• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 gün geciken adetim beklenenden farklıydı yardım istiyorum.

mervecann9

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
1
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. sizleri uzun zamandır takip edeyor fakat dahil olamıyordum. kısada durumumu anlatıp tecrübeli olan arkadaşlardan yardım isteyeceğim. adetlerim çok düzenlidir fakat bu ay 4 gün geçti. ve 4. günün gecesinde eşimle birlikteliğimin ardından kırmızıları görmeye başladım :( ve tuaftırki adetimin 3. gecesinde çok tuaf bir şey hissettim tuvalete gittiğimde her zamankinden farklı bir şey vardı kan gibi de degil et parçası gibide degil :( kızlar sizce var olmuş olan bebeğimi bizim yanlış davranışımızmı yok olmasına sebep oldu? lütfen yardım edermisiniz.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. sizleri uzun zamandır takip edeyor fakat dahil olamıyordum. kısada durumumu anlatıp tecrübeli olan arkadaşlardan yardım isteyeceğim. adetlerim çok düzenlidir fakat bu ay 4 gün geçti. ve 4. günün gecesinde eşimle birlikteliğimin ardından kırmızıları görmeye başladım :( ve tuaftırki adetimin 3. gecesinde çok tuaf bir şey hissettim tuvalete gittiğimde her zamankinden farklı bir şey vardı kan gibi de degil et parçası gibide degil :( kızlar sizce var olmuş olan bebeğimi bizim yanlış davranışımızmı yok olmasına sebep oldu? lütfen yardım edermisiniz.
aklıma kimyasal gebelik geldi
ama kendini suclama olacağı varsa oluyo engel olamazdın hiçbi şekilde:45:

Cinsel iliskinin sebeb oldugunu sanmiyorum ama adetin gecikmis bunun bir cok sebebi olabilir ama bazende dollenme olusuyor fakat adetinle birlikde geri gidiyor. Pihti halinde gelmesi rahimden sökülen tabaka olabilir hamilelik olmasi sart degil. Kendini suclama insallah kisa zamanda hamile kalirsin

Back