Suan sadece anne sutu veriyorum ama cevremdeki insanlar azar azar ek gida ver diyor ama ben vermek istemiyorum sizce ne yapmaliyim???
tam 4 aylık olduysa eğer, kilosuda normal sınırlardaysa yani çok zayıf değilse 1 hafta sonra yoğurt verebilirsin, bikaç çay kaşığı mandalina suyu , elma suyu gibi sıvı olanlardan yani yoğurduda kendinizin mayalaması gerekiyor ayrıca yoğurduda kaşıkla iyce çırpın katı olmasın diye bu şekilde azar azar yani 3,4 çay kaşığı verebilirsin tabi bu saydıklarımın hepsini birden değil
Ek gıdaya başlıyorsanız suda verebilirsiniz. Der doktorlar 😉😉😉
Peki yememesi gereken herhangi bir meyve puresi var mi? Hani alerjik olarak etkilenmemesi icin
Bu arada muzun alerjik bir yapıya sahip olduğunu muza sonra başlayacağımızı söyledi
Muzu bilmiyodum alerji yaptigini iyi oldu ogrenmem sagol canim. Bu arada biz daha 4. aya yeni girdik yani doldurmadik oglum 27 ekim dogumlu.sizinki hangi ay?
Yogurdu kendim mayalayip vereyim o zamam azar azar. Karni tok olmasina ragmen parmaklarini neden surekli emmeye calisiyo olabilir canim bir fikrin var mi?
Bizimki 5 Eylül doğumlu. Sütü iyice kaynatıp yoğurdu kendin yap bencede 😉 parmaklarını emmesi açlığından değil kendini tanımasından annesi. Biz 5 aylığız valla 4 parmağın hepsi ağzında birde tatlı emiyoki 😄😄😄 engelleme bırak tanısın yalasın bakalım ellerini.... Birde 4. Ay henüz dolmamış erken değilmi henüz ek gıda için? Sanki 1 ay sonramı başlasan... Hımm 😳😳
En iyisini sen bilirsin annesi olarak... Çevredeki herkes uzman kesilir şimdi. Aynı bende olduğu gibi ki ben okul önceciyim düşün 😊😊😊
Sana bile karisyolarsa pes yani. Ya her kulaktan bir ses ne karisirlar anlamam. Birakin herkes cocugunu diledigi gibi buyutsun yani dimi
😉😉😉 ek besine başlamakta eminmisin peki güzel anne ☺️
Bence 1 ay daha beklemelisin acele etme seni emsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?