• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma 4.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz ''Fairy ile Ramazan Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    404
  • Anket Kapalı .
Evet sasirdim anlamamana bu masaya kurdum iki kez halbuki 😃
Ben çok dikkat edemedim oylamaya masalara adapte olamadım bu sefer çok şey kaçırdım yani

İnşallah 1 Haziran da adapte olmuş bir şekilde gelirim :dondurma:

Uzun zaman sonra ilk defa araba süreceğim çekilin :KK55::KK55:

olsun be kuzum hayırlısı :KK74:
ama eccük egzantirik fikir bulaydın iyiydi,ekmek arası köfte tutmadı sanki :KK45:
Ben o gün onu yaptım niyetim buraya atmak değil di ki çekeyim de dedim unutursam bunu bari atayım :olamaz:

Artık çocuklar bugün gün boyu mu çıkacak dışarı bilginiz var mı :eek: kaynanaya gidelim diyor da eşim :skandal:
Biz ciktik gezdik geldik havada buz gibiydi ama olsun :) yanliz 3e kadar biliyorum ben ama yanlista olabilir :)

Ben çok dikkat edemedim oylamaya masalara adapte olamadım bu sefer çok şey kaçırdım yani

İnşallah 1 Haziran da adapte olmuş bir şekilde gelirim :dondurma:

Uzun zaman sonra ilk defa araba süreceğim çekilin :KK55::KK55:
Olsun canim her zaman kafa yerinde olmayabilir 😆

Bağ bahçe geziyorum :-)
IMG20200527174732.jpg
IMG20200527174333.jpg
IMG20200527174100.jpg
IMG20200527174052.jpg
IMG20200527174012.jpg

Kız nevroş 7 sen miydin ben seni tanımadım bi sefer.. daha doğrusu alıcı gözle bakmadım kimseye Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
Çok uğraştım çünkü:)

bütün çatal kaşıkları ters çevirmişsin ama cacıktakini unutmuşsun :KK53:
balkon karoları bu sefer ters açıdan çıkmış,enleme değil boylama çekmişsin :KK53:
Ama başka açık yok değil mi:70:

Şimdi alıcı gözle bakınca belli sen olduğun .. düzensizlik içinde bir düzenin var.. bir de bir tabağı saklamışsın yine 🤣
Ancak bu kadar düzensiz olabiliyorum:70:

Back