• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri 4 aylık fark sinemaki. .

o konu ağustos da açılmış ondan bir ay sonra saçlarını kestirip yeni konu açtı bir an önce uzasın istiyorum sinemakiye başladım diye hatta her hafta fotoğraf koyucam dedi 4 ay devem etmiş şimdi uzamış işte saçları
zaten ilk konudada kısa saçı
ben mi yanlış takip ettim acaba

oda olabilir tabii.yanlış anlaşılmasın resimdeki uzun saçlı başlıkta saçlar çok güzel gözüküyor.öyle bi saçı gidip kestirebilen pek kişi çıkmaz.o nedenle kafam karıştı.malum site mahalle gibi oldu.kim ne zamn saçını kestirmiş niye kestirmiş merak konusu oldu.kimse yanlış anlamasın lütfen.

Son düzenleme:
o konu ağustos da açılmış ondan bir ay sonra saçlarını kestirip yeni konu açtı bir an önce uzasın istiyorum sinemakiye başladım diye hatta her hafta fotoğraf koyucam dedi 4 ay devem etmiş şimdi uzamış işte saçları
zaten ilk konudada kısa saçı
ben mi yanlış takip ettim acaba

Ben de öyle hatırlıyorum :26:

Vaay sipsip naptin sen ya! :53: Saclarin ucmus resmen :52: Ben de deniyorum acaip gaz verdin bana bende de uzama oldu ama az yaptigim icin fazla uzamadi. Sen tam olarak ne kadar süre uyguladin ve ne kadar ara verdin?

Evet onlar benim saçımı kestirmeden önceki haliydi . .Uzundu saçlarım o katlı fotoğraftaki gibi sonra ben aynı boyda olsun diye gidip kestirdim. . sinameki kürüne başladım ve işte sonuçtada bukadar uzadı özel günleri falan hiç takip etmedim düzenli bi şekidle yaptıgımda söylenemez nezaman fırsat bulduysam yaptm valla.:1:

Aynen SIZE KATILIYORUM.. Hem dertlerini anlatmis hemde diger rumuzuyla girip ne kadar s.alakca kolular demis.. ilngin valla hemde cok ilgincc!!!:30:

Anlamadim sen daha önce sipsip52 nickiyle konu acmissin, su anki hesabinla o konuya yorum yapmissin. Ayrica yaptigin yorum da negatif bir yorum. Buna anlam veremedim. :44:

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/382715-arkadaslar-kendime-zarar-vermekten-korkuyorum-lutfen-bakin-nolur-3.html

valla takdir ettim çok dikkatlisin.ayrıca bu arkadaş ne yapmaya çalışıyor ki?muhtemelen çoktaaan 3 nickini almıştır yada almaya hazırlanoıyodur

Kendi sorununa bir baska nikle girip "ne kadar sacma ve s.alakca konular" diyen birinin ben hic bi söyledigine inanmam! Ne malum bu sac onun oldugu..?? Ben inanmiyorum, o yorumunu okuduktan sonra..
Neden insan kendi sorununa baska biri gibi gelirde öyle der yaaa :)

Ayrilik nerelerdesin?sana cevap hakkı doğdu.Yaptığın çelişkili yorumlara ne diyeceksin.Ne zamandır bişey yazmıyorsun.

Back