Aniden tartışmadan sonra döndü işte böyle bende anlamadimEtiket sevmiyorum akisina birakalim diyen de bu adam değil mi? Bu nasıl hemen sevgili olalım modu ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Flört bitti sanirim beğenilmedim
- Konu Sahibi beans
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.253
- 128
- 34
- 7 Nisan 2023
- 1.130
- 3.668
- 53
- 26
Ya gözünü seviyim adam mı yok da bu dengesizle uğraşıp tatlı canını yoruyorsun bas tekmeyi gitsinAniden tartışmadan sonra döndü işte böyle bende anlamadim
Astroloji konusunu kendi acti seviyor o tarz muhabbetleriKarşımdaki burçlardan muhabbet açsa bende sıkılırdım şahsen.
- 28 Kasım 2022
- 89
- 160
- 8
- 36
İyi kurtulmuşsunuz o zaman.Astroloji konusunu kendi acti seviyor o tarz muhabbetleri
Ayirdik zaten yollarimizi ani yaşayalım moduna geçince bay bay dedim.Ya gözünü seviyim adam mı yok da bu dengesizle uğraşıp tatlı canını yoruyorsun bas tekmeyi gitsin
Ani yasamak isteyen biri takılmak istiyordur bende takilicak bir tip değilim ondan sordum.Biz neyiz falan.filan niye diyorsunuz ya.
3 hafta konuştuğuna Adami ciddiye alıp bu kadar trip atmak.
O sana yine yazar ama cool ol sorgulama.
O merak etsin ne olduğunuzu .
- 10 Ekim 2014
- 31.845
- 142.591
- 798
- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
Yaşlarimizi artik evlenmeye yakın müsait diye aklima başka bir art niyet gelmedi.2 gunde evlilik muhabbeti yapan erkeklerin cogu göz boyama derdindedir cinsellik olmasi veya devami icin.
Ne olduğunuzu bile anlayamiyorken ne zaman evlenecegiz demesi ve boş bos evlilik muhabbeti yapmasi nasil kafanizi kariştirabiliyor ki. Bu kisinin ne olduğu cok belli.
- 18 Şubat 2023
- 2.778
- 2.655
- 53
- 34
Onun tipi nasildi ne iş yapıyordu? Gerce yalandır söylediklerideBende yeni yeni yazinca farkettim bazi seyleri
- 7 Nisan 2023
- 1.130
- 3.668
- 53
- 26
Kaç yaşlarınızYaşlarimizi artik evlenmeye yakın müsait diye aklima başka bir art niyet gelmedi.
İyiydi tipi,güzel de bir işi vardi şimdi ayrıntı vermek istemiyorum.Onun tipi nasildi ne iş yapıyordu? Gerce yalandır söyledikleride
- 10 Ekim 2014
- 31.845
- 142.591
- 798
Yaşlarimizi artik evlenmeye yakın müsait diye aklima başka bir art niyet gelmedi.
Çok masumsunuz mu diyeyim bilemedim. O kadar hizli karar veren, asiri asik olan insan yuzugunu alir gelir teklif eder, boş konusmaz.
Ben 30 o 33Kaç yaşlarınız
- 7 Nisan 2023
- 1.130
- 3.668
- 53
- 26
Bu yaşta bu kadar olgunlaşmamış bir insanla asla vakit kaybetmeyin bence aslaBen 30 o 33
- 29 Mayıs 2021
- 13.494
- 87.506
- 548
- 36
Buluşma oldu mu bu kişiyle?Yaşlarimizi artik evlenmeye yakın müsait diye aklima başka bir art niyet gelmedi.
- 18 Şubat 2023
- 2.778
- 2.655
- 53
- 34
Takılmak istemis, çok kiz vardır o şekilde konuşup takildigi, biri gitse ne kaybeder yenileri geliyor zatenİyiydi tipi,güzel de bir işi vardi şimdi ayrıntı vermek istemiyorum.
Olmadı ramazan diye o gelicekti güya ama kismet olmadi.Buluşma oldu mu bu kişiyle?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.