- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
Bir kutu bitirdim dedin ama ne bitirdin anlamadim..
Valla kızlar ben çok şükürki bu kilo alma işini çözdüm.Şuanda ilk yarışamda belirttiğim hedefime ulaştım 48 oldum.Hiçte zorlamadım kendimi.Ben aldıysam herkes alır.Nasıl olsa alamıyom diyodum kilo ve yemek yemek bile eziyet geliyodu bana.Ama burası sayesinde bi almaya başladım ondan sonra moralim düzeldi düzenli bi şekilde aldım çok şükür.
Benim danışmak istediğim size benim boy 1.59-1.60 sizce 48 yeterlimi yoksa 50 olsammı.Geçen sene bu sene giyerim diye sezon sonu aldığım yazlık kıyafetlerimi denedim bugün zorla oluyolar.Daha kilo alsam hiç olmayacaklar diyorum ne yapsam kararsız kaldım.
Ben usuttugum icin bir kac gundur kendime iyi bakmiyorum.
O yzuden tekrar 51 kiloyum. Insallah bu hafta kendimi tekrar toparlayabilirim,
Ama sanmihyorum yaa tatil olunca etrafta yemek yiyen insan az oluyor bende.
Calismam lazim duzenli yemek saatlerim oluyor o zaman
bende yapıorum arada güzel oluor :) bazen icine elmalı tarcınlı karısımdan koyuorum :) bazen de milföyleri pişirdikten sonra icine puding krema falan sıkıorum güzel oluo afiyet olsunPek sessiz kalmış burası. Umarım herkes yemeye devam ediyordur. Ay sonuna az kaldı. Ayın son günü tartılınca moralim bozulmasın diye şu son 2 günü iyi değerlendireceğim. Akşamları cicibebeli mama dışında da ne bulursam yiyeceğim. En son tartıldığımda ancak ocak ayında kaybettiğim kiloyu geri almıştım, buna da şükür ama daha fazlası olmalı.
Bu arada çok basit ama lezzetli bir yiyecek keşvettim. Geçenlerde annem yapmış, belki denemek isteyen olur diye nasıl yapıldığını yazayım.
Malzemeler:
Hazır milföy hamuru
Bitter çikolata
yumurta sarısı
Yapılışı:
Kare şeklindeki milföy hamurunu ikiye bölüyoruz. İçine bitter çikolayayı koyuyoruz ve ikiye katlayarak kapatıyoruz. Üzerine yumurta sarısı sürerek fırına atıyoruz
Sıcak, içinde erimiş çikolata olan süper lezziz kalorili bir tatlıya kavuşuyoruz.
Asıl hoşuma giden yanı benim gibi üşengeç insanlar için birebir. Çünkü fazladan hazırlayıp buzlukta saklanabiliyor. Aklınıza esince çıkarıp sadece fırında pişiriyorsunuz. Afiyet olsun
Su milfoy olayini bende denicem bakalim.
Aceba icine bir kac kucukparca beyaz cikolatada atsak nasil olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?