Saç Uzatma Yöntemleri 4 aylık fark sinemaki. .

arkadaşım hatanı anlaman güzel ama derdim var de ona göre yardımcı olmaya çalışalım psikolojinin bozuk olması normal annen yokmuş anladığım kadarıyla bak benimde annem yok zaman zaman derdim var başlığına yazıyorum kimse yardımını esirgemiyor.sağolsunlar.ama böyle insanları kandırmaya çalışarak resimle yanıltarak olmaz. biz burda birbirimize inanarak ilerliyoruz.ama anlamış olmanda bi adımdır.bence bi uzmandan yardım da al.ben öle yapıyorumhoşçakal.

Arkadasim mazeretin kabahatindan beter. burada binlerce kadin var, hic kimse 4x4'lük degil! hepsinin kendine göre sorunlari var.. ne yani her pskolojisi bozulan 2. rumuzu alip baska kisilige bürünüp insanlarla dalga mi gecsin ??? bu pskolojini düzeltiyorsa hic durma baska rumuzlarda al..
benimde sorunlarim var, esim evi terk etti bosanma davasi acmak istiyor. 2 tane cocugum var.. esimide cok seviyorum, canim cok yaniyor! ama burada kimseyle dalga gecerek cikamriyorum acisini!!
bak hatan yüzünden artik o uzayan saclarin sana ait oldugunu bile, ben dahil kimse inanmiyor..
coban hikayesine dönmüs senin is.. cardak yaniyor diye insanlarla dalga gecmis, herkezi basina toplamis.. bir gün gercekten yanmis yine cardak yaniyor dediginde kimse inanipta gelmemis..
söylemek istedigim su, belki saclarin gercekten uzadi, gule gule kullan.. ama bunun uzerine uzasada inanmamakta haklilar cunki yaptigin hataya diyecek söz bulamiyorum.. dalga gecmek diyim ben yinede.

Canım uzamadığnı biliyoruz ya.Hani uçlarını boyamıştı.O da yalan yani.İnsanın morali bozukken böyle şeyler nasıl aklına gelir anlamadım.

canım arkadaşım benim..çok üzüldüm gerçekten..inşallah her şey en kısa sürede yoluna girer ..
evet haklısın Aliyecim..
hepimizin sorunları var..ben 6 yıldır çok sıkıntılı günler yaşıyorum,ama aynı senin gibi,Allaha şükür diyorum..
sağlığım yerinde ve annem,kardeşim ve köpişimiz benimle..Allah bu günlerimizi aratmasın....

insan sıkıntılı olunca böyle şeylerle uğraşmaz bence de..
Allah herkese akıl fikir versin diyorum,başka da diyecek bir şey bulamıyorum valla..

Canimsin, cok tsk ederim.. amin insallah en kisa zamanda hepimizin sorunlarida düzelir..
senin slklntlLarlnda insallah en kisa zamanda son bulur, cok iyisin melek gibi bir insansin sen
iyi insan herzaman her yerde kendini belli ediyo. tsk ederim o guzel dileklerin icin, benimde dualarim seninle canim benim

Son düzenleme:

Benim de psikolojim bozuluyor bazen ama derdimi düşünmekten başka birşey düşünmeye halim kalmıyor. Sendeki kişilik bölünmesi sorunu olmasın

Bir bakalım burada neler olmuş

Bir taneniz de kötü içerik butonunun anlamını bilmiyor musunuz da kullanmıyorsunuz. Burayı geyiğe çevirene kadar kötü içerik yapsanıza arkadaşlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…