4 aylık flörtüm bitti :((

Defneacelyaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
13
8
25
İyi günler hanımlar.4 aylık bir flörtüm vardı . Farklı şehirlerde yaşıyorduk.İlk olarak ben onu görmeye gittim . Hersey çok güzel geçti . Hatta o kadar samimiydik ki sanki yıllardır tanışıyor gibiydik . Sonra beni otogardan ugurladı. Yine güzelce konusmaya devam ettik . Fakat ertesi gün soguk davranmaya başladı . Neymiş ben onun ayrılınca ona ters davranmışım . Gayet de güzel davranmıştım. Ben de görüldü attım en son . 1 hafta sonra ben yazdım gayet yine güzelce konusmaya basladık . 3 ay boyunca da uzak mesafe oldugu için flört ettik. Beni yanına çagırıyordu ama farklı şehirlerde oldugumuz için daha sonra gelecegimi söyledim . o da oyaladıgımı sandı . Hersey iyi gidiyordu.Taa kii 2 gün öncesine kadar . Ben onun mesajına bakmayıp Instagram'da hikaye attım diye benim ona deger vermediğimi söyleyip şimdilik konusmamıza gerek olmadıgını belki uzun zaman sonra yeniden konusabilecegimizi ama şu an konusmaya devam etmeyeceğini söyledi . Gönlünü almak için yazdım , ona ne kadar deger verdigimi anlattım sadece görüldü bıraktı . Oysaki 2 hafta sonra yanına gidecektim. Hersey bitti. Kii kendisi de yeri geldiginde çevrimiçi olmasına rağmen bana geç yazan biriydi . Kndi yaptıklarını görmeyip bnm bir hatamda bitirdi . Kndimi hiç iyi hissetmiyorum . Ben 22 yaşındayım o 27 yaşında . Ama yaptıgı resmen çocukluk . Konustugu ve daha yakınında bulunan birisi vardır belki o yüzden bitirmiştir . Yoksa bu kadar küçük birseyden bitirilmez bnce . .bunun bir bahane oldugunu düşünüyorum . Sizce sorun nee

bence de bahane söyledikleri. Neden sürekli sen gidiyorsun? Bir kere sen onun şehrine gitmişsin, sıradaki buluşmada da o gelseydi senin şehrine. Hem ayağına kadar gidip hem trip çekiyorsun. Saçma sapan nedenlerden sana posta koyuyor, gönlünü almaya çalışıyorsun. Bu kadar peşinde koşulacak ne özelliği var bu adamın

Anladığım kadarıyla görüştükten sonra kötü davranmaya başlamış. Belki senden istediği gibi bir elektrik alamamış ve bunları bahane etmiş olabilir

O zaman o da Instagram'da hikaye atar ve whatsaptan yazarsa sen de ona cevap verme ama görüldü yap

Ya niye hep siz gitmeye çalışıyorsunuz ki o gelseydi bir erkek olarak 3 ay ben geleyim demediyse zaten bu ilişki değil ki.adam kafasına göre davranıyor ç.içi yazmıyor falan size laf diyor bunlar bahane sizden elektrik alamamış daha baştan.. 4 aylık bir ilişki için üzülmek neden? İlişki de yok gerçi

Bence bahane aramış bitirmek için malesef.

Bitirmek için bahane aramış bence. Ayrıca sen gitmişsin o niye gelmedi ? Seven, hoşlanan veya isteyen insan böyle şeyleri sorun etmez en ufak şeyden nem kapmaz üstelik farklı şehirde olmana rağmen yanına gitmişsin bu ona değer verdiğini gösterir. Sizin gönül alacak bir durumunuz yok bence, onun sizin gönlünüzü alması gerekirdi.

Katılıyorum

Bahane...

Ayy Allah aşkına buda dert mi.. Bu konudan önce kac yillik evli çocuklu bi abla aldatıldığını anlattığı konuyu okudum kendime gelemiyorum Sana gelirsek de daha flörtken herşeyi sorun eden çocukla sevgili olunmaz canım.

Görüştükten sonra soğukluk girmişse pek hoşlanamamış demek ki. Sonra da aman ne olacak taş attım da kolum mı yoruldu diyip yedekleme yapmış, görüşmeye devam etmiş uzaktan masrafı yok, sakıncası yok idaresi de kolay, git gel yapıp emek harcamamış. Muhtemelen diğer kişiyle arası düzeldi sen gidersen ortalık karışır diye yol vermiş.
seven insan emek verir gelir yanına gönlünü alır çaba gösterir. 4 ayda kendini belli edip kurtulduğun için sevin. Yaşın küçük daha iyileriyle kesin karşılaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…