• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4.gün embriyosu 7. Gün idrar negatif

adeng22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
7
6
1
27
Arkadaşlar 4. Gün embriyosu transferi oldum Acıbadem Atakent halkalı da bugün transfer günü hariç 7. Günüm ve gebelik testim negatif idrar olanda artık pazartesi gününü yani 9. Günü beklicem inşallah vardır bu yol zorlu rabbim kimseye engel koymasın herkes yavrusuna kavuşsun inşallah 🤲 bu durum da olup pozitif olan var mı acaba

Ben de insallah dondurulmus olacagim.. Allah hepimize pozitif gostersin insallah canim 💞🙏🏻
Amin canım aminnn inşallah 🤲 siz hangi hastanede tedavi oldunuz herkes farklı ilaç kullanıyordur elbet ama bana sadece gonalf ve yumurta baskılayıcı iğne verildi çoğu kişi estorfem aspirin falan kullandım yazmış ben şuan sadece 3 tane progestan fitil bi de iğnesini oluyorum bitane

Amin canım aminnn inşallah 🤲 siz hangi hastanede tedavi oldunuz herkes farklı ilaç kullanıyordur elbet ama bana sadece gonalf ve yumurta baskılayıcı iğne verildi çoğu kişi estorfem aspirin falan kullandım yazmış ben şuan sadece 3 tane progestan fitil bi de iğnesini oluyorum bitane
Benim yumurtalarim gonal f ile buyutuldu, cetrotide ile baskilandi, gonapeptyl ile catlatildi. Sonra toplandi. Simdi rahim dinlendirmedeyim. Mart reglimle transfer asamasina baslayacagim insallah hangi ilaclar kullanilir bilmiyorum. Ohss riskinden dolayi su an antibiyotik ve dostinex kullaniyorum canim

Benim yumurtalarim gonal f ile buyutuldu, cetrotide ile baskilandi, gonapeptyl ile catlatildi. Sonra toplandi. Simdi rahim dinlendirmedeyim. Mart reglimle transfer asamasina baslayacagim insallah hangi ilaclar kullanilir bilmiyorum. Ohss riskinden dolayi su an antibiyotik ve dostinex kullaniyorum canim
Ovitrelle kullanmasının değil mi? Bende ovitrelle bulamadıgim için gonapeptyl kullanicam. Doktor, gonapeptyl kullaninca taze transfer olmuyor. Dondurulmuş yapabiliriz ancak dedi.

Ovitrelle kullanmasının değil mi? Bende ovitrelle bulamadıgim için gonapeptyl kullanicam. Doktor, gonapeptyl kullaninca taze transfer olmuyor. Dondurulmuş yapabiliriz ancak dedi.
Evt, bana cok yumurtam oldugu icin gonapeptyl vermis. Ovitrelle ohss riskini artiriyomus. Zaten risk oldugu icin de embriyolarim donduruldu rahim dinlendirmedeyim

Benim fazla yumurtam olmuyor en fazla 7 tane. Ovitrelle bulamadıgim için mecbur kaldık. Gonapeptyl kullninca neden taze transfer olmuyor onu anlamadım

Benim fazla yumurtam olmuyor en fazla 7 tane. Ovitrelle bulamadıgim için mecbur kaldık. Gonapeptyl kullninca neden taze transfer olmuyor onu anlamadım
Onun net sebebini bilemiyorum ama ohss riski gormus olabilir doktor. Geriden gelen folikuller vardir belki. Benim en son muayenede 19 yumurta vardi bunun 12si olgun toplandi. Doktor direkt taze transfer yapmayacagini soyledi.

Evet senin yumirtan fazlaymış. Benimde 10 yunirtam var ama 6 tanesi büyüdü sanırım. Aslında taze yapardı büyük ihtimalle de gonapeptyl vurulunca yaz olmuyormus. Embriyo oluşursa dondurulmus yapacak.

Bugun reglin 10. Günü. Birazdan yapicam çatlatma ignelerini. Cumartesi de opu yapilacak

Ben opudan once hem ovitrelle hem iki tane gonapeptly vurulmustum. Benden de cok toplanmadi acikcasi 9 toplanmisti ama yine de taze transfer olmadim

Benim daha az ya olabilirdi. Gerçi dollenecek mi embriyo olacak mı o da muamma.

Back