İyi günler hanımlar.4 aylık bir flörtüm vardı . Farklı şehirlerde yaşıyorduk.İlk olarak ben onu görmeye gittim . Hersey çok güzel geçti . Hatta o kadar samimiydik ki sanki yıllardır tanışıyor gibiydik . Sonra beni otogardan ugurladı. Yine güzelce konusmaya devam ettik . Fakat ertesi gün soguk davranmaya başladı . Neymiş ben onun ayrılınca ona ters davranmışım . Gayet de güzel davranmıştım. Ben de görüldü attım en son . 1 hafta sonra ben yazdım gayet yine güzelce konusmaya basladık . 3 ay boyunca da uzak mesafe oldugu için flört ettik. Beni yanına çagırıyordu ama farklı şehirlerde oldugumuz için daha sonra gelecegimi söyledim . o da oyaladıgımı sandı . Hersey iyi gidiyordu.Taa kii 2 gün öncesine kadar . Ben onun mesajına bakmayıp Instagram'da hikaye attım diye benim ona deger vermediğimi söyleyip şimdilik konusmamıza gerek olmadıgını belki uzun zaman sonra yeniden konusabilecegimizi ama şu an konusmaya devam etmeyeceğini söyledi . Gönlünü almak için yazdım , ona ne kadar deger verdigimi anlattım sadece görüldü bıraktı . Oysaki 2 hafta sonra yanına gidecektim. Hersey bitti. Kii kendisi de yeri geldiginde çevrimiçi olmasına rağmen bana geç yazan biriydi . Kndi yaptıklarını görmeyip bnm bir hatamda bitirdi . Kndimi hiç iyi hissetmiyorum . Ben 22 yaşındayım o 27 yaşında . Ama yaptıgı resmen çocukluk . Konustugu ve daha yakınında bulunan birisi vardır belki o yüzden bitirmiştir . Yoksa bu kadar küçük birseyden bitirilmez bnce . .bunun bir bahane oldugunu düşünüyorum . Sizce sorun nee