkında olmadan eşine bile o mutsuzluk yansır.eşine bir program yap eşinin zevklerinin daha ön planda oldugu bir program yap ve hatta şimdiden alın kayınvaliden bayrama yakın daha cok baskı yapar sanada eşinede..şimdiden alırsanız tatil programını ramazan boyunca seninde için rahat etmiş olur.annede işten izin alıp bu hafta haftaya kendin gitmelisin yada eşinle git.bayramı ikiniz yalnız geçirinBence arefeden annenize gidin 2.gün sabahı çıkıp k.vye gidin. Hem Pazartesine yol yorgunluğu kalmaz. Ayrıca eşinizle de konuşun süre az olsa da annenizin ilk bayramı mutlaka yanında olmanız gerektiğini söyleyin