4.gün embriyosu 7. Gün idrar negatif

adeng22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
6
4
1
27
Arkadaşlar 4. Gün embriyosu transferi oldum Acıbadem Atakent halkalı da bugün transfer günü hariç 7. Günüm ve gebelik testim negatif idrar olanda artık pazartesi gününü yani 9. Günü beklicem inşallah vardır bu yol zorlu rabbim kimseye engel koymasın herkes yavrusuna kavuşsun inşallah bu durum da olup pozitif olan var mı acaba

Ben de insallah dondurulmus olacagim.. Allah hepimize pozitif gostersin insallah canim
Amin canım aminnn inşallah siz hangi hastanede tedavi oldunuz herkes farklı ilaç kullanıyordur elbet ama bana sadece gonalf ve yumurta baskılayıcı iğne verildi çoğu kişi estorfem aspirin falan kullandım yazmış ben şuan sadece 3 tane progestan fitil bi de iğnesini oluyorum bitane

Benim yumurtalarim gonal f ile buyutuldu, cetrotide ile baskilandi, gonapeptyl ile catlatildi. Sonra toplandi. Simdi rahim dinlendirmedeyim. Mart reglimle transfer asamasina baslayacagim insallah hangi ilaclar kullanilir bilmiyorum. Ohss riskinden dolayi su an antibiyotik ve dostinex kullaniyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…