• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4.dilatörü alamiyorum. Yaşayan var mi bu durumu ?

3 u yapan 4 u de yapar 4 biraz daha büyük durdugu için gözünüz korkuyor olabilir ama deneyin ben 3 ve 4 u aynı anda denedim ilk 3 le 10 dk çalışıp sonra 4 le yaptım hemen 4 un hepsini sokamadim yarısından biraz fazlasını soktum akşamda eşli denemem başarılı oldu 3 u yaptıysan lütfen 4. Ye geç bian önce ve korkma inan ki korkulcak yani yok sen en zor olan kısmı yapmışsın zaten 4 ne ki

Arkadaslar ben de evliyim ve dilatore basladim 4.yu de aldim ama esli denemeden korkuyorum yıne olmayacak gibi hissediyorum

Arkadaslar ben de evliyim ve dilatore basladim 4.yu de aldim ama esli denemeden korkuyorum yıne olmayacak gibi hissediyorum
Denemeden bilemezsiniz☺️ Eşlide üstte olup dilatörmüş gibi düşünün, dilatörden daha rahat alırsınız merak etmeyin hiç ☺️

Merhaba kizlar. Bi hafta once dilator aldim. 5 boy var. Su anda 2 numaradayim ama burada yazilanlar gibi olmuyor benimkisi. Kayip gitmiyor. Zorlanilan noktayi gecince kayip gidiyor demissiniz ama bende oyle olmuyor. O zorlanilan noktayi gectikten sonra da sanki bir boslukta degil de corap gibi bir seyin icinde o yolu dilator kendi aca aca ilerliyor gibi bir his oluyor bende. Yani dilator acik bir yoldan gecmiyor da dilator o yolu iterek açıyor gibi bir his. Neden bende boyle oluyor?

Anatomik bir yapı farklılığı olabilir , ben evlenmeden önce doktora gittiğimde dar ve etli olduğunu söyleyip beni korkutmuştu, ama ilişkiye girmemde bir engel olmadığını da söyleyip beni sakinleştirdi. Tabi ben ilk gece ilişkiye izin vermedim. Veremedim. Sonrasında boy boy olan dilatörlerle çalıştım. Sizde de başlangıçta darlığın verdiği bir zorluk olabilir, dilatörü biraz içinizde bekletin, içinizdeyken hareket ettirin. Zamanla hem siz hem orası gevşeyecektir.

Tesekkur ederim. Umarim atlatirim. Artik o kadat cok uzuluyorum ki sanki vucuduma zehir vermislet gibi bi hisle yasiyorum. Cok kotu bi durummus

Kendinizi ve Zihninizi rahat birakın, insanlar gebelik sürecinde bile kendilerini rahat bıraktıklarında sonuç alıyor. Maalesef beynimizin oyunu bu vajinismus; korkuyu ve zorluğu kafadan atıp rahatlamadan atlatamazsınız. Ben gözümü kapatıp güzel seyler düşündüm kendimi kasmadığım anları yakaladım. Siz de öyle yapın

Back