ünlü bir prof diyorkii MEZARIMIZI DİŞLERİMİZLE KAZIYORUZ ne kadar doğru değilmii çok yiyerek sürekli kilo alıyoruz ve hastalanıyoruz..
lütfen ARKADAŞLAR BU LİSTEYİ 15 GÜN UYGULAYALIM inanın sonuçlar 3 gün içinde değişmeye başlayacak .
merhaba ben de aranıza katılayım diyorum yarın sabah tartılıp kilomu yazıcam ve kahvaltıdan itibaren baslıcam bakalım 64,5 kiloydum en son 65,7 den düştüm son bir iki haftada bişey yapmadım bugun de yeşil kahveye baslamıştım o da destekler yeşil çay yerine onu içerim ben de faydasını gördüm daha önce her akşam yazarım yaptıklarımı :))
merhaba ben de aranıza katılayım diyorum yarın sabah tartılıp kilomu yazıcam ve kahvaltıdan itibaren baslıcam bakalım 64,5 kiloydum en son 65,7 den düştüm son bir iki haftada bişey yapmadım bugun de yeşil kahveye baslamıştım o da destekler yeşil çay yerine onu içerim ben de faydasını gördüm daha önce her akşam yazarım yaptıklarımı :))
merhaba tatlım hoşgeldin..
yeşil kahve ne demek ya ben ilk kez duyuyorumda nasıl bişey nerden alıyorsun nasıl etki yapıyor????
nasıl kullanıyorsun kaç fincan günde vs. sorularımı cevaplarsan sevinirm..
bol boll zayıflamalar kızlar..
anladım canım sağoll peki sütlü olarak içiliyormu :)) sen içtinmi o kadar su :))
zaten o kadar su içsem zayıflayacamda :))) çünkü su içmek gerçekten çok zayıflatıyor sadece günde 3 lt su içerek kız kardeşimin eşi baya zayıfladı da:)))
7 günde baya da kilo vermişsin birde canım 1.5 yaşında kızım varda emziriyorum kullanabilirmiyim????
Kizlar bugün tartıldım 67.9 geldim. Birkaç gün önce 68.5 çıkmıştım 600 gram gitmiş.[/QUOTE
benim listeyimi yapıyorsun canım sen kilo vermenize sevindim 2 kişininde..
Kizlar gecen cuma 79,3 dum bugun sabah tartildim 77,5 geldim cok mutluyum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?