• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri 4 aylık fark sinemaki. .

valla sipsip olarak sürekli saçlarım uzadı mı diye başlık açıyodu, saçlar muhtemelen ona aittir ama tabi bu durum ilginç, bence o konuda onu yazarken insanlar tepki versin ben de onlara cevap verim diye bi çabası vardı

Ayrilik nerelerdesin?sana cevap hakkı doğdu.Yaptığın çelişkili yorumlara ne diyeceksin.Ne zamandır bişey yazmıyorsun.

Belki 3. hesabıyla cevap verecektir :1::1: asıl saçma olan bu...
:53:

Son düzenleme:
Konunun başlığını değiştirmeli arkadaş.4aylık sipsip ve ayrilik.Farkı görüyor musunuz arkadaşlar? olmalı.
Çok komik yaa:1:

usteki sacın alt kısımları bir tuhaf geldi bana ya:32: konu sahibide yok neyse bende sinameki kullanıyorum bir aydır bi ara sonucu paylasırım

usteki sacın alt kısımları bir tuhaf geldi bana ya:32: konu sahibide yok neyse bende sinameki kullanıyorum bir aydır bi ara sonucu paylasırım

Ben de şimdi farkettim.Sanki pc'de siyaha boyamış gibi ucunu.Çok garip.Acaba bu kullanıcı erkek olabilir mi!:44:

Gerçekten uçlar bir garip.
dınt dınıt dınıt dınıt dınıt dınıt dınıt dınınınınt :27: Dedektif gibiyiz yahu :64:

:1::1::1: ay simdi siz diyince fark ettim bende :27:
alemsin valla, olur mu olur ekranin arkasinda kim var bilemiyoruz kii :9:

2 tane kullanıcı ismi var.Kendi kendine tartışmak için laf atıyor saçma sapan diye.Hayal dünyası genişmiş.Bir de saçının ucunu bize göre sağ tarafını karalamış sanki.Ne yapmaya çalışıyor anlamadım.kızlarla dalga geçen bir erkek olabilir diye geldi birden aklıma.

2 tane kullanıcı ismi var.Kendi kendine tartışmak için laf atıyor saçma sapan diye.Hayal dünyası genişmiş.Bir de saçının ucunu bize göre sağ tarafını karalamış sanki.Ne yapmaya çalışıyor anlamadım.kızlarla dalga geçen bir erkek olabilir diye geldi birden aklıma.

Valla olabilir canim ya.. simdi siz diyince gozlerim acik kaldi valla, gercektende omuzdan assasi bi garip duruyo :53:
fotoyu zoom'ladim o kisim sac degil.. resmen boyayarak saca benzetmeye calismis :26:
dikkatli bakin.. eski sac modelinin oldugu uzunlukta saci.. o hizanin ucunu boyamis sadece..

Valla olabilir canim ya.. simdi siz diyince gozlerim acik kaldi valla, gercektende omuzdan assasi bi garip duruyo :53:
fotoyu zoom'ladim o kisim sac degil.. resmen boyayarak saca benzetmeye calismis :26:
dikkatli bakin.. eski sac modelinin oldugu uzunlukta saci.. o hizanin ucunu boyamis sadece..

iyi kandırdı insanları.Ama çok sürmedi.Foyası çıktı ortaya.Arada böyle çürük elmalar çkıyor canım naparsın:kkk:

ben saçların bu denli hızlı uzayacağına inanmıyorum...saçların bakımla daha sağlıklı olacağına inanıyorum..ama bunun uzama hızını etkileyeceğine pek ihtimal vermiyorum..

zaten 20 günde bir insanın saç dipleri geliyo..1 ayda 1,25 cm uzasa 2 ay da en fazla 2,5 cm uzar saç... bu 4 ay da 5 cm demektir...

yani şu an ki halinizin fotosunu çekin hazirana kadar en fazla 5,5 cm filan uzar...sinemaki de kullansanız başka bişeyde kullansanız hikaye :51:

kuaförden bi 6 ay uzak durun bak nasıl uzuyo :27:

ben saçların bu denli hızlı uzayacağına inanmıyorum...saçların bakımla daha sağlıklı olacağına inanıyorum..ama bunun uzama hızını etkileyeceğine pek ihtimal vermiyorum..

zaten 20 günde bir insanın saç dipleri geliyo..1 ayda 1,25 cm uzasa 2 ay da en fazla 2,5 cm uzar saç... bu 4 ay da 5 cm demektir...

yani şu an ki halinizin fotosunu çekin hazirana kadar en fazla 5,5 cm filan uzar...sinemaki de kullansanız başka bişeyde kullansanız hikaye :51:

cok dogru.. basindan sonuna kadar katiliyorum yazdiklariniza.

Ben katılmıyorum. Bakımlı olmakla olmamak aynı şey değil ki. Doğru ve düzenlli bakım kesinlikle farkettirir. Ben sinameki uyguluyorum. Bir kaç ay sonra sonucu yazarım buraya.

Yanlış düşünüyorsun arkadasım benim sacım entele otuyla bir buçuk ayda 4-5 cm kadar uzamıştı ama artık bulamıorum o otu :(

uzama için zaman şart öyle 2-3 ayda bele gelmez saç gelen varsa mucizedir çok şanslıdır uzamıştır
ama bakım sağlklı saç derisi olmasını sağlar ve uzama hızı artar yinede zaman şart

-Evet farkındyım yapmış olduğum hatanın .. .o konuyu açtığım zaman psikolojim çk kötü bi durumdaydı ve ne yaptıgımn farkında bile değildim . .
bu yaşta bu konularla uğraşmamn nekadar saçma olduğnu düşndm ve öyle bi yorm yaptm tamamen saçmalktı dicek bieşym yok.
:43:

Back