4 aylık kızım emmiyor bugüünnn yarıdm lütfen

duyguluvenus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
48
14
98
MERHABA ,
ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR . EYLÜL AYINDA DĞUM YAPTIM, VE KIZIM ŞU AN 4 AYLIK . sÜTÜM YETERSİZ OLDUĞU İÇİN VE FİZYOLOJİK REFLÜ SORUNU YAŞADIĞIMIZ İÇİN HEM EMZİRDİM HEM MAMA VERDİM . BUGÜN GÖGSÜMÜ EMMİYOR KIZIM VE SABAHTAN BERİ AĞLAMALAR VE SİNİR KRİZİ GEÇİRİYORUM 4,5 SAAT AÇ BIRAKTIM AMA DAYANAMADIM MAMA VERDİM SÜTÜMÜ SAĞARSAM İÇİYOR AMA MEMEMİ EMMİYOR . NE OLUR YARDIM EDİN . KAÇ SAAT AÇ BIRAKBİLİRİM EN FAZLA . SİNİRLERİM ÇOK BOZUK KIZIMDAN KOPMAK İSTEMİYORUM ......

Bazen böyle yapıyorlar bir kaç gün içinde düzelebilir. uyurken emzirmeye çalış. benim ikiside yaptı bunu bana sonra düzeldi. inşallah hemen geçer.

öncelikle sakin olun...bebeği aç bırakma gibi bir gaflete de sakın düşmeyin.bunu kim kafanıza soktuysa bu fikri derhal terk edin.hiç öyle şey olur mu yaaa,4aylık bebek hiç aç bırakılır mı?!siz sinir krizleri geçirince sütünüze stress hormonu geçer,durduk yerde bebeği niye huzursuz kılıyorsunuz?sütünüzü alıyor da sizi emmiyorsa,belki de teninizle ilgili bir şey var.yapacağınız şey gayet basit,meme vermeyi sürdürün,almıyorsa sütünüzü sağıp verirsiniz.önemli olan sizi emmesi değil,sütünüz.bebeğiniz sizden kopmaz üstelik.sizi birbirinize bağlayan sütünüzün kendisi ve tensel temasınız.emmezse sütü verirsiniz ve her zamankinden fazla kucaklarsınız...4 aylık bebek artık annesini tanır,sizden kopması için sizi uzuncana bir süre görmemesi gerekir,ki bu da olasılık dışı öyle değil mi?!

evet dün gece emmi , bugün sabah da emdi galiba keyfi yapıyor . tabiki aç bırakmıyorum mamayada devam ediyor . umarım düzene girer tekrar . yardımlarınız ve yorumlarınız için tşk ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…