Gebeliğe Hazırlık 4 gün kala hamilelik testi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nurayksks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
131
107
33
28
Merhaba arkadaşlar Nisan ayında bebeğimin kalbi durduğu için 9 haftalık bir kürtajım var , bat tarihim 16 Ocak yani bu pazar regl olmam gerekiyor çarşamba ve bu sabah yaptığım testleri yorumlar mısınız

Eklentiler

• 4343FEAC-BECE-4764-B45C-A12F14D8A389.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 106
  • 5F4B76BC-6231-4D0F-8EB3-3B045CC5E905.jpeg
    130,6 KB · Görüntüleme: 99
Merhaba arkadaşlar Nisan ayında bebeğimin kalbi durduğu için 9 haftalık bir kürtajım var , bat tarihim 16 Ocak yani bu pazar regl olmam gerekiyor çarşamba ve bu sabah yaptığım testleri yorumlar mısınız
Çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın. Gayet belirgin 2. çizgi hemen mi çıktı inşallah var gibi canım kan vermelisin

Çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın. Gayet belirgin 2. çizgi hemen mi çıktı inşallah var gibi canım kan vermelisin
Amiiin hiçbirimize … Çarşamba günü yaptığım 10 dk içinde bugün yaptığım 5dk içinde belirdi , sizce ne zaman kan vermeliyim

Amiiin hiçbirimize … Çarşamba günü yaptığım 10 dk içinde bugün yaptığım 5dk içinde belirdi , sizce ne zaman kan vermeliyim
Bence musait oldugun ilk vakitte ver canım sonra 2 günde bir tekrarlayıp artışı takip edersin

bencede var, pozitif.. İnşallah sağlıkla artar, bunu da kan testiyle takip etmek lazım. bence 2 gün daha bekle, sonra gidip bir kan testi yaptır. Erken yapılan kan testleri 2 günde 1 artmış mı psikolojisinden delik deşik oluyo insan, tecrübe konuşuyor maalesef. 2 gün sonra baktır kan testine 2 gün sonra bi daha, koyulaşma var zaten eğer değerler düzgün artıyosa baya yükselmiş olur

Evet bende tam böyle düşünüyorum ki stres düzeyim zaten çok yüksek , böyle kan tahminime göre diğerinide böyle öğrenmiştim 50-60 çıkar

Evet bende tam böyle düşünüyorum ki stres düzeyim zaten çok yüksek , böyle kan tahminime göre diğerinide böyle öğrenmiştim 50-60 çıkar
Bak bu testte 100 kusur çıkmıştı benim ki.. kimyasal oldu sonrasında düzgün artmadı ama ,sana fikir olur yine de

Eklentiler

• IMG_20211205_073828.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 93
Çok üzüldüm .. Peki adet mi gördünüz ve ne zaman kanama oldu
Bu testi yaptığım gün kan baktırmışım 129 çıkmış, 4-5 gün sonra da kanamam başlamıştı benim ilk gebeliğim olacak, son 3 ay üst üste kimyasal yaşadım. Bu ay yeni bir ay ve yeni umutlar, sen asla olumsuz düşünme, inşallah sağlıkla ilerleyecek diye düşün, bence olumlu düşünmek başımıza gelenleri bile etkiliyor.

Ya o kadar üzüldüm ki sizin için ne kadar yıpratıcı Allah sağsalim hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere , her adımı çok stresli …

Ya o kadar üzüldüm ki sizin için ne kadar yıpratıcı Allah sağsalim hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere , her adımı çok stresli …
Öyle yapacak bişey yok canım, yaradanın takdiri, böyle olması gerekiyomuş diyorum.. hepimiz için en iyisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…