Ben bu şekilde öğrendimAdete 4 gün var test yaptım negatif cıktı yarım saat snr pozitifdi sizce hamile miyim kasıklarımdada agrı ve sancı var bana göre aynı adet sancısı böyle olup hamile olan var mı sizce hamile miyim gerçekten kafam karısık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu şekilde öğrendimAdete 4 gün var test yaptım negatif cıktı yarım saat snr pozitifdi sizce hamile miyim kasıklarımdada agrı ve sancı var bana göre aynı adet sancısı böyle olup hamile olan var mı sizce hamile miyim gerçekten kafam karısık
Tam dört gün önce adetime dört gün vardı testi yaptım tek çizgiydi bir saat sonra tekrar baktım ikinci çizgi silik bir şekilde gözüküyor inanamadım her gün her saat tekrarladım 8-10 test yapmışımdır hepsinde çıktı o silik çizgi bence hamilesiniz allah kucağınıza almayı nasip eder inşallah bu arada erken gebelik testi yapsaydınız daha belirgin çıkardı kaset testlere nazaran daha belirgin oluyorRabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah yarının kan testi sonucunu bekliyorum onu da mutlaka sizlerle paylaşacağım Eğer gerçekten varsa gerçekten Rabbim size de nasip etsin şu an içime o kadar kıpır kıpır ki herkese söyleyesim var ama bir yandan da o kadar korkuyorum ki Ya değilse diye
Hamilesinizzzz tebrik ederim bunu görmemiştim bas baya belliBunu şimdi yaptım burda şuan sonuç pozitif görusuyor bence yarına kadar nasıl dayanırım allahım
Kimseye söyleme rabbim Ken gözlerden sakınsın sen bebişinle kendine bak maşallah . Görmüştüm bu markayı deneyeyim biRabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah yarının kan testi sonucunu bekliyorum onu da mutlaka sizlerle paylaşacağım Eğer gerçekten varsa gerçekten Rabbim size de nasip etsin şu an içime o kadar kıpır kıpır ki herkese söyleyesim var ama bir yandan da o kadar korkuyorum ki Ya değilse diye
Yaptım atarım buraya kanı bekliyorum görüp inanamıyorumTam dört gün önce adetime dört gün vardı testi yaptım tek çizgiydi bir saat sonra tekrar baktım ikinci çizgi silik bir şekilde gözüküyor inanamadım her gün her saat tekrarladım 8-10 test yapmışımdır hepsinde çıktı o silik çizgi bence hamilesiniz allah kucağınıza almayı nasip eder inşallah bu arada erken gebelik testi yapsaydınız daha belirgin çıkardı kaset testlere nazaran daha belirgin oluyor
Sağolun sizler ilk destekcımsınızKimseye söyleme rabbim Ken gözlerden sakınsın sen bebişinle kendine bak maşallah . Görmüştüm bu markayı deneyeyim bi
Burda atın bende bakıyım hepımıze bır dua okurum bu akşam nasıpseKimseye söyleme rabbim Ken gözlerden sakınsın sen bebişinle kendine bak maşallah . Görmüştüm bu markayı deneyeyim bi
Vallahi benımde böyle bir sürüTam dört gün önce adetime dört gün vardı testi yaptım tek çizgiydi bir saat sonra tekrar baktım ikinci çizgi silik bir şekilde gözüküyor inanamadım her gün her saat tekrarladım 8-10 test yapmışımdır hepsinde çıktı o silik çizgi bence hamilesiniz allah kucağınıza almayı nasip eder inşallah bu arada erken gebelik testi yapsaydınız daha belirgin çıkardı kaset testlere nazaran daha belirgin oluyor
Ben sizle konuştuktan sonra dayanamayıp yaptım adet günüm 16 sında. Erken gebelik yaptım çıkmadı. Daha 8 günüm var adete üzüldüm biraz keşke bu kadar erken yapmasaydımVallahi benımde böyle bir sürü
Üzülmeyin daha çok var vücut bile hamile olduğunu bilmiyor ki testte çıksın bu sizi etkilemesin en azından 4-5 gün daha bekleyip yine yaparsınızBen sizle konuştuktan sonra dayanamayıp yaptım adet günüm 16 sında. Erken gebelik yaptım çıkmadı. Daha 8 günüm var adete üzüldüm biraz keşke bu kadar erken yapmasaydım
Çok teşekkür ederim inşallah pozitifi görürüm çok heyecanlandım bu ayÜzülmeyin daha çok var vücut bile hamile olduğunu bilmiyor ki testte çıksın bu sizi etkilemesin en azından 4-5 gün daha bekleyip yine yaparsınız
Adetlerim cok duzebli degil ama sanirim 4 gun vardiSizin ki adete kaç gün varken böyle oldu
Vallahi benımde böyle bir sürürTam dört gün önce adetime dört gün vardı testi yaptım tek çizgiydi bir saat sonra tekrar baktım ikinci çizgi silik bir şekilde gözüküyor inanamadım her gün her saat tekrarladım 8-10 test yapmışımdır hepsinde çıktı o silik çizgi bence hamilesiniz allah kucağınıza almayı nasip eder inşallah bu arada erken gebelik testi yapsaydınız daha belirgin çıkardı kaset testlere nazaran daha belirgin oluyor
Daha sonuç çıkmadı öğlen 1 den snr inşallahCooook tebrik ederim dünden belliydi zaten hayırla sağlıkla gelsin
Sizce sonuç neİnşallah vardır canım var gibi görünüyor ama bakalım hemen buraya haber et bizi de
Öncelikle Allah’ın selamı ile başlayın mesajlaraAdete 4 gün var test yaptım negatif cıktı yarım saat snr pozitifdi sizce hamile miyim kasıklarımdada agrı ve sancı var bana göre aynı adet sancısı böyle olup hamile olan var mı sizce hamile miyim gerçekten kafam karısık
Burda 5 üstü olduğunda gebelik var demektir. Var görünüyor Allah hayırlı eylesinSizce sonuç ne
Ay gerçekten mi Allah razı olsun gerçekten bana doktordan önce yetiştiniz Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun gerçekten çok zor bir süreçBurda 5 üstü olduğunda gebelik var demektir. Var görünüyor Allah hayırlı eylesin