Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?
Allah akıl fikir versin sana mucize gelmiş sen yok burnu kemerli ağzı büyük diye hayıflanıyorsun. Yazık bebeğe ki senin gibi bi anneyle büyüyüp senden eğitim alacak.
Anne hassasiyeti bu yaşadığınız. Banada değişik gelmişti o ultrason resimleri ama inanın şu an benim gözümde dünyanın en güzel bebeği kızım.Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?
Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?
sen çirkinsen kocan da çirkinse, bebeğin ne suçu var?
çirkin olur mu annesi bıdıl bıdıl yumuk yumuk cennet kokulu bi yavrun olacak benimkide her hafta değişiyo sanki yaa en son bu haldeydi çok net değil ama
Eki Görüntüle 996892