Gerçekten var mı diyorsunuz o kadar korkuyorum ki eğer varsa ptesi sevgililer günü hediyesi olacak bizeMaşallah gözünüz aydın kan verin
Çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın. Gayet belirgin 2. çizgi hemen mi çıktı inşallah var gibi canım kan vermelisinMerhaba arkadaşlar Nisan ayında bebeğimin kalbi durduğu için 9 haftalık bir kürtajım var , bat tarihim 16 Ocak yani bu pazar regl olmam gerekiyor çarşamba ve bu sabah yaptığım testleri yorumlar mısınız
Allah sizinde bebeğinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsinMaşallah gözünüz aydın kan verin
Amiiin hiçbirimize … Çarşamba günü yaptığım 10 dk içinde bugün yaptığım 5dk içinde belirdi , sizce ne zaman kan vermeliyimÇok geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın. Gayet belirgin 2. çizgi hemen mi çıktı inşallah var gibi canım kan vermelisin
Bence musait oldugun ilk vakitte ver canım sonra 2 günde bir tekrarlayıp artışı takip edersinAmiiin hiçbirimize … Çarşamba günü yaptığım 10 dk içinde bugün yaptığım 5dk içinde belirdi , sizce ne zaman kan vermeliyim
Var canım net gozukuyo kan ver garanti olsun..amin canım hepimiz sagsalim alalımAllah sizinde bebeğinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
bencede var, pozitif.. İnşallah sağlıkla artar, bunu da kan testiyle takip etmek lazım. bence 2 gün daha bekle, sonra gidip bir kan testi yaptır. Erken yapılan kan testleri 2 günde 1 artmış mı psikolojisinden delik deşik oluyo insan, tecrübe konuşuyor maalesef. 2 gün sonra baktır kan testine 2 gün sonra bi daha, koyulaşma var zaten eğer değerler düzgün artıyosa baya yükselmiş olurMerhaba arkadaşlar Nisan ayında bebeğimin kalbi durduğu için 9 haftalık bir kürtajım var , bat tarihim 16 Ocak yani bu pazar regl olmam gerekiyor çarşamba ve bu sabah yaptığım testleri yorumlar mısınız
Hala pazar günü regl olursam diye korkuyorum ve ptesi mi versem diyorumBence musait oldugun ilk vakitte ver canım sonra 2 günde bir tekrarlayıp artışı takip edersin
Allah razı olsun çok sağolunVar canım net gozukuyo kan ver garanti olsun..amin canım hepimiz sagsalim alalım
Evet bende tam böyle düşünüyorum ki stres düzeyim zaten çok yüksek , böyle kan tahminime göre diğerinide böyle öğrenmiştim 50-60 çıkarbencede var, pozitif.. İnşallah sağlıkla artar, bunu da kan testiyle takip etmek lazım. bence 2 gün daha bekle, sonra gidip bir kan testi yaptır. Erken yapılan kan testleri 2 günde 1 artmış mı psikolojisinden delik deşik oluyo insan, tecrübe konuşuyor maalesef. 2 gün sonra baktır kan testine 2 gün sonra bi daha, koyulaşma var zaten eğer değerler düzgün artıyosa baya yükselmiş olur
Bak bu testte 100 kusur çıkmıştı benim ki.. kimyasal oldu sonrasında düzgün artmadı ama ,sana fikir olur yine deEvet bende tam böyle düşünüyorum ki stres düzeyim zaten çok yüksek , böyle kan tahminime göre diğerinide böyle öğrenmiştim 50-60 çıkar
Çok üzüldüm .. Peki adet mi gördünüz ve ne zaman kanama olduBak bu testte 100 kusur çıkmıştı benim ki.. kimyasal oldu sonrasında düzgün artmadı ama ,sana fikir olur yine de
Bu testi yaptığım gün kan baktırmışım 129 çıkmış, 4-5 gün sonra da kanamam başlamıştı benim ilk gebeliğim olacak, son 3 ay üst üste kimyasal yaşadım. Bu ay yeni bir ay ve yeni umutlar, sen asla olumsuz düşünme, inşallah sağlıkla ilerleyecek diye düşün, bence olumlu düşünmek başımıza gelenleri bile etkiliyor.Çok üzüldüm .. Peki adet mi gördünüz ve ne zaman kanama oldu
Eğer 5 DKK içinde çekilmiş bir resimse evet var. Dinlenin bol bol meyve sağlıklı beslenme . No stresssGerçekten var mı diyorsunuz o kadar korkuyorum ki eğer varsa ptesi sevgililer günü hediyesi olacak bize
Ya o kadar üzüldüm ki sizin için ne kadar yıpratıcı Allah sağsalim hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere , her adımı çok stresli …Bu testi yaptığım gün kan baktırmışım 129 çıkmış, 4-5 gün sonra da kanamam başlamıştı benim ilk gebeliğim olacak, son 3 ay üst üste kimyasal yaşadım. Bu ay yeni bir ay ve yeni umutlar, sen asla olumsuz düşünme, inşallah sağlıkla ilerleyecek diye düşün, bence olumlu düşünmek başımıza gelenleri bile etkiliyor.
Öyle yapacak bişey yok canım, yaradanın takdiri, böyle olması gerekiyomuş diyorum.. hepimiz için en iyisi olsun..Ya o kadar üzüldüm ki sizin için ne kadar yıpratıcı Allah sağsalim hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere , her adımı çok stresli …
Evet 5 dk içinde çıktı , kanı ne zaman versem sizceEğer 5 DKK içinde çekilmiş bir resimse evet var. Dinlenin bol bol meyve sağlıklı beslenme . No stresss
Acaba bir genetik test mi yaptırsanız neden böyle oluyor diye çok fazla değil mi sayısıÖyle yapacak bişey yok canım, yaradanın takdiri, böyle olması gerekiyomuş diyorum.. hepimiz için en iyisi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?