Yani kanı versen şuanda o da pozitif çıkar. İdrar testi kan testinden daha üst seviyedeyken pozitif verir. Kese için ise adet daha geçmediyse beklemelisin. Sağlık ocağına gidip kan testi verebilirsin .Evet 5 dk içinde çıktı , kanı ne zaman versem sizce
pıhtılaşmayla alakalı genetik test yaptırdım, bir sorun yoktu, eşimde sperm dna hasar testi yaptırmıştı, ondada bi sorun yoktu. Daha detaylılar henüz yapılmadı, bu ay eğer regl olursam histereskopi yapılacak, rahim dokusunda tutunmaya engel olacak bişey mi var diye, o temiz çıkarsa diğer testlere ondan sonra dedi doktor. Ben nedense bu ay herşeyin yolunda gideceğine dair umutlar besliyorum, nasip tabiki :)Acaba bir genetik test mi yaptırsanız neden böyle oluyor diye çok fazla değil mi sayısı
Çok teşekkür ederim bende böyle düşünmüştüm Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinYani kanı versen şuanda o da pozitif çıkar. İdrar testi kan testinden daha üst seviyedeyken pozitif verir. Kese için ise adet daha geçmediyse beklemelisin. Sağlık ocağına gidip kan testi verebilirsin .
pıhtılaşmayla alakalı genetik test yaptırdım, bir sorun yoktu, eşimde sperm dna hasar testi yaptırmıştı, ondada bi sorun yoktu. Daha detaylılar henüz yapılmadı, bu ay eğer regl olursam histereskopi yapılacak, rahim dokusunda tutunmaya engel olacak bişey mi var diye, o temiz çıkarsa diğer testlere ondan sonra dedi doktor. Ben nedense bu ay herşeyin yolunda gideceğine dair umutlar besliyorum, nasip tabiki :)
Umarım bu ay ikimiz için çok güzel olurpıhtılaşmayla alakalı genetik test yaptırdım, bir sorun yoktu, eşimde sperm dna hasar testi yaptırmıştı, ondada bi sorun yoktu. Daha detaylılar henüz yapılmadı, bu ay eğer regl olursam histereskopi yapılacak, rahim dokusunda tutunmaya engel olacak bişey mi var diye, o temiz çıkarsa diğer testlere ondan sonra dedi doktor. Ben nedense bu ay herşeyin yolunda gideceğine dair umutlar besliyorum, nasip tabiki :)
Evet çok haklısınız peki ilk muayene de doktorlar vajinal muayene yapmak isteyebiliyorlar bu olmalı mıhayırlı olsun inşallahh
ama sana tavsiyem bir kaç gün ilişkiye girme lütfen , en azından pazartesi gününe kadar
alttan muayne yapan dr da var yapmayan da ,Evet çok haklısınız peki ilk muayene de doktorlar vajinal muayene yapmak isteyebiliyorlar bu olmalı mı
Genelde daha iyi görmek için diyorlar diğer gebeliğimde öyle söylüyordu doktor ama sakıncalı olduğunu söyleyenler varalttan muayne yapan dr da var yapmayan da ,
alttan muyane yapalım derse gerek varmı diye sor ,
Çok sevindim umut oldu şu an 12.haftada oluşunuzHayırlı olsun ben de 4 gün kala çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim
Ben testlerde koyulaşmayı takip edip 3 Gün gecikmede kan vermiştimÇok sevindim umut oldu şu an 12.haftada oluşunuzsiz ne zaman kan testi verdiniz acaba
Bende öyle yapmak istiyorum aslında ama ptesi sevgililer günü olunca içim içime sığmıyor ama ptesi kan vereceğim inşallahBen testlerde koyulaşmayı takip edip 3 Gün gecikmede kan vermiştim
Evet yoğun kasık ve bel ağrım var dün gecede sol göğsüm ağrıyordu bide anlamsız mide bulantıö4 gün kala belirtin var mıydı benim de 5 gün kaldı
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahBende öyle yapmak istiyorum aslında ama ptesi sevgililer günü olunca içim içime sığmıyor ama ptesi kan vereceğim inşallah
Canım yerleşme kanaması oldu mu sende olduysa ne zaman oldu ve belirtin var miydiMerhaba arkadaşlar Nisan ayında bebeğimin kalbi durduğu için 9 haftalık bir kürtajım var , bat tarihim 16 Ocak yani bu pazar regl olmam gerekiyor çarşamba ve bu sabah yaptığım testleri yorumlar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?