- 13 Ekim 2017
- 127
- 43
- 48
- 34
- Konu Sahibi yenigelinolmus
Arkadaşlar evlendiğim ilk günden beri kayınvalide ile sorunlar yaşıyoruz. Gelmiyorsunuz etmiyorsunuz aramıyorsunuz diye. Hep bi trip surat. En son geçen ay da patlak verdi. Yüzüme çat çat lafları söyledi. eski konularımı okuyabilirsiniz. O günden beri de hep soğuk bana karşı. Bu arada haftada 1 mutlaka görüşürken 2-3 güne 1 ararken oldu bunlar. Şimdi hiç aramıyorum. Görüşme sıklığımız da 10 güne 2 haftaya çıktı. Ne yapsam yaranamadım ve aslında beni hiç sevmediğini bencil olduğunu düşünüyorum. Her neyse yüzüme çat çat laf söylerken dedem hastanedeydi bu olayın bi hafta sonrasına da vefat etti. Cenazeye gittik ertesi gün defnedip geri döndük. Annemi tek basına bırakıp geldik yani iş dolayısı ile. Üstüne Ramazan girdi eşim oruçlu oruçlu yol çekip yorulmasın diye memlekete gidelim demedim. Ama aklım annemde hep. Bu süreçte eşim de eskisi gbi anneme gidelim baskısı yapmadı ve 2 haftaya 1 görüştük. Ama onlar baskıyı laf sokmayı bırakmadı. Suratlar tripker ne zaman işiniz bitecek lafları . Ama cenazeden sonra gitmediğimizi düşünen yok. Oraya gidin anneni bıraktın geldiniz filan demek Zaten yok. Bize gelin baskısı devam.
Her neyse şimdi Ramazan bitecek. Arefe dahil sadece 4 gün tatilimiz var. Kurban bayramında da burda olamayacağız. Eşimin yıllık izni olmadığından tatile çıkacağız. Yani ilk yıl için geçireceğimiz ilk ve tek bayram. (Hoş Zaten toplam 2 bayram var) şimdi 1. Ve 2. Günün yarısını burda geçirsek öğlen çıksak akşam memlekette olup ertesi gün de dönmemiz gerekir ki dönüş trafiği tam bir ölüm . En az artı 2-3 saat demek bize tam bir yorgunluk. Annem de anlayışlı yorulmayın der onun yerine bi sonraki hafta sonu2 günlüğüne gitmek daha mantıklı. Ama şuan tek tek tek düşündüğüm böyle birşey yaparsam ailemi saydırmamış olur muyum ? Bayramda gitmiyorlar başka bayram da gitmeseler olur deyip hep aynı fedakarlığı beklerler mi.
Tecrübesizim ve ailemi ezdirmiş olmak istemiyorum. Hata etmek istemiyorum, sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
Her neyse şimdi Ramazan bitecek. Arefe dahil sadece 4 gün tatilimiz var. Kurban bayramında da burda olamayacağız. Eşimin yıllık izni olmadığından tatile çıkacağız. Yani ilk yıl için geçireceğimiz ilk ve tek bayram. (Hoş Zaten toplam 2 bayram var) şimdi 1. Ve 2. Günün yarısını burda geçirsek öğlen çıksak akşam memlekette olup ertesi gün de dönmemiz gerekir ki dönüş trafiği tam bir ölüm . En az artı 2-3 saat demek bize tam bir yorgunluk. Annem de anlayışlı yorulmayın der onun yerine bi sonraki hafta sonu2 günlüğüne gitmek daha mantıklı. Ama şuan tek tek tek düşündüğüm böyle birşey yaparsam ailemi saydırmamış olur muyum ? Bayramda gitmiyorlar başka bayram da gitmeseler olur deyip hep aynı fedakarlığı beklerler mi.
Tecrübesizim ve ailemi ezdirmiş olmak istemiyorum. Hata etmek istemiyorum, sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum