Gebeliğe Hazırlık 4 gün kala hamilelik testi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 5 dk içinde çıktı , kanı ne zaman versem sizce
Yani kanı versen şuanda o da pozitif çıkar. İdrar testi kan testinden daha üst seviyedeyken pozitif verir. Kese için ise adet daha geçmediyse beklemelisin. Sağlık ocağına gidip kan testi verebilirsin .

Acaba bir genetik test mi yaptırsanız neden böyle oluyor diye çok fazla değil mi sayısı
pıhtılaşmayla alakalı genetik test yaptırdım, bir sorun yoktu, eşimde sperm dna hasar testi yaptırmıştı, ondada bi sorun yoktu. Daha detaylılar henüz yapılmadı, bu ay eğer regl olursam histereskopi yapılacak, rahim dokusunda tutunmaya engel olacak bişey mi var diye, o temiz çıkarsa diğer testlere ondan sonra dedi doktor. Ben nedense bu ay herşeyin yolunda gideceğine dair umutlar besliyorum, nasip tabiki :)

hayırlı olsun inşallahh

ama sana tavsiyem bir kaç gün ilişkiye girme lütfen , en azından pazartesi gününe kadar

Yani kanı versen şuanda o da pozitif çıkar. İdrar testi kan testinden daha üst seviyedeyken pozitif verir. Kese için ise adet daha geçmediyse beklemelisin. Sağlık ocağına gidip kan testi verebilirsin .
Çok teşekkür ederim bende böyle düşünmüştüm Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Umarım bu ay ikimiz için çok güzel olur çok sevindim hiçbir sorun çıkmamasına

Hayırlı olsun ben de 4 gün kala çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim

4 gün kala belirtin var mıydı benim de 5 gün kaldı

Merhaba arkadaşlar Nisan ayında bebeğimin kalbi durduğu için 9 haftalık bir kürtajım var , bat tarihim 16 Ocak yani bu pazar regl olmam gerekiyor çarşamba ve bu sabah yaptığım testleri yorumlar mısınız
Canım yerleşme kanaması oldu mu sende olduysa ne zaman oldu ve belirtin var miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…