- 4 Şubat 2014
- 123
- 44
- 28
zencefil ve zerdaçalı toz olarak 1 er çay kaşığımı yiyorsunuz aç karna yoksa bbaşka bişeylermi karıştırıyorsunuz bende deneyeyim yengen nasıl ne kadar sürede kaç kilo verdi pekiii??? Bunu yaparak :))
kizlar ben sizze katilmak istiyorum bende zayiflamak istiyorum yakinda dugunum olucak
Merhaba bende başladım bugün..Kahvaltı:2 adet haşlanmış yumurta,1 dlm kepek ekmeği,yarım domates,4 dal roka,5 çatalş labne peynir...Ara 2 küp şekerli çay normalde içmezdimde iş yerinde içtim...Şimdi öğlen marulla beraber çiğ köfte çemeni yiyorum ,marulla birleşince ço lezzetli oluyor...tamam canım ben bugün başladım:
saat :8.00 de kahvaltı;
1 dilim avuç içi kadar ekmek
yarım salatalık,domates,yeşillik
1 yumurta
yarım kibrit kutusu peynir
kahvaltım buydu..
kilom:76.00 maleseff((((((
nursehulya ve oktaypınar _alyasu sizde yediklerinizi yazın ve liste dışına çıkmayalım lütfen birbirimizi uyaralım olurmu..?????
kararlı olmalıyız yoksa olmaz bu diyet ve ara öğün olmak üzere herşeye uymalıyız harfiyen..ve her ne yediysek hangi saatte mutlaka yazalım dürüstçe.
bu listeyi yaparsak bir arkadaş 3 haftada 10 kilo verdii ama mutlaka her adımına harfiyen uymalıyız ne eksik ne fazla olmadan..
Merhaba bende başladım bugün..Kahvaltı:2 adet haşlanmış yumurta,1 dlm kepek ekmeği,yarım domates,4 dal roka,5 çatalş labne peynir...Ara 2 küp şekerli çay normalde içmezdimde iş yerinde içtim...Şimdi öğlen marulla beraber çiğ köfte çemeni yiyorum ,marulla birleşince ço lezzetli oluyor...
Ben listeyi göremedim bu arada 72 kiloyum....
kardelen vallla çok memnun olurum buyur gel ben bugün başladım inşşalhh devam etcem 15 gün en az sende bana katılll:)))
6 kilo vermem lazım şimdilik kafayı oynatcam yaaa:)))
3 ay ekmek yemedim kilo veremedim ama bu liste ile vereceğime inanıyorummmmm
listem şu:
uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
08:00
su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ( tam yağlıda olabilir ama ben yağsız ve tuzsuz peynir yedim)
( haftada 4 gün haşlanmış yumurta var ama haşlanmış yumurta olduğu günler 1 kimrit kutusu kadar petnir yenecek )
bol yeşillik ( yağsız )
1 tutam maydonoz ( limonlu )
2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )
10:00
bir bardak yeşil çay
10:30
su
3 tane kuru kayısı
3 parça ceviz ( 1,5 tane ceviz içi )
13:00
su
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 köfte kadar et/tavuk/balık
( haşlama - fırın - ızgara - sulu yemek içinde olabilir.)
bol salata ( yağsız )
2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )
15:00
Bir bardak yeşil çay
15:30
su
1 porsiyon meyve ( 100 gr.)
1 çay bardağı süt
17:00
2 tane kepekli grissini
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir. ( ben yemedim.)
19:00
1 kepçe çorba ( yarım kase ) bazen yiyorum bazen yemiyorum.
6 yemek kaşığı sebze yemeği
bol salata
1 çay bardağı yoğurt
bir ince dilim ekmek ( 1 el kadar )
ve tabiki su
20:00
bir porsiyon meyve ( 100 gr.) ben yemedim.
20:30
bir bardak yeşil çay...
tamam canım inşşalh bir an önce uyarsın
çalışıyorum diyorsun yaa hani kendin yemek yapsan da götürsen iş yerine olmazmı sebzenii biliyorum zor ama sonuçta evde sebze yemeği pişiyordur
malesef kararlı olmak lazım vede zahmetsiz rahmet olmazmış:))..birazcık emek ver canım yaa k.bakma çok ısrar ediyorum çünkü sağlık herşeyin başı:))
bu arada kaç kilosun tatlım..
Bu arada ben 107 kez ip atladım ve bunu 600 e çıkarcam inşşllh..
ben 60 kiloyum şuanda ama 1,60boyum var yani açıkcası uzun sayılmam o yüzden hoş durmuyo kilolarım göbişim çıkıyor ve zaten sezeryanla doğum yaptım yani beni rahatsız ediyo zayıflamak istiyorum idealim 50 umarım amacıma ulaşırım bugün malesef öğlen yemekte döner vardı 1 dilimde ekmek yarından itibaren evden getiricem sence akşam ne yemeliyim :) telafi için
:18:
peki katiliyorummmm kizlar)) bende bugun basladim tarti gununuz ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?