• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 boyutlu ultrason deneyimi olan anneler bebeğim çirkin mi olacak:(

Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?

merhaba bence gereksiz yere sıkıntı yapıyosun daha bebeğin vücudu organları gelişecek 12 hafta var daha doğmasına...google a "28 haftalık bebeğin 4 boyutlu ultrason görüntüsü" yazarsan bir sürü ultrason görüntüsü çıkıyor kıyas yapabilirsin istersen..ama bana kalırsa kıyas da yapma boş yere kendini üzme...

Allah akıl fikir versin sana mucize gelmiş sen yok burnu kemerli ağzı büyük diye hayıflanıyorsun. Yazık bebeğe ki senin gibi bi anneyle büyüyüp senden eğitim alacak.

Akli başında insanı dinlemek ne guzel... doğru söze ne denir....

Mrb 28. haftamda 4 boyutlu ultrasona gittim bebeğimin ağzı burnu baya net ve yakından bi fotosunu verdiler kocaman burun kemerli falan ağız öyle gözleri gözükmüyor bildiğin çirkin yani acaba doğduğunda ne oranda bu fotoya benzeyecek fikri olan varmı?
Anne hassasiyeti bu yaşadığınız. Banada değişik gelmişti o ultrason resimleri ama inanın şu an benim gözümde dünyanın en güzel bebeği kızım.
Doğduktan sonra sizde benim gibi düşüneceksiniz eminim.
Zaten çirkin bebek yoktur, hepsi çok ama çok güzel bebişlerin, ben hiç çirkin bebek görmedim.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sevgiler.

Ay küçük çocukta kemer mi olur :))))) burun kemeri 10 yasından sonra belli oluyo bence yada en az 5 6 yasında :) bnmde bebeklik resimlerim var 6 yaşına kadar hokka bi burun :) sonra birden değişiyo :)

okuyunca çok güldüm... öncelikle allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bende kızımı ilk 4 boyutlu gördüğümde Allahım uzaylı doğurucam galiba demiştim. ama şimdi çok güzel bir kız yada bilmiyorum kuzguna yavrusu kuzu gelirmiş ya :)

Allah akıl fikir versin biz burda bebek sahibi olabilelim diye uğraşırken bulanda bunuyo işte töbe yarabbim :30:

çirkin olur mu annesi bıdıl bıdıl yumuk yumuk cennet kokulu bi yavrun olacak benimkide her hafta değişiyo sanki yaa en son bu haldeydi çok net değil ama

$1909089_402807516522906_1868963618_o.jpg

başlığı espri zannetip okudum,bir daha okudum ve bir daha okudum. arkadaşım siz iyi misiniz? "bu haftaya kadar sağlıkla geldim, inşallah sonuda sağlıklı gelir; şükürler olsun ki böbreğinde, kalbinde, organlarında bir şey görmediler" diyeceğinize kendi yavrunuza "çirkin"diyorsunuz.

hiç insan evladına çirkin sıfatını yakıştırır mı, hadi daha annelik güdüleriniz oluşmadı ki ben de doğurana kadar çok bişi hissetmiyordum ama insan bir şükür demez mi bir de utanmadan, sıkılmadan "sizce çirkin olur mu?" demişsiniz. Allah akıl fikir versin. yazık o yavruya, doğduğunda dilediğiniz kadar güzel bulmazsanız ne yapacaksınız merak ediyorum.

hem suyun içinde ağzı, burnu şiş, gözleri yumuk yumuk onun. ne bekliyordunuz ki? bırakın kemerli kocamaaan burnu olsun ne olmuş, sağlıkla gelsin de.

Ayrıca bebiş ya anaya ya babaya çekmiştir. bilginize.:34:

arkadaşlar neden böyle kötü olumsuz yorumlar yaptınız anlamadım ben anneliğim bile sorgulanmış. ben deneyimi olan annelerden fikir almak istedim sadece doğduğunda benziyord yada benzemiyordu. tabiki çirkin olsada canımdan bi parça yani böyle açıklamalar yapmama bile gerek yok. burda böyle aşalayıcı şeyler yazıldığından heberim yoktu fikir alışverişi yapılıyor sanıyordum. şuan 33 haftamdayım üzmeyin beni lütfen yanlış anlamayın.

Bizim bir arkadaş da öyle diyordu; çocuk doğunca herkes "çirkin dediğin bebek bu mu" demişlerdi. çok güzel bir bebekti.

Sıkma canını

of of biz ne sıkıntılar çekiyoruz sen ne çekiyorsun...

Allahtan hiçbir sağlık sorunu olmadan doğmasını dile...

Ben üzüldüm yazdığınız şeye.Çünkü hiçbir anneye evladı çirkin gelmez.Bunu henüz anlamanız zor ama doğduktan sonra böyle düşündüğünüz için üzüleceksiniz.Bebek sahibi olmak için maddi manevi yıllarca emek harcayan insanlar var siz ağzı,gözüne bahane buluyorsunuz.Çok günah.

çirkin olur mu annesi bıdıl bıdıl yumuk yumuk cennet kokulu bi yavrun olacak benimkide her hafta değişiyo sanki yaa en son bu haldeydi çok net değil ama

Eki Görüntüle 996892

oyy maşallah ağlayasım geldi yaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..sizin ve tüm hamilelerin ve benimde yavrum sağlıkla doğsun

Son düzenleme:
Back