- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
ya ben bu ara kilo aldığımıhissediyorum ama evde tartı yok nerde tartılcam ben
siz nerde tartılıyorsunuz ?
eve tartı almam lazım sanırım
Bugun canim arkadasim bana kirallar gibi kahvalti hazirladi.
Az once tartldim 51kiloyum. Hedefe dort kilo kalmiis.
Hepsi sizin sayenizde arkadaslar,
Iyiki varsiniz...
benimde kısmetse eylül gibi olucak düğünüm allahtan birşey çıkmazsa tabi
1 ay sonrada nişanım var düğünü geçtim nişana kadar alabilseydim kilo ya
nişanlıklar üzerimden akıcak yine sinşr oluyorum
sözümde zor kıyafet bulmuştum üzeirme göre beğendiklerim hiç oturmamıştı üstüme
bebe bisküvim bitti şimdi o kocaman paketlerden alıcam büyük boylardan
hergün haşlanmış yumurta yemeye başladım sabahları
şimdi gidip büyük bpy tost ve halşlanmış yumurta yicem
dün akşam yatarken resmen börek yiyip yattım
walla sen cok güzel yiosun kumpirler falan masallah diyim cnm :) ya bende dısardan yemeyi cok sewiorum hamburger olsun pideler dürümler falan cok sık yersem sakıncası olur mu ki burdan cok kişiye sordum cwp yok :26:bde sana soruyum dedm
ay masallah diyimm nazar degmesin darısı basımaaasağol tatlımmcanım bugun hamburger yedim mesela :) ye tabiki canın onu çekiyorsa onu ye.. ama hamburger yerine pide,dürüm, kumpir, kebap falan bunları tercih et.. hamburgeri de ara sıra ye ay o kadar yazınca birsürü, canım çekti bu arada kahvaltıları da aksatma ve meyveyii de kesinlikle canım.. bugun baya mutlu oldum tartıldım yarım kilo daha almışım :) 2,5 kilo kaldı hedefe :)))
HepBaharOlsa canım sen de 51 olmuşsun çok sevindim !!
@ Elclone:
Canim pantalonlarimda daraldi, bende diyorum artik niye zor giyiniyorum.
Yememde fazla artis olmadi, ama son zamanlar biraz daha erken kalktigim icin
otomatikmen bir ogun daha fazla yemege basladim.
Sanirim en cok bunun etkisi olduu..
Ama orantili olmasi icin spor yapmam sart..
Onada cok useniyorum yaaa.
Sen spor yapiyormusun?
ay masallah diyimm nazar degmesin darısı basımaaabu arada tavsiyelerin icinde cok saol cnm
ahh canım ben o durumu atlattım şükür nişanlıyım..yoo elbise bulursun yaptırılır en fazla üzerine göre daraltırlr problem etme ..yumurtayıda çok yeme bisküğvide yiyosn haftada 2 tane yeterli..sağlığındn olma sonra karaciğr enzimlern yükselmesin..aynı şehirde olsak beden aynıysa elbisemi verirdim giyerdinn.nişan elbisem birz toplu göstermişti yakıştı demşlrdi..
Ewettt iştah olmadan olmuo bugünde güzel yedimm biraz öncede meshur künefemden yedim yineaynen benim de erken kalkmamın etkisi oldu sanıırım :) haliyle bir öğün daha fazla yiyorum. canım spor yapmıyorum.. 2 kilo daha aldıktan sonra spor yapmaya başlıycam, yavaş yavaş birkaç kilo daha alırım sonra. ama şimdilik yok yapmıycamm :)
canımalırsın sen de hem dışarda yiyip, hem meyveyi de unutmazsan :) zaten senin de iştahın yerinde en önemlisi iştah ne demek tatlım
Big mac menü yeseydiinnBugun Mac donaldsada gittim, insallah bir yarim kilo daha almisimdirr
Sizde durumlar nasil canlarim ??
bende gidicem bi kaç güne bu arada bugün künefe yedim yineBalik menusu yedim,
Burdaki et kesin mundardir o yuzden
bu arada mcdonaldsta balık menüsü yok burger da war karıstırdın heralde. Boyum 1.78 kilom 37-38 falan ama 2 senedir böyleyim önceden 58-60 falandım^ Boy ve kilon kac?
Az once tartildiiim kilom 51,5 cikti.
Hedefe 3,5 kilo kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?