Ayy inşallah sizin dediğiniz gibidır rabbım sizde ne istıyorsanız nasip etsın sabah kan vermeye gidicem atarım sonucusizi umutlandirmak istemem ama bariz pozitif kuruma çıkar ama bu kadar net olmaz hemen
bu markayı hiç sevmiyorum yalnız sizinki baya belli
inseAllah kan da güzel sonuçlar alırsınız
Olsun bence pozitif sabah ilk idrarla yap bakalım mutlaka yaz buraya
İnşallah vardır canım var gibi görünüyor ama bakalım hemen buraya haber et bizi deAdete 4 gün var test yaptım negatif cıktı yarım saat snr pozitifdi sizce hamile miyim kasıklarımdada agrı ve sancı var bana göre aynı adet sancısı böyle olup hamile olan var mı sizce hamile miyim gerçekten kafam karısık
Kızlar şuan gece gece yazıyorum ama ilk ısrara cıkdım bu test de 6 dk cıkdı ilk 3 4 dk tek çizgiyi saatler gecmıyor hatta 3 attıgım ışıkda cekdım diğerleri flaşlı bu flaşssızSonucu yaz mutlakaa
Masallah gayet pozitif gorunuyor bugun hemen kan verin bence insallah guzel haberlerle gelinKızlar şuan gece gece yazıyorum ama ilk ısrara cıkdım bu test de 6 dk cıkdı ilk 3 4 dk tek çizgiyi saatler gecmıyor hatta 3 attıgım ışıkda cekdım diğerleri flaşlı bu flaşssız
Benim bu sekildeyken 58 cikmisti sizin daha koyuKızlar şuan gece gece yazıyorum ama ilk ısrara cıkdım bu test de 6 dk cıkdı ilk 3 4 dk tek çizgiyi saatler gecmıyor hatta 3 attıgım ışıkda cekdım diğerleri flaşlı bu flaşssız
Bugün kan vercem yarın vokal bizim burda saglık ocagı yakınBenim bu sekildeyken 58 cikmisti sizin daha koyu
Sizin ki adete kaç gün varken böyle olduBenim bu sekildeyken 58 cikmisti sizin daha koyu
Son adet tarihiniz neydi acaba ?Bunu şimdi yaptım burda şuan sonuç pozitif görusuyor bence yarına kadar nasıl dayanırım allahım
12 agustosSon adet tarihiniz neydi acaba ?
Dün ve bugün yaptıgım testlerSon adet tarihiniz neydi acaba ?
Maşallah hayırlı olsunn sağlıkla gelsin inşallahBunu şimdi yaptım burda şuan sonuç pozitif görusuyor bence yarına kadar nasıl dayanırım allahım
Ay maşallah ne güzel çıkmış. Benim de 15 Ağustos ama daha yapmaya cesaret edememiştim . Şimdi sizden görünce nöbet çıkışı bende alıp yapmak istedim. Hayırlı olsun. Markası neydi testin acaba12 agustos
Ben de testi sorarak aldım artımedi özellikle istemedim hep kullandığım bir marka şimdi atıyorum bu aldığımın markasınıAy maşallah ne güzel çıkmış. Benim de 15 Ağustos ama daha yapmaya cesaret edememiştim . Şimdi sizden görünce nöbet çıkışı bende alıp yapmak istedim. Hayırlı olsun. Markası neydi testin acaba
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah yarının kan testi sonucunu bekliyorum onu da mutlaka sizlerle paylaşacağım Eğer gerçekten varsa gerçekten Rabbim size de nasip etsin şu an içime o kadar kıpır kıpır ki herkese söyleyesim var ama bir yandan da o kadar korkuyorum ki Ya değilse diyeAy maşallah ne güzel çıkmış. Benim de 15 Ağustos ama daha yapmaya cesaret edememiştim . Şimdi sizden görünce nöbet çıkışı bende alıp yapmak istedim. Hayırlı olsun. Markası neydi testin acaba
Maşallah hayırlı olsunn sağlıkla gelsin inşallah
çok teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin yarınki sonucu dört gözle bekliyorum